Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

FEROZA : dimensiuni maxime la anvelope ???

bogdy_daihatsu

Postări Recomandate

Re: FEROZA : dimensiuni maxime la anvelope ???

Pentru colegul cu Rocky, a mea ridicata din barile de torsiune si alte arcuri pe spate si gume 31/10,5 ia un 10%

Planuiesc sa o trec pe 33-uri pe nemernica :).

Referitor la resapatele poloneze, din ca am mai discutat cu altii care si-au luat, regreta alegerea facuta

Salut! Presupun ca din cauza greutatii anvelopelor... nu ? Am inteles ca au ~25kg . In conditiile in care BFG-urile au ..20 kg .

E cineva de aici care a pus resapate?

Editat de mariussbstn
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 77
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 2 luni mai târziu...
Re: FEROZA : dimensiuni maxime la anvelope ???

Salut,

la Cluj vinde o firma 235/70/15 resapate in Polonia ( Equipe) . Stie cineva ceva de ele ? Pret 340 lei.

Nu stiu daca ajuta, dar am avut Trekker Equipe si nu le-am echilibrat deloc. Nu am simtit nevoia. In schimb, a mers masina spectaculos de bine cu ele in picioare :)

• Like 1
Link spre comentariu

Nu stiu daca ajuta, dar am avut Trekker Equipe si nu le-am echilibrat deloc. Nu am simtit nevoia. In schimb, a mers masina spectaculos de bine cu ele in picioare :)

Am si eu resapate de astea, 245/75/r15 si, la fel, nu le'am echilibrat. Nici nu tremura volanul. Am body lift de 5cm si cred ca si suspension lift. A mai taiat cineva aripile fata dupa ce a pus distantiere de 5cm? Bag de seama ca la mine e nevoie.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare