vaude Postat Iunie 10, 2011 Partajează Postat Iunie 10, 2011 (editat) salutare tuturor , sunt noul posesor al acestei masini am " cumparat-o" de la fratele meu care in curand isi v-a lua un Y60 scurt . Masina e in familie de 3 ani , a fost desfacuta bucati si reconditionata total de mine si de fratele meu , rabdare de nebun etc etc ... cand a fost cumparata masina arata cam asa ... Editat Aprilie 24, 2012 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vaude Postat Iunie 10, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2011 Re: Nou posesor de Y60 2.8 TD ! reconditionarea masinii a durat o vara , momentan arata asa ... ( Ioane asta e masina de care iti povestea Catalin). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Iunie 10, 2011 Partajează Postat Iunie 10, 2011 Re: Nou posesor de Y60 2.8 TD ! Frumoasa schimbarea. Voi ati facut barile? Arata foarte bine. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Iunie 10, 2011 Partajează Postat Iunie 10, 2011 Re: Nou posesor de Y60 2.8 TD ! Frumoasa masina ! Sa o stapanesti sanatos 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tinelos Postat Iunie 10, 2011 Partajează Postat Iunie 10, 2011 Re: Nou posesor de Y60 2.8 TD ! Frumoase bari , dar cam jos carligul de remorcare...parerea mea! Sa o stapanesti sanatos! Cum e sa cazi in sus ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Iunie 10, 2011 Partajează Postat Iunie 10, 2011 Re: Nou posesor de Y60 2.8 TD ! Felicitari! Pentru o masina de expeditie este mai mult decat suficient! www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Iunie 10, 2011 Partajează Postat Iunie 10, 2011 Re: Nou posesor de Y60 2.8 TD ! Felicitari pentru achizitie si bafta fratelui pentru cel scurt.:h5 Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulian_popescu Postat Iunie 11, 2011 Partajează Postat Iunie 11, 2011 Re: Nou posesor de Y60 2.8 TD ! Superba albisoara ,foarte frumos lucrate barile ,felicitari Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 11, 2011 Partajează Postat Iunie 11, 2011 Re: Nou posesor de Y60 2.8 TD ! Foarte misto fierul. Se vede "nebunia" de la o posta! :br consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vaude Postat Iunie 11, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2011 Re: Nou posesor de Y60 2.8 TD ! Frumoasa schimbarea. Voi ati facut barile? Arata foarte bine. barile sunt facute de Edy , fratemiu si eu , Edy fiind un tip cu experienta de +20 de ani in fier si tot ce tine de masini :2dr :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Iunie 11, 2011 Partajează Postat Iunie 11, 2011 Re: Nou posesor de Y60 2.8 TD ! sa o noroiesti sanatos ! :h5 LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vaude Postat Iunie 11, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2011 Re: Nou posesor de Y60 2.8 TD ! multumesc pentru aprecieri baieti :2dr :2dr :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Iunie 11, 2011 Partajează Postat Iunie 11, 2011 Re: Nou posesor de Y60 2.8 TD ! Masina e superba.....e ok cu MT-urile>?? ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vaude Postat Iunie 11, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2011 Re: Nou posesor de Y60 2.8 TD ! Masina e superba.....e ok cu MT-urile>?? salut , sunt foarte ok nu bat si s-au echilibrat f bine :tk :2dr :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Iunie 11, 2011 Partajează Postat Iunie 11, 2011 Re: Nou posesor de Y60 2.8 TD ! Felicitari! Masina arata exceptional! Interesant modelul barilor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cauciucurixxl Postat Iunie 16, 2011 Partajează Postat Iunie 16, 2011 Re: Nou posesor de Y60 2.8 TD ! pragurile au ajuns la mine pe masina.....:tk frumoasa masina 1998 Porsche Carrera 911 cabrio 1990 Nissan Patrol Gr 2002 Mercedes Sprinter 313 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Iunie 16, 2011 Partajează Postat Iunie 16, 2011 Re: Nou posesor de Y60 2.8 TD ! Fratele tau nu vrea sa faca productie de linie cu asa bare,daca zici ca e in domeniu poate afisaza si un pret cat costa mat + manopera,ca poate sunt ceva doritori pe forum si nu au posibilitate sa confectioneze asa ceva sau sa alerge nu stiu pe unde sa le faca,unii poate nu isi permit noi..scuze pt interventie,dar recunosc ca aceste bare sunt bestiale,bineanteles si tractorul este beton..cred ca pe fata se poate adapta usor un suport pentru troliu ..:tk Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vaude Postat Iunie 16, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2011 Re: Nou posesor de Y60 2.8 TD ! Fratele tau nu vrea sa faca productie de linie cu asa bare,daca zici ca e in domeniu poate afisaza si un pret cat costa mat + manopera,ca poate sunt ceva doritori pe forum si nu au posibilitate sa confectioneze asa ceva sau sa alerge nu stiu pe unde sa le faca,unii poate nu isi permit noi..scuze pt interventie,dar recunosc ca aceste bare sunt bestiale,bineanteles si tractorul este beton..cred ca pe fata se poate adapta usor un suport pentru troliu ..:tk nu ne-am gandit niciodata sa facem bare la comanda sau sa facem o afacere din treaba asta , sunt primele bare facute de noi , dar daca sunt doritori nu e nici o problema se pot face , bara fata are suport de troliu se poate monta oricand, trebuie doar gaurit pentru role ( nu am momentan troliu :grin: ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAD MADI Postat August 15, 2011 Partajează Postat August 15, 2011 Re: Nou posesor de Y60 2.8 TD ! Super masina, sa ai parte de ea :br Madi - 0768 295 083 - Piese Nissan Patrol Y60 & Accesorii Offroad - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vaude Postat August 15, 2011 Autor Partajează Postat August 15, 2011 Re: Nou posesor de Y60 2.8 TD ! Super masina, sa ai parte de ea :br ms mult :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
laur1971 Postat August 16, 2011 Partajează Postat August 16, 2011 Re: Nou posesor de Y60 2.8 TD ! Sa ai parte de el ,vecine:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vaude Postat August 16, 2011 Autor Partajează Postat August 16, 2011 Re: Nou posesor de Y60 2.8 TD ! Sa ai parte de el ,vecine:cl :tk sa traiesti vecine :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat August 17, 2011 Partajează Postat August 17, 2011 Re: Nou posesor de Y60 2.8 TD ! si totusi cat face o bara fata? sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vaude Postat August 17, 2011 Autor Partajează Postat August 17, 2011 Re: Nou posesor de Y60 2.8 TD ! si totusi cat face o bara fata? depinde de complexitatea lor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catabala Postat August 17, 2011 Partajează Postat August 17, 2011 Re: Nou posesor de Y60 2.8 TD ! Superb acaretul ! Un adevarat blindat pe care te poti baza in orice conditii ! Sa te bucuri de el ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate