Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Nou posesor de Y60 2.8 TD !

vaude

Postări Recomandate

salutare tuturor , sunt noul posesor al acestei masini am " cumparat-o" de la fratele meu care in curand isi v-a lua un Y60 scurt . Masina e in familie de 3 ani , a fost desfacuta bucati si reconditionata total de mine si de fratele meu , rabdare de nebun etc etc ... cand a fost cumparata masina arata cam asa ...

IMG_2781.JPG.0ab1d6e38bf4f17b1345d81863821eaa.JPG IMG_2805.JPG.2e583947f30ed3829b602e2e138f81b8.JPG IMG_2804.JPG.6c6790b3d0149cae3488eea65f13a6a7.JPG IMG_2790.JPG.ac47d23c98b435198526310bf0c87c5e.JPG

Editat de Max
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 70
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Nou posesor de Y60 2.8 TD !

Frumoase bari , dar cam jos carligul de remorcare...parerea mea!

Sa o stapanesti sanatos!

Cum e sa cazi in sus ?
Link spre comentariu

Frumoasa schimbarea. Voi ati facut barile? Arata foarte bine.

barile sunt facute de Edy , fratemiu si eu , Edy fiind un tip cu experienta de +20 de ani in fier si tot ce tine de masini :2dr :2dr

Link spre comentariu

Fratele tau nu vrea sa faca productie de linie cu asa bare,daca zici ca e in domeniu poate afisaza si un pret cat costa mat + manopera,ca poate sunt ceva doritori pe forum si nu au posibilitate sa confectioneze asa ceva sau sa alerge nu stiu pe unde sa le faca,unii poate nu isi permit noi..scuze pt interventie,dar recunosc ca aceste bare sunt bestiale,bineanteles si tractorul este beton..cred ca pe fata se poate adapta usor un suport pentru troliu ..:tk

Land Niva Luci

WWOC-VALCEA

X-TREME OLANESTI

Link spre comentariu

Fratele tau nu vrea sa faca productie de linie cu asa bare,daca zici ca e in domeniu poate afisaza si un pret cat costa mat + manopera,ca poate sunt ceva doritori pe forum si nu au posibilitate sa confectioneze asa ceva sau sa alerge nu stiu pe unde sa le faca,unii poate nu isi permit noi..scuze pt interventie,dar recunosc ca aceste bare sunt bestiale,bineanteles si tractorul este beton..cred ca pe fata se poate adapta usor un suport pentru troliu ..:tk

nu ne-am gandit niciodata sa facem bare la comanda sau sa facem o afacere din treaba asta , sunt primele bare facute de noi , dar daca sunt doritori nu e nici o problema se pot face , bara fata are suport de troliu se poate monta oricand, trebuie doar gaurit pentru role ( nu am momentan troliu :grin: )

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare