GMK Postat Iunie 18, 2011 Partajează Postat Iunie 18, 2011 Am gasit niste preturi care nu mi-au placut,.. asa ca dau aici anunt. Am nevoie de cineva cu o platforma pentru un transport de americanca de la Pieptanari pana Razoare. Astept oferta sau telefon,... Dan 0730.2000.97 Eu cand o sa ma fac mare,... o sa fiu un OM MARE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 18, 2011 Partajează Postat Iunie 18, 2011 Re: Caut platforma pentru Bucuresti - Bucuresti Pe Dok l-ai sunat ....? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GMK Postat Iunie 18, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2011 Re: Caut platforma pentru Bucuresti - Bucuresti Doctorul fiind preten si cu magnum daca nu ma insel... Din pacate nu am numarul lui si nici cu magnum nu pot sa iau legatura din pacate,. ma poti ajuta te rog???? Eu cand o sa ma fac mare,... o sa fiu un OM MARE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 18, 2011 Partajează Postat Iunie 18, 2011 Re: Caut platforma pentru Bucuresti - Bucuresti Dok 0727.477.877 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GMK Postat Decembrie 11, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2012 Re: Caut platforma pentru Bucuresti - Bucuresti Se poate inchide! Multumesc! Eu cand o sa ma fac mare,... o sa fiu un OM MARE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate