autoclinic Postat Ianuarie 21, 2015 Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 Re: FEROZA : dimensiuni maxime la anvelope ??? Salut Cel mai simplu si usor este asa cum s-a spus, sa o inalalt din bare pe fata, iar pe spate sa spui cercei mai mari. Va recomand sa nu puteti foi suplimentare ca o sa scuture mai tare. Iar treaba cu janta ingusta este adevarata, asa cum s-a spus janta ingusta si anvelopa lata, este beadlock-ul saracului si functioneaza chiar bine. Noi am pus pe feroza (pe jantele originale R15) 215/75R15 Bf Goodrich Mud-Terrain modelul vechi (pareau putin mici, doar un pic, dar era ok) Am mai pus 235/75R15 Hankook Dynapro MT RT03 (erau cele mai ok) Si am pus 30x9.50R15 (anvelope All-Terrain) erau putin mari dar nu atingea nicaieri, doar ca era prea la limita pe puntea fata in momentul virajului. Mentionez ca jantele originale erau de 6J si au fost intoarse la strung Acum se gasesc la bani maruti jante R15 si R16 cu J7 si et -10 sau -25, pretul lor fiind sub 300 ron / buc. Deci avem de unde alege. Sper sa va ajute. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
autoclinic Postat Ianuarie 21, 2015 Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 Re: FEROZA : dimensiuni maxime la anvelope ??? Am uitat sa spun ca am pus pe ea si 225/70R15 General Grabber AT 1 atasez si cateva poze sa va faceti o idee aici cu 225/70R15 jantele originale intoarse si sablate si aici in varianta cu 215/75R15 aici tot cu 215/75R15 tot 215/75R15 si varianta finala nu gasesc mai gasesc poze cu 235 si cu 30x9.5 :( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Ianuarie 22, 2015 Partajează Postat Ianuarie 22, 2015 Re: FEROZA : dimensiuni maxime la anvelope ??? Jantele alea sunt ..izdaaa de misto.Ma gandesc sa dau bani pe flanse sau sa iau 4 jenti si sa le dau la intors.Frumos frumos, poate imi dai ceva detalii pe prv unde sunt intoarse cat a costat etc. Multumesc! Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eti79ety Postat Ianuarie 23, 2015 Partajează Postat Ianuarie 23, 2015 Re: FEROZA : dimensiuni maxime la anvelope ??? foarte tare! imi place! as da si eu jantele mele de AL pe unele ca ale tale! Trateaza oamenii, asa cum vrei sa te trateze ei pe tine! eti79ety@politisti.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mojocojo Postat Ianuarie 27, 2015 Partajează Postat Ianuarie 27, 2015 Re: FEROZA : dimensiuni maxime la anvelope ??? Si eu mi-am pus General Grabber AT 1 si sunt super marfa.Am iesit cu baietii la padure si toti aveau simexuri,vreau sa spun ca au facut fata cu brio Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiK Postat Ianuarie 27, 2015 Partajează Postat Ianuarie 27, 2015 Re: FEROZA : dimensiuni maxime la anvelope ??? Eu am la o masina 31/10.5/15 pe jante de 5.5j cu BFG All Terrain si pot merge si cu o atmosfera presiune si nu dejantez. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
autoclinic Postat Ianuarie 27, 2015 Partajează Postat Ianuarie 27, 2015 Re: FEROZA : dimensiuni maxime la anvelope ??? Si eu mi-am pus General Grabber AT 1 si sunt super marfa.Am iesit cu baietii la padure si toti aveau simexuri,vreau sa spun ca au facut fata cu brio [ATTACH=CONFIG]235419[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]235420[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]235421[/ATTACH] Masina e ok, anvelopele ok, doar ca cele din poza nici de cum nu sunt General Grabber All-Terrain . :wink: In rest toate bune :grin: Sa ai noroc la ea si cat mai multe iesiri ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miniger Postat Ianuarie 27, 2015 Partajează Postat Ianuarie 27, 2015 Re: FEROZA : dimensiuni maxime la anvelope ??? yep ... arata a general grabber MT : http://www.offroaders.com/tech/AT-MT-Tires/General-Grabber-MT.htm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mojocojo Postat Ianuarie 28, 2015 Partajează Postat Ianuarie 28, 2015 (editat) Re: FEROZA : dimensiuni maxime la anvelope ??? Scuze ,aveti dreptate MT. Editat Ianuarie 28, 2015 de Mojocojo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprigst Postat Martie 2, 2015 Partajează Postat Martie 2, 2015 Re: FEROZA : dimensiuni maxime la anvelope ??? Salutare. As vrea sa va intreb daca ati avut careva montate anvelope de 215/80/r15 fara sa faceti inaltare sau alte modificari. Am vazut unul azi cu gume de astea, dar proprietarul nu stia daca are modificari, feroza fiind cumparata recent si timp nu aveam ca sa ma uit mai atent pe sub ea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Martie 2, 2015 Partajează Postat Martie 2, 2015 Re: FEROZA : dimensiuni maxime la anvelope ??? Intra 235 75 15 . deci 215 80 sigur intra Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
golfix Postat Aprilie 4, 2015 Partajează Postat Aprilie 4, 2015 Re: FEROZA : dimensiuni maxime la anvelope ??? Am pus pana la urma General grabber at2 235/75/15 si intra fara nici un fel de modificari la suspensie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ar60lau Postat Octombrie 30, 2015 Partajează Postat Octombrie 30, 2015 Re: FEROZA : dimensiuni maxime la anvelope ??? A folosit cineva anvelope 30/9.5/15 pe jante de 5.5J ? Cum stau anvelopele 235/75/15 pe jante de 5.5J? Ma bate gandul sa trec la anvelope mai mari. salut eu am pe masina 235/75/15 pe sante de 8j dar crec da ar merge si pe janta de 5,5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Aditza08 Postat Decembrie 6, 2015 Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Re: FEROZA : dimensiuni maxime la anvelope ??? Am trecut de la Insa Dakar 195/80/15 la Federal Couragia 30/9.5/15. Am scos flansele de 30mm si folosesc jante de Jimny intoarse ( la Jighi/Ploiesti). ET aprox -40. Anvelopele ating in coltul pragului, dar maine o sa o inalt 1cm din bari si ciocanesc pragul. Am BL de 3cm si a mai fost inaltata din bari 4cm. Directia e mult mai usoara, chiar daca anvelopele sunt mai late. La greutate sunt aprox la fel. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxim007 Postat Mai 3, 2017 Partajează Postat Mai 3, 2017 Re: FEROZA : dimensiuni maxime la anvelope ??? buna, referitor la marimile de anvelope... se pot monta 31 x 10.5 x 15 silverston originale pe feroza? bine'nteles cu lift-urile aferente pentru a incapea in locas...:) intrebarea e daca le "poate duce" astfel de marimi... are de unde? rapoartele nu pleaca repede? poate are cineva astfel de dimensiuni pe Feroza si ne detaliaza un pic... mersi de raspunsuri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miniger Postat Mai 3, 2017 Partajează Postat Mai 3, 2017 Re: FEROZA : dimensiuni maxime la anvelope ??? mai mult de 235/75/15 e un non-sens. dar depinde ce vrei sa faci cu masina. chiar daca vrei sa plimbi pitipoance la mall ca sa te dai mare nu cred ca-i cea mai potrivita masina... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxim007 Postat Mai 4, 2017 Partajează Postat Mai 4, 2017 Re: FEROZA : dimensiuni maxime la anvelope ??? mai mult de 235/75/15 e un non-sens. dar depinde ce vrei sa faci cu masina. chiar daca vrei sa plimbi pitipoance la mall ca sa te dai mare nu cred ca-i cea mai potrivita masina... nu se pune problema pentru plimbat la mall...ca nici nu am in zona (mall)...:) iddea pentru montarea rotilor de 31 SILVERSTONE este strict din cauza greutatii... cata greutate are 235/75/15 resapat stie cineva sa confirme? Silverstone-ull de 31 are intre 17 - 19 kg/bucata... intreb daca are cineva montate 31 pe Feroze...din punct de vedere al "ducerii" la rapoarte/motor... Si ca folosinta, masina intentionez sa o folosesc on/off road (20-30% on si restul de 70-80% off road). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
perca_felician Postat Mai 4, 2017 Partajează Postat Mai 4, 2017 Re: FEROZA : dimensiuni maxime la anvelope ??? dupa parerea mea cred ca pe 31 nici nu o sa pleci de pe loc pe mare ,235 cred ca are pana in 22kg toyota bj 70 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 4, 2017 Partajează Postat Mai 4, 2017 Re: FEROZA : dimensiuni maxime la anvelope ??? Omori masina pt cativa cm in plus. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxim007 Postat Mai 22, 2017 Partajează Postat Mai 22, 2017 Re: FEROZA : dimensiuni maxime la anvelope ??? si 205 / 80 / 16 (profil tot Simex...de la Insa Turbo)? astea incap? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 23, 2017 Partajează Postat Mai 23, 2017 Re: FEROZA : dimensiuni maxime la anvelope ??? Pai ce faci schimbi si jantele? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxim007 Postat Mai 23, 2017 Partajează Postat Mai 23, 2017 Re: FEROZA : dimensiuni maxime la anvelope ??? cred ca da...:) ca pana acuma nu stiu pe cineva sa puna anvelope pe 16'', pe jante 15''' ma gandeam si la 215/80/R16 profil simex de la INSA TURBO, pe jantele de Grand Vitara... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 23, 2017 Partajează Postat Mai 23, 2017 Re: FEROZA : dimensiuni maxime la anvelope ??? Si eu ma gandeam la jante pe 16 se mai inalta masina un pic, dupa ce o scot din service o sa probez o janta pe 16 cu gume de 235. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxim007 Postat Mai 24, 2017 Partajează Postat Mai 24, 2017 Re: FEROZA : dimensiuni maxime la anvelope ??? Si eu ma gandeam la jante pe 16 se mai inalta masina un pic, dupa ce o scot din service o sa probez o janta pe 16 cu gume de 235. pe deasupra despre CROSSURI ce stiti? 205/R16... cica are diametrul de 780MM...cam mare...:) dar sunt inguste...:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 25, 2017 Partajează Postat Mai 25, 2017 Re: FEROZA : dimensiuni maxime la anvelope ??? Crossuri? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate