mariussbstn Postat Decembrie 24, 2019 Partajează Postat Decembrie 24, 2019 (editat) Re: FEROZA : dimensiuni maxime la anvelope ??? Pentru colegul cu Rocky, a mea ridicata din barile de torsiune si alte arcuri pe spate si gume 31/10,5 ia un 10% Planuiesc sa o trec pe 33-uri pe nemernica :). Referitor la resapatele poloneze, din ca am mai discutat cu altii care si-au luat, regreta alegerea facuta Salut! Presupun ca din cauza greutatii anvelopelor... nu ? Am inteles ca au ~25kg . In conditiile in care BFG-urile au ..20 kg . E cineva de aici care a pus resapate? Editat Decembrie 24, 2019 de mariussbstn Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gameness Postat Decembrie 25, 2019 Partajează Postat Decembrie 25, 2019 Nu neapărat greutatea cât faptul ca nu se echilibreaza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexandru.bilan Postat Februarie 28, 2020 Partajează Postat Februarie 28, 2020 Re: FEROZA : dimensiuni maxime la anvelope ??? Salut, la Cluj vinde o firma 235/70/15 resapate in Polonia ( Equipe) . Stie cineva ceva de ele ? Pret 340 lei. Nu stiu daca ajuta, dar am avut Trekker Equipe si nu le-am echilibrat deloc. Nu am simtit nevoia. In schimb, a mers masina spectaculos de bine cu ele in picioare :) 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarabostes92 Postat Martie 5, 2020 Partajează Postat Martie 5, 2020 Nu stiu daca ajuta, dar am avut Trekker Equipe si nu le-am echilibrat deloc. Nu am simtit nevoia. In schimb, a mers masina spectaculos de bine cu ele in picioare :) Am si eu resapate de astea, 245/75/r15 si, la fel, nu le'am echilibrat. Nici nu tremura volanul. Am body lift de 5cm si cred ca si suspension lift. A mai taiat cineva aripile fata dupa ce a pus distantiere de 5cm? Bag de seama ca la mine e nevoie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate