Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Discovery Vs Range Rover

lulu_ord

Postări Recomandate

buna ziua!

ma bate un gand sa schimb disco-ul 1 pe care-l am cu un range rover cam tot din aceeasi perioada 96-98-.....dar despre range nu stiu prea multe asa ca va cer ajutorul!!!!

nu fac offroad extrem dar as vrea totusi o masina pe care sa ma bazez!

:tk

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Discovery Vs Range Rover

Pai in primul rand ce nu te mai satisface la Disco 1 sau mai bine spus ce te face sa te indrepti spre RR? Ce vrei de la masina, in ce fel intentionezi sa o exploatezi?

Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01
Link spre comentariu

Daca in gama Land Rover, Defender-ul este masina tipic "de tavaleala" si Range Rover este cea de lux, Discovery a fost inventat ca un compromis intre cele doua,un hibrid sa-i zicem. Range-ul are si ceva motoare BMW, cele diesel in 6 cilindri,parca. Suspensiile pe perne de aer, probleme cu gramada.

Land Rover Discovery td5 1999

Jaguar XJ8 2002

Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017

Link spre comentariu

sunt multumit de discovery,dar al meu e cu volan pe dreapta si la drum lung e cam nasol.in off road e excelent!!!

range-ul din cate am inteles e o masina foarte confortabila mai ales cu pernele de aer,dar eu locuesc mai retras(nu e nicio casa pe o raza de aprox 2 kilometri)si in caz de ceva (zapada mai ales) vreau sa am pe ce ma baza!

asa cum ma bazez pe discovery

Link spre comentariu

Eu zic sa stai linistit ca stai bine. Daca vrei sa faci drumuri lungi pe sosea si confortabile ia-ti o masina normala de strada pe care o lasi undeva in oras.

Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor

Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix

www.lroc.ro

Link spre comentariu

buna ziua!

ma bate un gand sa schimb disco-ul 1 pe care-l am cu un range rover cam tot din aceeasi perioada 96-98-.....dar despre range nu stiu prea multe asa ca va cer ajutorul!!!!

nu fac offroad extrem dar as vrea totusi o masina pe care sa ma bazez!

:tk

Sfatul meu e sa nu te bagi la RR, daca volanul te deranjaza asa mult mai bine ia un Discovery de acelas tip cu volanul pe stanga si atunci ai si piese de schimb(asta in cazul in care cumpararea unuia nu e legata de vanzarea celuilalt:wink:)

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare