gabitzu Postat Februarie 13, 2008 Partajează Postat Februarie 13, 2008 Relaxati-va, Koala si cu mine le vom avea luni, fizic, in posesie, deja am facut toate demersurile necesare... 8) :grin: Pai eu deja ma joc la el ... deci ... :W :h5 Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Februarie 13, 2008 Partajează Postat Februarie 13, 2008 Relaxati-va, Koala si cu mine le vom avea luni, fizic, in posesie, deja am facut toate demersurile necesare... 8) :grin: Pai eu deja ma joc la el ... deci ... :W :h5 ********************************************************************************* Bravo !... :1 Comunica-ne si noua primele impresii si eventual de unde l-ai luat... :roll: Tipul pe care l-am contactat azi mi-a spus ca primul transport spre Romania, e pe drum prin DHL si soseste luni... Probabil ai o alta sursa... :roll: 8) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Februarie 13, 2008 Partajează Postat Februarie 13, 2008 Comunica-ne si noua primele impresii si eventual de unde l-ai luat... :roll: Tipul pe care l-am contactat azi mi-a spus ca primul transport spre Romania, e pe drum prin DHL si soseste luni... Probabil ai o alta sursa... :roll: 8) Pai eu sunt in germania, in delegatie :bleah , si l-am luat direct din magazin, recunosc, fara oferta, fara sa mai caut. Adevarul e ca mi-au ramas ochii la el, si nu m-am lasat pana nu m-am intors cu banii :lol: Sincer, primele impresii: nu e cu mult mai "destept" decat nokia 3510i care-l aveam, de fapt nu cred ca asta e scopul. Si in spiritul testelor gen baioneta lu ekkakon, l-am si trantit de cateva ori, si l-am bagat sub robinet :hm Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Februarie 13, 2008 Partajează Postat Februarie 13, 2008 gabitzu...la ce pret lai luat ...?... :roll: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 14, 2008 Partajează Postat Februarie 14, 2008 Si eu sunt curios daca am facut afacere buna sau proasta. Cat a costat in magazin? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Februarie 14, 2008 Partajează Postat Februarie 14, 2008 Sincer sa fiu n-am vrut sa zic pretul ca sa nu ma trezesc (in bunul spirit al forumurilor) cu tot felul de comentarii: "ce tzeapa ti-ai luat", "dincolo era mai ieftin", etc. Am dat 229 de euro pe el, asta e. Recunosc, a fost "la repezeala", nu am cautat cea mai buna oferta, nu am stat sa vad care e pretul corect. Nu am stat sa caut pe ´jde forumuri sa pun ´jde intrebari, nu am cautat sa fie cu snur portocaliu (sau whatever) de la OME sau ARB, sau cu tipla de pe LCD originala Warn, si alte marafeturi. Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 14, 2008 Partajează Postat Februarie 14, 2008 Sincer sa fiu n-am vrut sa zic pretul ca sa nu ma trezesc (in bunul spirit al forumurilor) cu tot felul de comentarii: "ce tzeapa ti-ai luat", "dincolo era mai ieftin", etc. Am dat 229 de euro pe el, asta e. Recunosc, a fost "la repezeala", nu am cautat cea mai buna oferta, nu am stat sa vad care e pretul corect. Nu am stat sa caut pe ´jde forumuri sa pun ´jde intrebari, nu am cautat sa fie cu snur portocaliu (sau whatever) de la OME sau ARB, sau cu tipla de pe LCD originala Warn, si alte marafeturi. Sincer sa fiu , eu stiam ca sunt mult mai scumpe. Inseamna ca eu nu l-am luat cu mult mai ieftin decat tine tinand cont ca trebuie sa mai platesc si transport. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Februarie 14, 2008 Partajează Postat Februarie 14, 2008 simt iritare in glasul tau :grin: si te inteleg.parerea mea : cand iti doresti un lucru poti sa dai pe el si mai mult,doar k sa-ti faci o bucurie.cand vei cumpara pe banii altuia,atunci mai vb :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 15, 2008 Partajează Postat Februarie 15, 2008 http://de.youtube.com/user/SonimTour Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat Februarie 15, 2008 Partajează Postat Februarie 15, 2008 Sincer sa fiu n-am vrut sa zic pretul ca sa nu ma trezesc (in bunul spirit al forumurilor) cu tot felul de comentarii: "ce tzeapa ti-ai luat", "dincolo era mai ieftin", etc. Am dat 229 de euro pe el, asta e. Recunosc, a fost "la repezeala", nu am cautat cea mai buna oferta, nu am stat sa vad care e pretul corect. Nu am stat sa caut pe ´jde forumuri sa pun ´jde intrebari, nu am cautat sa fie cu snur portocaliu (sau whatever) de la OME sau ARB, sau cu tipla de pe LCD originala Warn, si alte marafeturi. Am dat 260 euro pe el, mai demult, dar este galben, nou, si asa cum mi l-am dorit. Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate