Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

MARAUDER !!!

koais

Postări Recomandate

Re: MARAUDER !!!

Din pacate nu are legatura cu "Americane diverse" :no1

Dar e faina :grin:

Mea culpa, dar daca am vazut ca se cheama "Paramount ...", stii, ca la casa aia de filme, Paramount Pictures, ce era sa cred ca e ? :ha:

Deci : unde ziceti sa-l punem ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

masina ideala a cocalarului

mai trebuie boxe (ar fi bune unele si externe) si atunci e perfecta

ce porcarie sa faci un filmulet de acest gen cu un monstru in oras...sau cum poti sa abuzezi de forta unui utilaj

adica cel cu o raba cred ca ar putea sa faca la fel, sa se vada cum poate si sa depaseasca coloana pe contrasens...ca nimeni nu o sa intre benevol sub ea

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

masina ideala a cocalarului

mai trebuie boxe (ar fi bune unele si externe) si atunci e perfecta

ce porcarie sa faci un filmulet de acest gen cu un monstru in oras...sau cum poti sa abuzezi de forta unui utilaj

adica cel cu o raba cred ca ar putea sa faca la fel, sa se vada cum poate si sa depaseasca coloana pe contrasens...ca nimeni nu o sa intre benevol sub ea

Ce inseamna sa nu stai in bucuresti, sa nu ai de a face cu "prieteni de trafic" in fiecare zi. De cate ori nu m-am gandit minute in sir ce as face cu niste anvelope de 44"....pe chelia lu dobitocu din fata/spate/lateral. :uameni

Dar mi-am jurat ca ma voi intoarce in provincie. :h5

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

prietene ....daca tu cu un turism..cedezi nervos in trafic...oriunde ar fi el...noi cei care conducem camioane cu semiremorca dupa noi....ce ar trebui sa facem? :grin:

Am mers cu Y61 cu 37". Crede-ma ca toata lumea iti da prioritate. E muuuuult mai bine cu ANIMAL MARE prin buc. Mai nasol la parcare, dar in trafic, nu exista comparatie.

Probabil cramponu de simex care il saluta la acelas nivel, il mai potoleste pe cefos.

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Re: youtube ....and stuff

Una INDESTRUCTIBILA ...

http://www.220.ro/auto/Ce-Poate-Fi-Mai-Mare-Decat-Un-Hummer/Bg2COD0eml/

Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994

Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003

Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003

De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare