TINU Postat Februarie 6, 2008 Partajează Postat Februarie 6, 2008 posesor de pajero 2.8 tdi, cu autoblocant spate si BFG MT ! Un fost (doar) vanator ajuns din nevoia de informatii pe acest forum, e drept de putin timp, dar . . . . CONTAMINAT ! acum visez numai calcule pentru banii de trolii, bari, roof-rack-uri, snorkel, autoblocante etc. Probabil ca cei cu experienta stiu sentimentul de dupa primele iesiri cand ai vazut deja ce poate fierul, ce nu poate, cum ar trebui modificat, taiat, . . . schimbat cu totul chiar ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TINU Postat Martie 5, 2008 Autor Partajează Postat Martie 5, 2008 Re: SALUT TUTUROR multumesc ! eu vreau doar sa invat despre off-road ! sa ma documentez si eventual sa aplic in practica, incerc sa invat din experienta altora ! de cand am luat contact cu forumul si unii membrii, dar si cu iesirile pe care le mai fac cate unii, am inceput sa visez trasee prin paduri, pante, rampe, locuri in care nu prea ajunge multa lume, etc. nu sunt DELOC adeptul confruntarilor :bb (din spatele tastaturii) ! mi se par stupide si inutile consumatoare de energie cerebrala ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate