koais Postat Iunie 27, 2011 Partajează Postat Iunie 27, 2011 (editat) ce-as mai da o tura cu frumoasa asta rosie prin Bucuresti. http://www.youtube.com/watch?v=vLTFoUkNpuE Chiar daca se zice ca rosu e pt. femei :ha: Editat Iunie 28, 2011 de koais Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iunie 28, 2011 Partajează Postat Iunie 28, 2011 Re: MARAUDER !!! Din pacate nu are legatura cu "Americane diverse" :no1 Dar e faina :grin: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Iunie 28, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2011 Re: MARAUDER !!! Aici mi l-a mutat Astral, eu il pusesem la Youtube :grin: Nah ca te-am denuntat! Sa vezi acu ploaie de pietre! :banana Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b67lck Postat Iunie 28, 2011 Partajează Postat Iunie 28, 2011 Ce ziceti de marauder ar fi bun in off road:j http://www.4tuning.ro/test-drive/top-gear-sezonul-17-primul-episod-testeaza-un-monstru-pe-4-roti-marauder-9592.html Mitsubishi L200 <>2005 hyundai accent 1.5 crdi 110 cp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 28, 2011 Partajează Postat Iunie 28, 2011 Re: Ce ziceti de marauder nu...nu ar fi...e destul de greu...in general masinile militare nu se descurca bine in offroad...in adevaratul sens al cuvantului.... asta ti-o spune un fost lucrator pe KRAZ :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 28, 2011 Partajează Postat Iunie 28, 2011 Re: MARAUDER !!! Din pacate nu are legatura cu "Americane diverse" :no1 Dar e faina :grin: Mea culpa, dar daca am vazut ca se cheama "Paramount ...", stii, ca la casa aia de filme, Paramount Pictures, ce era sa cred ca e ? :ha: Deci : unde ziceti sa-l punem ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Iunie 29, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2011 Re: MARAUDER !!! la "Africane diverse" :ha: Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iunie 29, 2011 Partajează Postat Iunie 29, 2011 Re: MARAUDER !!! masina ideala a cocalarului mai trebuie boxe (ar fi bune unele si externe) si atunci e perfecta ce porcarie sa faci un filmulet de acest gen cu un monstru in oras...sau cum poti sa abuzezi de forta unui utilaj adica cel cu o raba cred ca ar putea sa faca la fel, sa se vada cum poate si sa depaseasca coloana pe contrasens...ca nimeni nu o sa intre benevol sub ea forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Iunie 29, 2011 Partajează Postat Iunie 29, 2011 Re: MARAUDER !!! Daca nu ar avea 10 tone s-ar descurca excelent in teren. Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Iunie 29, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2011 Re: MARAUDER !!! masina ideala a cocalarului mai trebuie boxe (ar fi bune unele si externe) si atunci e perfecta ce porcarie sa faci un filmulet de acest gen cu un monstru in oras...sau cum poti sa abuzezi de forta unui utilaj adica cel cu o raba cred ca ar putea sa faca la fel, sa se vada cum poate si sa depaseasca coloana pe contrasens...ca nimeni nu o sa intre benevol sub ea Ce inseamna sa nu stai in bucuresti, sa nu ai de a face cu "prieteni de trafic" in fiecare zi. De cate ori nu m-am gandit minute in sir ce as face cu niste anvelope de 44"....pe chelia lu dobitocu din fata/spate/lateral. :uameni Dar mi-am jurat ca ma voi intoarce in provincie. :h5 Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 29, 2011 Partajează Postat Iunie 29, 2011 Re: MARAUDER !!! prietene ....daca tu cu un turism..cedezi nervos in trafic...oriunde ar fi el...noi cei care conducem camioane cu semiremorca dupa noi....ce ar trebui sa facem? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Iunie 29, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2011 Re: MARAUDER !!! prietene ....daca tu cu un turism..cedezi nervos in trafic...oriunde ar fi el...noi cei care conducem camioane cu semiremorca dupa noi....ce ar trebui sa facem? :grin: Am mers cu Y61 cu 37". Crede-ma ca toata lumea iti da prioritate. E muuuuult mai bine cu ANIMAL MARE prin buc. Mai nasol la parcare, dar in trafic, nu exista comparatie. Probabil cramponu de simex care il saluta la acelas nivel, il mai potoleste pe cefos. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RALLYMAN Postat Iulie 9, 2011 Partajează Postat Iulie 9, 2011 Re: youtube ....and stuff Una INDESTRUCTIBILA ... http://www.220.ro/auto/Ce-Poate-Fi-Mai-Mare-Decat-Un-Hummer/Bg2COD0eml/ Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994 Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003 Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003 De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Iulie 11, 2011 Partajează Postat Iulie 11, 2011 Re: MARAUDER !!! Pai nu e aceeasi INDESTRUCTIBILA prezentata in primul post si de @koais? S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate