Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

reglare suspensie

DELU

Postări Recomandate

Re: reglare suspensie

Cel mai bine e sa masori dinstanta de la pamant la aripa la ambele roti. Daca difera ridici doar bara din stanga sau din dreapta. In functie de care e mai lasata.

Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 3 luni mai târziu...

buna seara ... tot asa ca si multi altii, si eu sunt pe cale sa ma aleg cu o minunatie de Feroza. Intrebarea mea este ca daca lipseste acel buton din stanga volanului si care, din cate am inteles este pentru cele trei trepte de suspensie, ce pierd ? ce repercursiuni pot avea ? si daca as putea vreodata reface ceea ce a fost stricat / modificat. Daca doar atat ma retine in achizitionarea "minunatiei" :) este demn de luat in seama sau nu ??

multumesc anticipat pentru atentia aratata, cat si pentru sfaturile prezentate!

respectele mele,

minok

Link spre comentariu

am avut si eu Feroza.

nu e nici o problema atata timp cat vrei mai mult comfort in mers.

eu am dat jos amortizoarele originale si am pus altele aftermarket. si butonul de reglaj al suspensiei tot acolo a ramas. dar nici nu l-am mai folosit.

apropos : cam cat on/off road vrei sa faci cu masina

stima

Link spre comentariu

buna seara ... tot asa ca si multi altii, si eu sunt pe cale sa ma aleg cu o minunatie de Feroza. Intrebarea mea este ca daca lipseste acel buton din stanga volanului si care, din cate am inteles este pentru cele trei trepte de suspensie, ce pierd ? ce repercursiuni pot avea ? si daca as putea vreodata reface ceea ce a fost stricat / modificat. Daca doar atat ma retine in achizitionarea "minunatiei" :) este demn de luat in seama sau nu ??

multumesc anticipat pentru atentia aratata, cat si pentru sfaturile prezentate!

respectele mele,

minok

Daca lipseste inseamna ca nu ai reglaj la telescoape. Nici eu nu am pe a mea.

Oricum foarte probabil sa fie duse telescoapele originale si chiar daca ai avea nu te-ar prea ajuta, iar ca sa le schimbi cu altele noi reglabile te costa cam 1000 de euro.

Asta sa fie singura problema la masina.:grin:

• Like 1
Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi.
Link spre comentariu

am avut si eu Feroza.

nu e nici o problema atata timp cat vrei mai mult comfort in mers.

eu am dat jos amortizoarele originale si am pus altele aftermarket. si butonul de reglaj al suspensiei tot acolo a ramas. dar nici nu l-am mai folosit.

apropos : cam cat on/off road vrei sa faci cu masina

stima

Multumesc f.mult atat pentru raspuns cat si pentru promptitudine :)

Deci nu ma va influenta in decizia mea de a cumpara acea masina !

Off road ?? Pai de vreo trei ani detin un teren extravilan la poalele muntilor, pe care mi-am ridicat, o casuta. Accesul acolo este destul de anevoios si consider ca am chinuit destul de mult Opelul pe care-l am. Plus mai era nevoie si de o a doua masina in familie :) Este un drum forestier, pietros, si foarte denivelat. Desigur, cu ocazia asta ma voi incumeta sa ma afund in padure mai mult, dar prioritar este sa pot ajunge cu usurinta la mine pe teren. In viitorul apropiat mai doresc sa achizitionez si o remorca, si toate astea sa ma ajute la transportul materialelor / sculelor.

multumesc inca odata,

respectele mele

Daca lipseste inseamna ca nu ai reglaj la telescoape. Nici eu nu am pe a mea.

Oricum foarte probabil sa fie duse telescoapele originale si chiar daca ai avea nu te-ar prea ajuta, iar ca sa le schimbi cu altele noi reglabile te costa cam 1000 de euro.

Asta sa fie singura problema la masina.:grin:

multumesc frumos, chiar ma ajuta parerea vostra, desigur ca voi stiti asta ;)

azi ma duc sa vad masina, si chiar imi parea rau sa o refuz doar din aceasta cauza ...

Multumesc ... si ... voi reveni :)

Editat de Astral
Link spre comentariu

Multumesc f.mult atat pentru raspuns cat si pentru promptitudine :)

Deci nu ma va influenta in decizia mea de a cumpara acea masina !

Off road ?? Pai de vreo trei ani detin un teren extravilan la poalele muntilor, pe care mi-am ridicat, o casuta. Accesul acolo este destul de anevoios si consider ca am chinuit destul de mult Opelul pe care-l am. Plus mai era nevoie si de o a doua masina in familie :) Este un drum forestier, pietros, si foarte denivelat. Desigur, cu ocazia asta ma voi incumeta sa ma afund in padure mai mult, dar prioritar este sa pot ajunge cu usurinta la mine pe teren. In viitorul apropiat mai doresc sa achizitionez si o remorca, si toate astea sa ma ajute la transportul materialelor / sculelor.

multumesc inca odata,

respectele mele

baga ceva cauciucuri minim AT si nu vei avea nici o problema.

stima

Link spre comentariu

Sal'tare,

dupa cum observati, deja sunt un masura sa ma laud :) cu noua mea "jucarie". Duminica am fost deja la munte cu ea, si am urcat pe acolo pe unde cu Opelu' nu as fi putut. A fost ... mirific :)

Azi am dus-o la reglare unghi de fuga, si dupa cum m-am asteptat, am fost informat despre necesitatea schimbarii bucselor interioare, si a nu stiu ce, de la semicaseta si caseta de directie. Mi-a zis tipu de acolo ca la caseta propriu-zis, nu am "joc". Cam asta e ... dar probabil ca mai urmeaza si altele :)

Deocamdata sa le rezolv pe astea.

Va multumesc inca o data pentru sfaturi ... ( mai astept si altele :) )

http://www.freeimagehosting.net/aef87

http://www.freeimagehosting.net/8fce1

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

frumoasa:ca

sa o stapanesti sanatos.

ai de gand sa o inalti ?

ce cauciucuri ai pe ea acum?

salut ... nu cred ca voi ajunge sa o inalt dat fiind ca ma voi folosi de ea si ca a doua masina in familie deci voi circula urban destul de mult. Iar cauciucuri ... am cauciucuri de vara ... cu nimic deosebite ... nu stiu daca la asta te-ai referit ... Poimaine (Marti) o duc la reconditionat bieleta si pivotii, iar bucsele de la bara stabilizatoare le iau de noi din magazin ... Daca la astea mai adaug kit-ul distributie, ulei cutie, plus gresarea, si alte mici reparatii, cum ar fi lipit radiator , reparat busonul de la baia de ulei (joaca si nu se poate strange :) ), schimbat garnitura la capacul de la culbutori ... si nu stiu daca mi-a scapat ceva :P atunci voi ajunge la ~ 1500 ron.

Cauciucuri de iarna am primit puse pe jenti, la cumpararea "jucariei".

Si deocamdata cam atat cu investitiile. Pe viitor, prioritar este o remorca ...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare