dansoare Postat Iunie 22, 2011 Partajează Postat Iunie 22, 2011 buna ziua! probabil voi cumpara o toyota land cruiser 2001 in 4 usi. nu cred ca are blocant spate dar central are sigur. maneta din dreapta are 4 pozitii-H tractiune integrala permanenta,L dif central blocat-se aprinde pe bord o iconita cu un x central,N-neutru si Ll dif central blocat plus reductor. e modelul euro 3 cu motorul D-4D de 163 cai.am mai multe intrebari 1. care este raportul cutiei de transfer-cineva spunea pe un topic ca e destul de slaba si nu te prea ajuta in off greu 2.ar fi posibil sa aiba si blocant spate? buton nu are sigur! 3.ce cuplu maxim dezvolta motorul si la ce turatie? 4.ce garda la sol are masina? precizez ca nu e modificata deloc! multumesc anticipat!! ps tipul de la care voi lua masina spune ca nu stie daca mai are manualul de utilizare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Iunie 22, 2011 Partajează Postat Iunie 22, 2011 Re: raport reductor J9 Eu as duce masina la o reprezentanta Toyota sa o verifice . Atentie la injectoare la D4D , eu am 270'000 de Km si nu s-au stricat (merg ff incet deobicei, pun motorina numai VMO si schimb filtru motorina la ~15'000 KM ) dar am inteles ca se strica destul de des si sunt ff scumpe . AAA uitasem :) cand schimbi uleiul se vede prin busonul baii un filtru metalic care este de la pompa de ulei. Daca este depusa calamina trebuie data jos baia demontat si curatat temeineic . Daca se depune prea multa calamina .... se face motorul praf :grin: Eu pun in ea Ulei Original Toyota si nu am regretat banii suplimentari . Toate bune , Calin http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Iunie 22, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2011 Re: raport reductor J9 multumesc pt precizari! sigur o duc la service toyota,am vorbit deja. masina are 177000km,nu a facut deloc off-road si e foarte bine intretinuta.am auzit si eu de injectoare dar un tip de la toyota mi-a spus ca e problema cu modelele mai noi din cauza presiunii crescute in care lucreaza. la intrebarile pe care le-am pus stie sa raspunda cineva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Iunie 22, 2011 Partajează Postat Iunie 22, 2011 Re: raport reductor J9 daca nu are buton pe bord in stanga volanului nu are blocant spate, de injectoare eu nu am auzit, eu am vandut-o pe a mea la 250 k si nu am avut nici o problema cu injectoarele sau cu alceva in afara de consumabile si bendix electromotor. garda la sol este destul de buna, nu stiu in cm sa-ti spun exact. a mea avea suspensie originala si era in perfecta stare. LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cormosilviu Postat Iunie 22, 2011 Partajează Postat Iunie 22, 2011 Re: raport reductor J9 http://www.cars-data.com/en/toyota-land-cruiser-90-wagon-30-d4-d-163hp-8762/specs.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Iunie 22, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2011 Re: raport reductor J9 va multumesc! deci raportul reductorului nu il cunoaste nimeni... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Iunie 23, 2011 Partajează Postat Iunie 23, 2011 Re: raport reductor J9 Daca are cutie manuala, are raportul 1.959, daca are cutie automata are raportul 2.488. Intr-adevar nu are un raport final foarte mare dar puterea motorului este destul de mare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Iunie 23, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2011 Re: raport reductor J9 multumesc! ce e mai avantajos in teren,manuala sau automata,la un diesel? asta pe care vreau sa o cumpar are cutie manuala.daca si raportul reductorului e mai mic,oare sa ma abtin? sa caut una cu automata? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Iunie 24, 2011 Partajează Postat Iunie 24, 2011 Re: raport reductor J9 Rapoartele cutiei automate sunt mai mici, de aceea este mai mare raportul reductorului. Eu prefer cutia manuala, este si mai fiabila. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Iunie 28, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2011 Re: raport reductor J9 cutia automata in teren am inteles ca e superioara deoarece nu se opreste motorul in noroi mare,pante accentuate etc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 28, 2011 Partajează Postat Iunie 28, 2011 Re: raport reductor J9 cutia automata in teren am inteles ca e superioara deoarece nu se opreste motorul in noroi mare,pante accentuate etc. Salut, Pe o coborare urata cum te ajuta cutia automata? :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Iunie 28, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2011 Re: raport reductor J9 corect! in consecinta tocmai am cumparat patrolul lui cristake pe manuala!!:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate