DSV ARO Postat Iunie 28, 2011 Partajează Postat Iunie 28, 2011 la prinderea pe sasiu a grupului fata tre sa ii faci suporti in ambele parti? sau merge si intr-o singura parte? eu am vazut la a mea ca are suport pt prins pe sasiu doar intr-o parte dar e prins tot de carcasa la ambreiaj. asa am cumparat-o si vreau sa stiu daca il pot prinde pe sasiu. s-o intalnit hotu` cu militianu` Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Iunie 28, 2011 Partajează Postat Iunie 28, 2011 Re: grup fata aro10 Poti sa il prinzi si de sasiu, exista niste suporti speciali. Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DSV ARO Postat Iunie 28, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2011 (editat) Re: grup fata aro10 a mea are suport. uitate atent la poze.si am intrebat daca pot sa il prind pe ala. uite: Editat Iunie 29, 2011 de DSV ARO s-o intalnit hotu` cu militianu` Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iunie 29, 2011 Partajează Postat Iunie 29, 2011 Re: grup fata aro10 nu cred ca asa trebuie sa fie.... prinderea se face jos, pe traversa dintre lonjeroanele de la bratele de jos, nu sus sus se prinde original (si prost) pe carcasa de ambreaj posibil sa il poti modifica acel suport, dar orientarea trebuie sa fie alta...respectiv sa fie spre jos, sub grup forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DSV ARO Postat Iunie 29, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2011 Re: grup fata aro10 pai aia incercuita ii prinsa de sasiu langa suportul motorului nu pe carcasa la ambreiaj. a mea deocamdata ii prinsa pe carcasa la ambreiaj si vreau sa o prind pe sasiu pe suportul ala da nu vreau sa imi cedeze pe drum de aia intreb. ca am vazut la cineva ca are acelasi suport ca al meu si acolo ii prins diferentialu si o zis ca el nu are probleme cu el dar o foloseste masina doar in oras nu si pe munte de aia intreb ca sa nu cedeze cand o fortez. s-o intalnit hotu` cu militianu` Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amb13 Postat Iunie 29, 2011 Partajează Postat Iunie 29, 2011 Re: grup fata aro10 Grupul vine prins pe traversele de la sasiu cu un set de suporti .O sa-ti fac niste poze miine cu suportii de pe sasiu , si cu suportii care prind grupul sa-ti faci o idee. daca intri pe forumul Aro, este dezbatut subiectul acolo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DSV ARO Postat Iunie 29, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2011 Re: grup fata aro10 ok le astept s-o intalnit hotu` cu militianu` Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DSV ARO Postat Iunie 29, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2011 Re: grup fata aro10 :offcine stie sa imi zica de unde fac rost de 4 cauciucuri second hand bune de off road (sa fie R 14). VA ROG!!! imi trebuie neaparat ca ale mele is varza! s-o intalnit hotu` cu militianu` Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DSV ARO Postat Iulie 1, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2011 Re: grup fata aro10 deci pana la urma are cineva niste poze cu un diferential fata prins pe sasiu ca sa vad si eu cum sa il fac?:hl s-o intalnit hotu` cu militianu` Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amb13 Postat Iulie 1, 2011 Partajează Postat Iulie 1, 2011 Re: grup fata aro10 Scuze, am uitat de tine. dar nu ai cont pe Aro forum? Acolo este dezbatut subiectul si sint poze in detaliu cu prinderea grupului. Promit ca iti fac luni poze, miine sint la seviciu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DSV ARO Postat Iulie 2, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2011 Re: grup fata aro10 am incercat si acolo da nu pot sa imi fac cont ca imi zice ca adresa mea de mail ii invalida. oricum nu imi mai fac alte conturi mai bine imi pui tu niste poze daca poti. mersi! s-o intalnit hotu` cu militianu` Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maryuss Postat Iulie 29, 2011 Partajează Postat Iulie 29, 2011 Re: grup fata aro10 Lasa-ti o adresa de mail pe PM si va trimit o caruta de poze. Numai bine ! "Prea multi prosti pentru o tara atat de mica.." :bc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adytt Postat Octombrie 11, 2011 Partajează Postat Octombrie 11, 2011 Re: grup fata aro10 Daca te intereseaza exista cineva care avea la vanzare un set de suporti pentru prinderea pe sasiu. Daca esti interesat te pot pune in legatura cu el. Iti pun eu poze maine sa vezi cum este la mine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate