Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

nu mai cumpar nimic din tara

Vizitator nanuk

Postări Recomandate

Vizitator nanuk

poate doar paine si lapte

mi-am luat,contrar bunurilor mele obiceiuri,un telefon motorola cu factura si garantie (de fapt,l-am primit cadou :grin: ).care , k si hard,este foarte bun,sunt megamultumit de el.eeeei,dragii ursului, dar vedeti voi,are si meniu in limba romana.care, dupa ce au intervenit ai nostri cu labutzili lor in softul original,s-a dus dreaq.se reseteaza cand ai nevoie mai mult de tel,adik in timpul convorbirii.de pana la 4 ori pe zi.am citit testul facut de gsmarena si,inafara de niste chestii pe care le-am observat si eu,telefonul este brici.

il sun pe max k e in bransa si spune sa ma duc la service motorola k e in garantie.corect.doar k motorola nu are service pt mobile,lucreaza cu subcontractori.cum ar fi serviceul vodafone care este cat un magazin de paine,coada se intinde zeci de metri pe trotuar,etc.

ultima mea speranta este catagsm,ma duc pe acolo.

concluzia :

hello,moto?

yes,please

suck my motherfucking dick :twisted:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: nu mai cumpar nimic din tara

poate doar paine si lapte

mi-am luat,contrar bunurilor mele obiceiuri,un telefon motorola cu factura si garantie (de fapt,l-am primit cadou :grin: ).care , k si hard,este foarte bun,sunt megamultumit de el.eeeei,dragii ursului, dar vedeti voi,are si meniu in limba romana.care, dupa ce au intervenit ai nostri cu labutzili lor in softul original,s-a dus dreaq.se reseteaza cand ai nevoie mai mult de tel,adik in timpul convorbirii.de pana la 4 ori pe zi.am citit testul facut de gsmarena si,inafara de niste chestii pe care le-am observat si eu,telefonul este brici.

il sun pe max k e in bransa si spune sa ma duc la service motorola k e in garantie.corect.doar k motorola nu are service pt mobile,lucreaza cu subcontractori.cum ar fi serviceul vodafone care este cat un magazin de paine,coada se intinde zeci de metri pe trotuar,etc.

ultima mea speranta este catagsm,ma duc pe acolo.

concluzia :

hello,moto?

yes,please

suck my motherfucking dick :twisted:

Din pacate nimic nu mai e cum a fost.

Telefoanele din ziua de azi sunt super destepte de le crapa memoria de atata desteptaciune.

Este exact ca si la masini: Cu cat sunt mai simple , cu atat sunt mai fiabile.

O masina cu o gramada de electronica, senzori etc are mari sanse sa se defecteze repede.

Telefoanele din ziua de azi au multe defecte de fabricatie in mod special erori de soft. E frustrant ca sa iti cumperi telefon Nokia de 25 de milioane iar dupa 2-3 luni esti abonat la service pentru resoftare.

Mie mi-e dor de Nokia 5110. Pentru telefonul ala , in orasul in care e sediul Nokia , exista chiar si un monument in forma telefonului.

Intteresul firmelor producatoare de telefoane este ca omul sa nu repare telefonul ci sa isi cumpere altul. De aceea trag o gramada de fire pentru ca sa limiteze activitatea firmelor de service. Construiesc telefoanele in asa fel incat sa nu se poata repara sau fac in asa fel incat piesele sa coste mai mult decat telefonul.

Majoritatea telefonelor se fac acum in China, asa ca...

Link spre comentariu

Test ca cel din imagine a avut, involuntar un Ericsson 688. In afara de baterie si antena ce a trebuit inlocuita pr ca se polizasera cand a accelerat masina, telefonl nu a avut nimic.

antisoc a mai fost si ericsson 310 "rechinu",... pacat ca s-a dus acumulaorul, ca altfel super telefon pt outdoor

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

Re: nu mai cumpar nimic din tara

E frustrant ca sa iti cumperi telefon Nokia de 25 de milioane iar dupa 2-3 luni esti abonat la service pentru resoftare.

Sor'mea a patit-o asa - a luat nokia n nustiucat mega fitza si sta numai pe la ei prin service. Cel mai tare e ca a avut si o eroare hard - nu mergea tasta 3 :shock:

Eu am un blackberry care e extrem de rezistent (desi nu as fi crezut) si un Nokia 6210i din 2002 la care i-am schimbat acum vreo 2 ani caroseria si butoanele!!!!!! Cred ca ma mai tine vreo 2-3 ani.

Link spre comentariu

Nu pot sa te contrazic... :roll: 8) :grin:

Cand am sarit cu masina in Dambovita in '96, aveam un telefon Ericsson, 788 parca, acela mic, cu antena groasa si clapeta; am dat vreo 800$ pe el la vremea acea.

A stat telefonul sub apa 12 ore, pana am scos masina si a functionat ulterior... :shock: :grin:

Acum am un Siemens M65 de 4 ani care merge perfect, la fel ca in prima zi; sincer nu prea am cu ce sa-l inlocuiesc...

Deja telefonul a devenit un obiect care tine mai mult de moda, decat de utilitate... :roll: :bleah

Link spre comentariu

Vizitator koala

@nanuk :

... ursule, du-te ma la baietii veseli ( catagsm si gepetto ) ca ti-l repara "cat ai zice peste" ... mie, Catalin mi-a scos la lumina un E60 peste care s-a turnat apa minerala din belsug ...

@Mugur si nissan4x4 :

... si eu astept un Sonim Xp1 din ala ... in Romania o sa-l vanda cei de la GKO CRYOSONICS ( ........ ) la un pret de aproximativ 900-1000 Ron ...

Link spre comentariu

... ursule, du-te ma la baietii veseli ( catagsm si gepetto ) ca ti-l repara "cat ai zice peste" ...

Bineinteles!

@Mugur si nissan4x4 :

... si eu astept un Sonim Xp1 din ala ... in Romania o sa-l vanda cei de la GKO CRYOSONICS ( .............. ) la un pret de aproximativ 900-1000 Ron ...

Esti sigur ca asti vor vinde asa ceva? Am vazut ca au alt domeniu de activitate.

Link spre comentariu

In josul pagini la ei, se gaseste si un PDF cu specificatile..

Sincer, poate ce putea si Simensul M65 sau ericsson 310...

Rezistent la praf, apa si cazaturi de la 1.22 m. Poate mai rezistent...

Insa pretul pare un pic cam mare.

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

Vizitator nanuk

ce am vrut eu sa spun era cu totul altceva,adik 2 aspecte :

1. tot ce se cumpara nou la noi in tara si se strica nu beneficiaza decat de bot ulterior si nicidecum de garantie

2. toate produsele pt piata romaneasca sunt niste cacaturi,incepand de la deodorant si terminand cu autoturisme.ce cumperi de afara tine.punct.

Link spre comentariu

1. tot ce se cumpara nou la noi in tara si se strica nu beneficiaza decat de bot ulterior si nicidecum de garantie

2. toate produsele pt piata romaneasca sunt niste cacaturi,incepand de la deodorant si terminand cu autoturisme.ce cumperi de afara tine.punct.

:br :g

Toyota FJ40 - 4,2 - benzina

Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007;

Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99,

Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86,

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

Ocean Kayak - Malibu Two XL

www.orr.ro

Link spre comentariu

De ce crezi ca ne-au vrut europenii in UE? Ca sa fim piata de desfacere pentru lucrurile de calitatea a 2-a sau mai jos , lucruri care ei nu le pot vinde acolo. Dar noi suntem mai fraieri si acceptam.

Atatia ani ne-au distrus sistematic toate capacitatile noastre de productie ca sa poata baga ei marfa de cacat pe piata noastra.

Link spre comentariu

:grin: :grin:

Si chiar l-am cumparat.

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... :IT&ih=023

Sunt primul de pe forum care are asa ceva. :banana

sau poate al doilea :banana :banana :banana , depinde de ora :grin: , eu mi k-am luat de vreo 4 ore :h5

Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender"
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare