Heavy D. Postat Iunie 11, 2011 Partajează Postat Iunie 11, 2011 (editat) Buna ziua ! In eventualitatea ca doriti modificarea electronica a motorului vostru diesel, dar nu stiati cine sa baga la asa ceva, aveti aici: http://www.adonistechnology.com/index2007.php?pages=produits#9 Chiar jos de tot, penultimul rand. Aici gasiti si pentru Qashqai, Pathfinder si Patrol 3.0DI: http://www.artechnology-ruggeri.com/ Stima, Dragos Editat Iunie 11, 2011 de Heavy D. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Iunie 11, 2011 Partajează Postat Iunie 11, 2011 Re: Chip-tuning pentru Nissan 836 EURO pt. patrol 3.0DI...cam scump eu am gasit in Bucuresti resoftare, la aceleasi caracteristici (185 CP si peste 400 Nm) cu 300 de EURO. Unichip-ul care era pe masina mea nu face doi bani. oricum eu nu ma plang de lipsa de putere, ci vreau doar sa am mai multa la 1200-1500 rpm. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Iunie 11, 2011 Partajează Postat Iunie 11, 2011 Re: Chip-tuning pentru Nissan 836 EURO pt. patrol 3.0DI...cam scump eu am gasit in Bucuresti resoftare, la aceleasi caracteristici (185 CP si peste 400 Nm) cu 300 de EURO. Unichip-ul care era pe masina mea nu face doi bani. oricum eu nu ma plang de lipsa de putere, ci vreau doar sa am mai multa la 1200-1500 rpm. Poti sa incerci o evacuare mai putin restrictiva daca vrei putere mai multa jos. '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Iunie 11, 2011 Partajează Postat Iunie 11, 2011 Re: Chip-tuning pentru Nissan catalizatorul a fost extirpat si inlocuit cu o tzeava goala, toba finala s-a autoexpulzat asta vara. nu mai am decat toba intermediara. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Iunie 11, 2011 Partajează Postat Iunie 11, 2011 Re: Chip-tuning pentru Nissan Ce diametru au tevile de pe tot traseul de evacuare ? Un 3.0 cu VNT respira binisor, deci ma astept la 63+mm '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Iunie 11, 2011 Partajează Postat Iunie 11, 2011 Re: Chip-tuning pentru Nissan teava originala nu pare a avea mai mult de 50 mm, ochiometric, nu am masurat. in acest sens, (evacuare) intentia e totusi de a lasa gazele sa curga liber, pana la urma voi elimina si toba intermediara si voi face un exhaust custom de 2,5". deocamdata nu m-am dat de 2 luni, masina inca nu e gata de rulare, urmatoarele 2 WE sunt in concediu, peste trei saptamani voi fi la Odorhei copilot, deci de-abia prin iulie incep sa ma dau cu masina si sa evaluez munca din ultimele doua luni... multumesc de sfat, si mai astept:h5 multumes Dragos pt. initierea topicului. cu proxima ocazie pe la Cugir sau imprejurimi te claxonez si :x:x Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 11, 2011 Partajează Postat Iunie 11, 2011 Re: Chip-tuning pentru Nissan ........... ...............cu proxima ocazie pe la Cugir sau imprejurimi te claxonez si :x:x Mai degraba il gasesti pe afara decat in Cugir........prin Franta am inteles ca e acuma......si acolo e claxonatul interzis.......:ha: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?64168-Jeep-owners-meeting&p=707780#post707780 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Iunie 11, 2011 Partajează Postat Iunie 11, 2011 Re: Chip-tuning pentru Nissan ce mi-e franta...ce mi-e cugir... ma ciocnesc eu de el pana la urma, cu claxon sau fara:ha: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Iunie 11, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2011 Re: Chip-tuning pentru Nissan Buna seara ! @Giorgel: Treaba cu topicul am facut-o pentru ca s-ar putea sa ajute pe cineva interesat de astfel de modificari, adresele le am din revistele franceze ACTION 4x4, GENERATION 4x4 si Tout Terrain Magazine. Cat despre vizita la Cugir, tre' sa fie al naibii de bine potrivit timingul intalnirii, ca acum sunt la Orleans, si mai devreme de septembrie nu cred sa ajung acasa. Chiar si atunci, o sa stau doar doua saptamani... Dar pentru potrivirea termenelor s-a inventat telefonul, deci sanse sunt sa dam ochii unul cu altul. Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Iunie 11, 2011 Partajează Postat Iunie 11, 2011 Re: Chip-tuning pentru Nissan intentia absolut laudabila, topicul este binevenit, nu prea s-a discutat pe aici pe malul garlei despre asta. eu trag cu ochiul tare la australieni. avand in vedere probabilitatea foarte mare ca tu sa ajungi de la Orleans la Cugir mai repede decat mine de la bucureSHIT la Cugir, telefonul este un must have...sau cum s-o zice in franceza:ha: drumuri bune, colega:h5sa vii sanatos acasa. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Iunie 11, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2011 Re: Chip-tuning pentru Nissan Multumesc, Giorgel, ne auzim in perioada respectiva. Si pana atunci, ne mai citim aici. O seara buna ! Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Iunie 12, 2011 Partajează Postat Iunie 12, 2011 Re: Chip-tuning pentru Nissan teava originala nu pare a avea mai mult de 50 mm, ochiometric, nu am masurat. in acest sens, (evacuare) intentia e totusi de a lasa gazele sa curga liber, pana la urma voi elimina si toba intermediara si voi face un exhaust custom de 2,5". Peste 2.5" suna mai bine decat ce zice ochiometrul :) Din greseala am dat peste ceva topic unde s-au spus 2 vorbe despre 2.75" vs 3" pe ZD30: http://www.patrol4x4.com/forum/nissan-patrol-gu-gr-10/does-bigger-exhaust-reduce-manifold-egt-60680/ Discutia este mai generala dar printre ultimele posturi apare ceva. Oricum, daca vrei sa faci sistemul, incepe chiar de la turbo, sa fie treaba facuta cap-coada. Mandrel bends neaparat. '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate