iogil Postat Iunie 8, 2011 Partajează Postat Iunie 8, 2011 bataia se simte cand trec peste un hop, dar cel mai enervant e cand merg pe drum de piatra sparta, face in continuu. Pot sa fac ceva sa scap de troncanitul asta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Iunie 8, 2011 Partajează Postat Iunie 8, 2011 Re: bataie in volan Binenteles ca poti, dar trebuie sa vezi de unde vine... undeva pe sistemul de directie ai un joc, asta trebuie verificat de pe elevator ... nu e cumva de la vreo planetara totusi? 1 NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BlackLord Postat Iunie 8, 2011 Partajează Postat Iunie 8, 2011 Re: bataie in volan E un buletin pe tema asta... probabil ca te incadrezi. http://www.myfreelander.co.uk/Steering/steerprobs8.htm Bulletin Number - 0017 Issue - 1 Date - 07.02.2001 Model - Freelander Affected Range - All Td4 diesel derivatives in VIN ranges: 1A 576764 to 1A 599999 and 1A 300000 to 1A 310902 Re-Issue Information - Problem - KNOCKING NOISE FROM STEERING WHEEL AREA When driving over rough surfaces, a metallic noise is heard in the region of the steering wheel / drivers airbag. Cause Vibration mass damper, mounted in the steering wheel, contacts fixing on underside of airbag (vezi linkul pentru alte detalii) Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iogil Postat Iunie 14, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2011 Re: bataie in volan da blacklord. multumesc de raspuns. am reusit luni sa desfac airbagul si amortizorul urmand instructiunile din buletinul respectiv. E un canal acolo, care din cate am inteles trebuie pilit. Dar nu prea vad ce efect are asupra airbagului. M-am uitat pe partile din fier ale amortizorului si nu se vad urme ca undeva ar lovi. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Re: bataie in volan Ai facut asa si inca mai simti bataia in volan? Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bratu romeo Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Re: bataie in volan Salut, La landrover nu vad de unde ar veni, decat daca este slabita caseta de directie , posibil capate de bara. bataia se aude numai sau se si simte in maini ? pentru ca tu spui "se simte" si apoi "troncanit" 1 Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iogil Postat Iulie 2, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2011 Re: bataie in volan revin la mesajul meu anterior cu detalii. am pilit la amortizorul ala tot ce se putea pili. nici o modificare. bratu romeo - acum ca mi-ai zis tu am fost mai atent si cred ca ai dreptate, doar se aude masina a fost verificata in sevice pe dedesubt cand am luat-o. nu misca nimic. se poate sa fie de la caseta de directie. dar daca trebuie facute ceva reglaje in caseta ... inca n-am gasit mecanic sa se bage. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutt daniel Postat Iulie 3, 2011 Partajează Postat Iulie 3, 2011 Re: bataie in volan Verifica bucsile de la bara de torsiune, este problema des intalnita la masinile de strada, asta daca nu ai probleme cu jocuri in directie. Poate fi si de la crucea de la volan, un joc foarte mic nu prea este sesizabil in volan decat zgomotul specific. Hyundai Terracan 2.9crdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate