lulu_ord Postat Iunie 15, 2011 Partajează Postat Iunie 15, 2011 buna ziua! ma bate un gand sa schimb disco-ul 1 pe care-l am cu un range rover cam tot din aceeasi perioada 96-98-.....dar despre range nu stiu prea multe asa ca va cer ajutorul!!!! nu fac offroad extrem dar as vrea totusi o masina pe care sa ma bazez! :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 15, 2011 Partajează Postat Iunie 15, 2011 Re: Discovery Vs Range Rover E singurul topic pe aceasta tema, rugam fan-ii altor marci ('nissan rulz, toyota spinteca, etc....) sa se abtina si sa lase loc cunoscatorilor reali ! Va multumim ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BlackLord Postat Iunie 15, 2011 Partajează Postat Iunie 15, 2011 Re: Discovery Vs Range Rover Pai in primul rand ce nu te mai satisface la Disco 1 sau mai bine spus ce te face sa te indrepti spre RR? Ce vrei de la masina, in ce fel intentionezi sa o exploatezi? Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Iunie 16, 2011 Partajează Postat Iunie 16, 2011 Re: Discovery Vs Range Rover Daca in gama Land Rover, Defender-ul este masina tipic "de tavaleala" si Range Rover este cea de lux, Discovery a fost inventat ca un compromis intre cele doua,un hibrid sa-i zicem. Range-ul are si ceva motoare BMW, cele diesel in 6 cilindri,parca. Suspensiile pe perne de aer, probleme cu gramada. Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lulu_ord Postat Iunie 16, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2011 Re: Discovery Vs Range Rover sunt multumit de discovery,dar al meu e cu volan pe dreapta si la drum lung e cam nasol.in off road e excelent!!! range-ul din cate am inteles e o masina foarte confortabila mai ales cu pernele de aer,dar eu locuesc mai retras(nu e nicio casa pe o raza de aprox 2 kilometri)si in caz de ceva (zapada mai ales) vreau sa am pe ce ma baza! asa cum ma bazez pe discovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Iunie 16, 2011 Partajează Postat Iunie 16, 2011 Re: Discovery Vs Range Rover Eu zic sa stai linistit ca stai bine. Daca vrei sa faci drumuri lungi pe sosea si confortabile ia-ti o masina normala de strada pe care o lasi undeva in oras. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Tesa Postat Iunie 19, 2011 Partajează Postat Iunie 19, 2011 Re: Discovery Vs Range Rover Discovery / Range Rover - prefer Discovery , la Range Rover piesele sunt mai scupe noi sau sh . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Iunie 19, 2011 Partajează Postat Iunie 19, 2011 Re: Discovery Vs Range Rover buna ziua! ma bate un gand sa schimb disco-ul 1 pe care-l am cu un range rover cam tot din aceeasi perioada 96-98-.....dar despre range nu stiu prea multe asa ca va cer ajutorul!!!! nu fac offroad extrem dar as vrea totusi o masina pe care sa ma bazez! :tk Sfatul meu e sa nu te bagi la RR, daca volanul te deranjaza asa mult mai bine ia un Discovery de acelas tip cu volanul pe stanga si atunci ai si piese de schimb(asta in cazul in care cumpararea unuia nu e legata de vanzarea celuilalt:wink:) NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate