sarpe Postat Iunie 27, 2011 Partajează Postat Iunie 27, 2011 Salutare. De vreo cateva zile ma uit dupa un Cherokee 2.8CRD model de UK fabr. 2004 cu volan pe dreapta. Este model Limited cu 120k mile la bord. M-ar costa cam 4000 euro cu totul. Prea multe detalii nu stiu sa dau despre masina si tocmai de aceea as vrea sa aflu de la voi ce parere aveti despre aceasta motorizare (am inteles ca este facuta de VM - italia) si cat de fiabil este sist. 4WD? Trebuie sa spun din start ca nu am de gand sa fac offorad cu masina decat poate o iesire in camp/padure si o sa vada zapada doar atunci cand ninge in oras sau cel mult la munte 1 data pe an. Ideea e daca puteti sa ma sfatuiti cu privire la ce hibe ascunse poate avea / sau pot aparea in timp si detalii despre motorizare/fiabilitate/costuri si nu in ultimul rand daca este o masina vandabila in cazul in care ma satur de ea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Iunie 28, 2011 Partajează Postat Iunie 28, 2011 Re: Sfat achizitie - Cherokee 2.8 CRD, 2004 Buna seara ! VM ramane VM, orice i-ai face cu bani putini. Si pentru ca are electronica, si de acolo pot aparea probleme. Daca tot nu freci masina in teren greu, si ramane asa cum a facut-o mama ei, merge, cu mentiunea ca probleme de ars garnituri sau chiulase nu e obligatoriu sa se intample in salbaticie, ci si la asfalt. Cat despre sistemele 4x4, daca ai pozitie de 4x4 full time la maneta reductorului, poti rula astfel si pe asfalt. Daca ai doar 4x4 part time, nu ai ce cauta in 4x4 decat la noroaie sau in botanica. In caz contrar, o sa investesti in ceva piese... Orice masina e vandabila, depinde doar in cat timp si/sau cu ce pierdere. Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosh16z Postat Iulie 5, 2011 Partajează Postat Iulie 5, 2011 Re: Sfat achizitie - Cherokee 2.8 CRD, 2004 Buna seara, Am o intrebareȘ motorul de 2,5 de pe Liberty este tot VM italian? Este normal ca sa se accelereze greu? Fac comparatie cu un motor de vw 1,9tdi? sau are ceva probleme? In cazul in care masina este dotata cu 4x4 part time in momentul cuplarii se intampla ceva la diferentialul de pe puntea spate? Unde as putea gasi un manual de utilizare Jeep Liberty an fabricatie dupa 2002 ? Asta ca sa nu investesc in piese din nestiinta .... Multumesc anticipat, Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate