patagoniac Postat Iunie 24, 2011 Partajează Postat Iunie 24, 2011 Buna baieti, De cateva zile am niste probleme cu Samuraiul meu de 1300 cmc din 90'. Cand schimb vitezele se simte ca si cum maneta s-ar agata in ceva. Sa bag in viteza a 1-a este un calvar, iar in marsarier este imposibil si hararie urat atunci cand incerc (doar daca opresc motorul intra). La rece, adik cu motorul oprit, schimbatul vitezelor este normal. La fel si cand plec cu masina dupa o perioada mai lunga de stat in parcare. Odata ce motorul s-a incalzit si am mers circa 5km, incepe sa se simta cum agata si se agraveaza cu cat merg mai mult prin oras. Trebuie sa fac pauze de cate jumatate de ora cu masina, ca sa isi mai revina cat de cat. De la ce poate fi? Cablul de ambreiaj, ulei (unde stiu ca am o scurgere mai veche pe la un semering). Orice parere avizata si/sau relatare din experienta imi poate fi de folos. Va multumesc din avans. Cosmin as Patagoniac 0726663451 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Apollyon Postat Iunie 24, 2011 Partajează Postat Iunie 24, 2011 Re: Probleme la schimbarea vitezelor Samurai 1.3 din 90' Probabil e cablul de ambreaj! Eu am avut o problema asemanatoare si asta era. Cablul de otel agata in camasa si pedala mergea greu si cand incercam sa bag in viteza reactiona ca si cum nu era calcat ambreajul..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Iunie 24, 2011 Partajează Postat Iunie 24, 2011 (editat) Re: Probleme la schimbarea vitezelor Samurai 1.3 din 90' Buna ziua ! Manifestarea este deci ca la o debreiere incompleta sau incorecta, daca am inteles eu bine. Interesant ca se intampla doar cand motorul este cald, si pare putin dubios, nefiind ambreiaj cu servo hidraulic care sa poata ceda sau face figuri. Presupunand ca ai cablul OK, din reglajul acestuia nu se mai imbunatateste treaba ? Feeling-ul la pedala s-a schimbat, ai senzatia de cursa prea mare in gol ? Stima, Dragos Editat Iunie 24, 2011 de f_zoltan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Iunie 24, 2011 Partajează Postat Iunie 24, 2011 Re: Probleme la schimbarea vitezelor Samurai 1.3 din 90' Si eu votez tot pentru cablul de ambreiaj.Am patit ceva asemanator la vechiul Sami, si era din cablu.L-am mai strins si aia a fost. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patagoniac Postat Iunie 24, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2011 Re: Probleme la schimbarea vitezelor Samurai 1.3 din 90' Multumesc pentru raspunsuri. In week end din pacate o sa fiu plecat, dar o las pe mana lui Cipak. Si noi tot pe cablu mizam, mai ales ca am observat ca e destul de desfacuta piulita care tensioneaza cablul. Revin/revenim cu amanunte si sper si rezolvari. Toate cele bune! Cosmin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wdcrls Postat Iulie 13, 2011 Partajează Postat Iulie 13, 2011 Re: Probleme la schimbarea vitezelor Samurai 1.3 din 90' si eu am aceeasi "problema". un nenica batranel cu ceva experienta in ale mecanicii mi-a spus ca sa umblu la cablu. vara sa il strang si iarna sa il slabesc. din cate am inteles vara se dilata si iarna se contracta. eu am ramas in padure cu samuraiu si nu mai puteam sa cuplez viteza 1 si 2 si l-am sunat pe tip si am rezolvat problema in 5 minute. Rocar Tv 14f 1978 Suzuki Samurai 1999 Nissan Micra K11 1996 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hcs Postat Iulie 13, 2011 Partajează Postat Iulie 13, 2011 Re: Probleme la schimbarea vitezelor Samurai 1.3 din 90' salutari dupa explicatii asa pare ca nu deschide destul ambreiajul si asta chiar ca din cauza cablului poate sa fie dar uitativa si la nivelul uleiului din cutie nu cumva sa se incalzeasca cutia din lipsa uleiului Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat August 11, 2011 Partajează Postat August 11, 2011 Re: Probleme la schimbarea vitezelor Samurai 1.3 din 90' Salut, ai reusit sa-i dai de cap? Zi-ne si noua te rog cum ai rezolvat-o :h5 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate