Valerică Postat Iunie 17, 2011 Partajează Postat Iunie 17, 2011 va salut cu respect! am un LRF/2006 td4,la servodirectie sint 4 racorduri(furtun) de cauciuc,la mine,mi-a cazut insertia metalica(sau din ce o fi)si circula f greu lichidul prin ele,arata de parca ar fi vidate! am inteles ca se pot reconditiona,stie cineva ,ceva despre asta?......ca noi, vin cu tot ansamblu si costa o sacosa de bani multumesc anticipat ...imi place munca,o ador, pot sta ore in sir sa privesc la ea. L.R. freelander-Td4/2006 Suzuki Vitara 1.6 /'95:care Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mozo Postat Iunie 19, 2011 Partajează Postat Iunie 19, 2011 Re: probleme servodirectie salut ce problema ai tu se poate rezolva f usor nu cred ca sare de 100 de euro, ai pm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Iunie 19, 2011 Partajează Postat Iunie 19, 2011 Re: probleme servodirectie salut ce problema ai tu se poate rezolva f usor nu cred ca sare de 100 de euro, ai pm @mozo In afara de afaceri ne poti expune si noua rezolvarea acestei probleme? Multumesc. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mozo Postat Iunie 23, 2011 Partajează Postat Iunie 23, 2011 Re: probleme servodirectie @mozo In afara de afaceri ne poti expune si noua rezolvarea acestei probleme? Multumesc. Este un om in craiova de ambutiseaza furtune... cu ce altceva l-as putea ajuta decat sa ii dau adresa omului sa ii trimita furtunele prin curier si sa i le trimita omul inapoi ? Foloseste acelasi tip de furtun... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Iunie 23, 2011 Partajează Postat Iunie 23, 2011 Re: probleme servodirectie Freelander 2006, td4 Si nu era mai bine daca ii dadeai mai intai ideea? Eu cred ca se descurca si la Iasi sa faca alte furtune... si nu mai da banii pe curier :wink: Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Valerică Postat Iunie 27, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2011 Re: probleme servodirectie Freelander 2006, td4 va multumesc pentru interventie, din pacate, am fost la doua soc. care sertizeaza furtune,dar nu au acceptat sa-mi sertizeze si pe ale mele..... de fapt, am cautat sa cumpar noi(aftermarket),gasesc numai pe original, ceea ce am sa si fac:multumesc ,mozo ...imi place munca,o ador, pot sta ore in sir sa privesc la ea. L.R. freelander-Td4/2006 Suzuki Vitara 1.6 /'95:care Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Iunie 27, 2011 Partajează Postat Iunie 27, 2011 Re: probleme servodirectie Freelander 2006, td4 Este si varianta OEM la vreo 80 Euro, da si tu un search la QEH000072 NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate