baghy Postat Iunie 11, 2011 Partajează Postat Iunie 11, 2011 4x4 Off-road-ul asta e ca un fel de microb. Desi din afara pare o tampenie dupa ce-i cazi in plasa e foarte greu sa te lasi. De cateva zile am masina in service si nu am mai fost prin noroaie, bolovani, paduri de ceva vreme. Lipsa asta e greu de suportat. Parca mi-e dor si de zgaltaiala tipica foilor de arc. Apoi stau, ma gandesc si zic ca imi bag picioarele in ele rable consumatoare de nervi si bani, revin cu gumele pe sosea dar parca tot mai bune sunt un span si o noroiala. Voi cum treceti peste momentele in care fortati de imprejurari stati departe de off-road? Mersul prin gropile de pe soselele patriei sau pe strazile neasfaltate din Bucuresti se exclude. :grin: Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Iunie 11, 2011 Partajează Postat Iunie 11, 2011 Re: Lipsa acuta de... Orice invat are si dezvat! Dupa o suspendare a permisului de 3 luni, am bagat masina in revizie ... asa ca de 4 luni ma tot uit lung. Vestea buna e ca mi-au sosit toate piesele si in circa 3 saptamani ar trebui sa o pun pe roti. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Iunie 12, 2011 Partajează Postat Iunie 12, 2011 Re: Lipsa acuta de... In lipsa de masina, eu am doua solutii: -bicicleta -Insane (PC game) Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Iunie 12, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2011 Re: Lipsa acuta de... Azi am mai si vazut o Grand Vitara cu Mt-uri pline de noroi. M-am uitat lung si am mers mai departe. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Iunie 12, 2011 Partajează Postat Iunie 12, 2011 Re: Lipsa acuta de... bai nene te mananca-n cur?:ha: nici eu nu am mai iesit la namol de vreo doua luni, si nici nu voi iesi inca una. adorm cu botul la cer, fara orizont si cu talpa la podea, ma trezesc intr-a II-a in 4000 rpm, cu ochii pe ceasul de gaze si cu stergatoarele la maxim ca sa indeparteze noroiul:ha::ha: na, ziceti si voi, e normal?!?!? Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Iunie 12, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2011 Re: Lipsa acuta de... E normal. In vis iti satisfaci dorintele nesatisfacute in timpul zilei. :grin: Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Re: Lipsa acuta de... si eu urmeza sa bag masina la cosmetica si acum cand vad ce scrieti pe aici parca a-s mai amana data cu pricina ! LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate