patroler Postat August 17, 2011 Partajează Postat August 17, 2011 Re: Nou posesor de Y60 2.8 TD ! Felicitari! :h5 Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat August 17, 2011 Partajează Postat August 17, 2011 Re: Nou posesor de Y60 2.8 TD ! Salut, superba intradevar....am vazut o prin oras mai mereu :grin:. Chiar intorci capul dupa ea :wink:. Cand ajung acasa poate ma faci o tura...... :x Marius Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vaude Postat August 17, 2011 Autor Partajează Postat August 17, 2011 (editat) Re: Nou posesor de Y60 2.8 TD ! va multumesc :2dr Salut, superba intradevar....am vazut o prin oras mai mereu :grin:. Chiar intorci capul dupa ea :wink:. Cand ajung acasa poate ma faci o tura...... :x Marius hehe cum sa nu , fara nici o problema :grin: Editat August 17, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat August 17, 2011 Partajează Postat August 17, 2011 Re: Nou posesor de Y60 2.8 TD ! Daca tot sa vorbit de bare, daca reusesc sa vin cu Jeep-ul acasa poate am sa fiu eu primul client. Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat August 18, 2011 Partajează Postat August 18, 2011 Re: Nou posesor de Y60 2.8 TD ! depinde de complexitatea lor identica(daca e voie!)cu a ta!:wink: sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vaude Postat August 18, 2011 Autor Partajează Postat August 18, 2011 Re: Nou posesor de Y60 2.8 TD ! identica(daca e voie!)cu a ta!:wink: fara nici o problema pe mine nu ma deranjeaza daca mai e una ca a mea :) putem vb la tel detalii pret materiale etc . 0744 832 837 ( Florin ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat August 18, 2011 Partajează Postat August 18, 2011 Re: Nou posesor de Y60 2.8 TD ! florin! nu fii egoist!:wink: sigur daca ai o oferta buna,nu o sa fiu eu singurul interesat deci,curaj sa stie tot poporul sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tinelos Postat August 18, 2011 Partajează Postat August 18, 2011 Re: Nou posesor de Y60 2.8 TD ! Eu zic ca masina asta poate concura la cea mai frumoasa masina de pe forum ... apropo cand se v-a face un astfel de concurs on-line ? Cum e sa cazi in sus ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vaude Postat August 18, 2011 Autor Partajează Postat August 18, 2011 Re: Nou posesor de Y60 2.8 TD ! florin! nu fii egoist!:wink: sigur daca ai o oferta buna,nu o sa fiu eu singurul interesat deci,curaj sa stie tot poporul deci pretul ar fi + , - 500e in functie de grosimea tablei si suportul de troliu daca se doreste sau nu :) un pret exact nu pot sa zic pt ca nu am idee, niciodata nu m-am gandit ca ar fi doritori, sau sa fac niste bani din treaba asta :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat August 19, 2011 Partajează Postat August 19, 2011 Re: Nou posesor de Y60 2.8 TD ! florin! multumesc tinelos! o idee interesanta! sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stryppy Postat Octombrie 30, 2011 Partajează Postat Octombrie 30, 2011 Re: Nou posesor de Y60 2.8 TD ! Frumos a iesit masina dar cred ca a fost si multa munca! Spor la noroi! Nissan Patrol SWB 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vaude Postat Noiembrie 1, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 Re: Nou posesor de Y60 2.8 TD ! Frumos a iesit masina dar cred ca a fost si multa munca! Spor la noroi! Multumesc , a fost ceva de munca dar s-a meritat :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristyvigo Postat Decembrie 29, 2011 Partajează Postat Decembrie 29, 2011 Re: Nou posesor de Y60 2.8 TD ! sal as fi si eu doritor de bara fata s[ate,dar alt model. daca ai pe stoc ceva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vaude Postat Decembrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2011 Re: Nou posesor de Y60 2.8 TD ! sal as fi si eu doritor de bara fata s[ate,dar alt model. daca ai pe stoc ceva salutare , poti sa imi dai un tel daca e si discutam 0744 832 837 ( Florin ) , stima ! :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Decembrie 30, 2011 Partajează Postat Decembrie 30, 2011 Re: Nou posesor de Y60 2.8 TD ! :rsp Foarte reusita masina. Felicitari. Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristyvigo Postat Decembrie 30, 2011 Partajează Postat Decembrie 30, 2011 Re: Nou posesor de Y60 2.8 TD ! salutare. ramane sa vorbim dupa anul nou. un am nou mai bun tuturor:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vaude Postat Decembrie 30, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2011 Re: Nou posesor de Y60 2.8 TD ! :rsp Foarte reusita masina. Felicitari. Multumesc , dupa anul nou am sa mai pun niste fotografii cu ce am mai pus pe ea , kit de suspensie +10 si alte chestii, un an nou fericit si multe bucurii la toata lumea ! :2dr:cl:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LEGION Postat Ianuarie 6, 2012 Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 Re: Nou posesor de Y60 2.8 TD ! frumos patrol! ai grija de el in continuare! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madax Postat Ianuarie 7, 2012 Partajează Postat Ianuarie 7, 2012 Re: Nou posesor de Y60 2.8 TD ! Felicitari pt masina. Eu ,,salivez” dupa bara fata. E super. Ti-am dat un PM. GREEN DRAGON Y61, 3,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paul4.2 Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 Re: Nou posesor de Y60 2.8 TD ! Ce greutate are o bara fata? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vaude Postat Ianuarie 25, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2012 Re: Nou posesor de Y60 2.8 TD ! Ce greutate are o bara fata? salutare , nu stiu sa iti spun exact .... depinde de ce grosime folosesti la tabla , daca are placa de troliu sau nu , stima . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 Re: Nou posesor de Y60 2.8 TD ! salutare,felicitari!jantele alea sunt ''cireasa''zic eu,ce et au?:sh2 Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vaude Postat Februarie 7, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2012 Re: Nou posesor de Y60 2.8 TD ! salutare,felicitari!jantele alea sunt ''cireasa''zic eu,ce et au?:sh2 salut, multumesc, da sunt frumoase dar m-am cam plictisit de culoare :) ET -55,5 :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grizly Postat Februarie 9, 2012 Partajează Postat Februarie 9, 2012 Re: Nou posesor de Y60 2.8 TD ! Pai mie nu-mi place deloc fiindca NU e a mea!!!!!!!!! Felicitari!!!!!!E o bestie!!!!!!:br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vaude Postat Februarie 9, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2012 Re: Nou posesor de Y60 2.8 TD ! Pai mie nu-mi place deloc fiindca NU e a mea!!!!!!!!! Felicitari!!!!!!E o bestie!!!!!!:br hehe , ms :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate