maverick_65 Postat Iunie 24, 2011 Partajează Postat Iunie 24, 2011 Salut! In primul rand, bine v-am gasit. Prospectez piata pentru un SUV, vreau unul nou, FIABIL, confortabil, consum "ortodox", minim 5 locuri, posibilitate troliu, cutie automata si nu in ultimul rand, foarte capabil in offroad. Nu-mi pasa cate boxe are in interior, nu-mi pasa cate spite au jantele si de cine sunt facute, nu-mi pasa in cate secunde ajunge la suta de km/h, vreau sa ma duca din punctul A in punctul B indiferent de vreme, tipul drumului, calitatea drumului, cantitatea de noroi/zapada de pe acel drum, am de mers pe drumuri (ma rog, daca se poate spune asa) de tara care nu sunt deloc amenajate, fara piatra, fara nimic, cand ploua sau ninge e dezastru, nu le intretine nimeni, deja au cratere cat sa incapa juma' de Dacie in ele. Nu intentionez sa ma duc la vanatoare si concursuri cu el, nu am de gand sa-l folosesc ca "submarin" prin noroaiele tarii de dragul de a fi vazut/filmat etc. Initial, m-am oprit la aceste 3 modele: G, Land Cruiser V8 si Pajero. Pe Pajero l-am eliminat pentru ca spatele e facut aiurea, daca urci o panta mai abrupta risti sa ramai fara bara spate, toba si altele de pe acolo. E valabil si daca vrei sa urci cu spatele. Au ramas doar celelalte 2, respectiv G si LC V8. La G, ma refer doar la modelele G350CDI/G350BlueTEC (inca nu stiu daca sunt diferente de fiabilitate intre aceste 2 versiuni). M-am interesat pe net si parerile despre fiabilitate sunt "colorate", sunt foarte multe plangeri despre fiabilitatea modelelor G de pe piata americana (oricum, eu vreau varianta europeana). Ce ati alege intre G350CDI/G350BlueTEC si LC V8? Ce argumente aveti pentru fiecare? Stiu ca G are un diferential in plus, stiu ca are 7 viteze dar as vrea sa stiu ce altceva are fiecare in plus care te-ar putea ajuta in situatii de drum dificile sau care contribuie la confort, as vrea sa stiu ce probleme de fiabilitate au fiecare. Va multumesc. P.S. Va rog fara Land Rover & Co. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Iunie 24, 2011 Partajează Postat Iunie 24, 2011 Re: G nou sau...altceva? Salut si bun venit. In primul rand in momentul in care spui un offroad foarte capabil, nu inteleg de ce LC V8 e pe lista. Nu e nici offroad, nici foarte capabil, iar faptul ca are IFS pe fata nu ii sustine pledoaria. Nici toate plasticele, sau gabaritul agabaritic. Da sigur, merge pe un drum de pamant, dar pe-acolo merge si un Duster. Un model bun de luat in calcul ar fi Wrangler Rubicon in 5 usi. Sau G. In al doilea rand, avem un topic dedicat pe forum pentru prezentari, e asa un fel de regula a casei, treci putin pe acolo si spune-ne doua vorbe despre tine. Daca mai ai rabdare, arunca un ochi si peste regulament, ca sa iti formezi o idee. In rest, sedere placuta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxian paul Postat Iunie 24, 2011 Partajează Postat Iunie 24, 2011 Re: G nou sau...altceva? Buna seara, daca te gindesti la toyota lc v8 de ce nu optezi pentru G500 ca sa sti o treaba. Legat de fiabilitatea noilor motoare indiferent de model nu ai de ales toate sint la fel de sensibile(electronica ce sa-i faci), daca vrei masina noua trebuie sa te impaci cu ideea de a trece mai des pe la service pt.intretinere si nu vei avea probleme. Parerea mea ia G-eu idiferent de care sau Defender. Bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad Postat Iunie 24, 2011 Partajează Postat Iunie 24, 2011 Re: G nou sau...altceva? Prospectez piata pentru un SUV, vreau unul nou, FIABIL, ... foarte capabil in offroad. ...am de mers pe drumuri ... de tara care nu sunt deloc amenajate, fara piatra, fara nimic, cand ploua sau ninge e dezastru, nu le intretine nimeni, deja au cratere cat sa incapa juma' de Dacie in ele. Nu intentionez sa ma duc la vanatoare si concursuri cu el, nu am de gand sa-l folosesc ca "submarin" prin noroaiele tarii de dragul de a fi vazut/filmat etc. .... SUV nou, FIABIL este si un LC 150. Daca off-roadul tau se limiteaza la drumuri de tara desfundate/sparte/inzapezite, un G este cam "overkill". Iar G-ul nou se pare ca nu-i tocmai un monument de fiabilitate. Orice SUV mai mare cu niste cauciucuri mai agresive ar fi OK. In teorie, diferentele intre G si LC200 sunt mari: in off-road castiga G-ul detasat (dar cine face off-road cu un G nou!), pe sosea si pe drumuri proaste LC200 este mai rapid, mai confortabil si probabil mai fiabil. G-ul trebuie sa-l vezi ca pe un fel de IMS mai confortabil, cu piele, climatronic, xenoane, etc.. Puntile rigide or fi bune in off-road, dar pe sosea sunt o solutie arhaica si limitanta. PS: G, Defender, Wrangler, Patrol se considera a fi off-roadere, nu SUV-uri. Puch 280GE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sommelier Postat Iunie 24, 2011 Partajează Postat Iunie 24, 2011 Re: G nou sau...altceva? G Klasse Professional Rulz... http://www.mercedes-benz.de/content/germany/mpc/mpc_germany_website/de/home_mpc/passengercars/home/new_cars/models/g-class/_w463_crosscountry/facts/model_variants/g-class_professional.html Daca Jeep Rubicon este eroul atunci G Wagen este legenda! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Iunie 25, 2011 Partajează Postat Iunie 25, 2011 Re: G nou sau...altceva? Daca tot nu vrei Landrover & Co, atunci ia-ti o Dacie Duster, macar e SUV. Sau esti si tu ca aia din reclama care nu vor Dacie pt ca e prea ieftina si nu da bine sa fie vazuti in ea. Macar de bun simt ar trebui sa iti faci o prezentare inainte de a posta. VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Iunie 25, 2011 Partajează Postat Iunie 25, 2011 Re: G nou sau...altceva? acuma il atacam ca nu vrea landrover? sa il ardem pe rug? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drag Postat Iunie 25, 2011 Partajează Postat Iunie 25, 2011 (editat) Re: G nou sau...altceva? Exisata varianta de G pur, motorizare 280 diesel, facuta mai mult pt offroad pe varianta w460, gasesti cam la 60000 euro nou. cauta pe mobile g PUR daca il iei pe firma isi sub 50000 euro Editat Iunie 25, 2011 de drag mai bine taci si lasi impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa elimini orice dubiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate