Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Lege....in proiect?

pretorian

Postări Recomandate

Stie careva de noua lege care se dezbate in parlament cu legatura la interzicerea montarii de: bara metalica, bullbar, roti mai late decat cele specificate in talon C.I. , cauciucuri cu crampoane (M.T.) troliu montat in bara fata, orice fel de folie inclusiv pe geamuri spate si luneta, praguri(trepte laterale) roll cage, proiectoare ...etc si tot felul de accesorii care nu sunt prevazute din constructia masinii ???

Toyota Hilux Vigo 2.5

Can Am 800 LTD

Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

bai, io nu le dau idei ci numai ma informez in urma a ceea ce am auzit sa stiu daca ma apuc sa mai modific si io la masina sau nu.

Toyota Hilux Vigo 2.5

Can Am 800 LTD

Link spre comentariu

teoretic nu trebuie lege pentru asa ceva

teoretic, tot ce nu este conform dosarului de omologare RAR nu este permis a avea pe masina, si la revizia tehnica "inginerul" ar trebui sa nu acorde verde la masina.

Noroc ca nu se poarta chestia asta, ca nu mai trece revizia decat loganul stoc.

LA MULTI ANI
Link spre comentariu

teoretic ce am scris mai sus nici acum nu e legal dar e mai usor de trecut cu vederea

-nu ai voie sa pui roti decat ce scrie in talon

-nu ai voie sa pui folie pe geamuri

- etc....

dar inca mai exista intelegere de la militieni, sper sa avem si in continuare

Toyota Hilux Vigo 2.5

Can Am 800 LTD

Link spre comentariu

negociezi .... soliciti sa-ti ia puncte ptr centura sau ca ai vb la tel ... sau nu ai trusa medicala.... si se se vor parea si lor mai simplu..... oricum ca sa vada ce scrie pe anvelope trebuie sa se aplece ... binenteles ca pana sa se uite iar in talon uita ce a vazut ... se uita iar ... si deja se gandeste...1-2secunde...se indoaie pantoful si se crapa... deci intra mai multa crema diminetza ... deci no o sa le convina se te amendeze ptr gume....
cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

tare rau bara....marius, vezi ca-s niste concursuri pe aici :grin:

app de garda...eu am ramas fara un act, in buc, saptamana trecuta, si pot spune ca a observat tot: folii, toba sparta, gume, aripa indoita, semnalizare sparta, etc....bine ca nu le-a insirat si pe procesul verbal :fr2

Link spre comentariu

acum am vazut :-P noi eram subtili nu iti spuneam la care dinele sa te bagi.. dar ai anticipat...bafta man ai un vot de la mine :ha:

Toyota Hilux Vigo 2.5

Can Am 800 LTD

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare