Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

radar sebes- sibiu

andy68

Postări Recomandate

Primul radar fix laser din Romania in Sacel, pe DN1 intre Sibiu si Sebes.

Este de productie Vitronic Germania si este amplasat astfel incat fotografiaza masina din spate, deci detectoarele (numai cele laser !) vor alarma DUPA ce ati trecut de el.

Daca aveti noroc de semnalizare de la masinile din fata poate scapati.

http://www.vitronic.de/en/verkehr/polis ... strongsup/

Fotografiile sunt in infra-rosu, nu vedeti blitz noaptea!

O sa bag si pozele dar trebuie sa le micsorez sa incapa.

ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch)

Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! )

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Parerea mea e ca au crapat multi pe acolo si de aia au pus _ula_ aia acolo.La cat de praf avem noi drumurile si cati kamicaze sunt pe ele foarte bine.Sa-i arda !Nu tin cu ursul insa in alta tara se respecte viteza in localitati.
"Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea."
Link spre comentariu

Recunosc ca trebuie sa respectam viteza in localitate dar f....ti ma-si Brasov-Oradea il fac in 8 ore (430 km) si de la granita pina la Nurnberg Germaina fac tot 8 ore (900 km) nu mai spun ca stau linistit cu pilotul automat fara sa ma feresc de dementi care depasesc pe contrasesns

Vreu sa zic ca bani de radare au dar autostrazi p...a

Sunt nervos am doua radare deja ca am fost baiat finut in localitate numai 63 respectiv 67 km/h. Am avut detector de radar l-au pus chiar in Rompetrol care face exact ca radarul ,la cealalta m-a ecranat un camion si am intrat in depasire ,a inceput sa piue dar eram linga camion nu mai aveam ce face

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu

dai in p...a mea de gozeri ca fac pe dracu in patru sa iti ia bani, intre cluj si turda ee un fel de autostrada ff misto, si baietii astea buni or bagat radar in fiecare kkt de catun si tre sa mergi cu 50, ca si ochiu mortului, dupa care si-au dat seama ca 50 totusi e prea putin pt un drum european si au marit limita la 70.

eu cred ca ar trebui sa mergem intr-o noapte si sa dam cu sprei negru pe "veiozele" alea de kkt . :hm

Link spre comentariu

eu in curand trebuie sa va salut de pe scaunul pasagerului ca am primit de la baietii cu ochi albastrii 6 plicuri cu amenzi consecutive pe drumul turda cluj si cluj turda pt ca nu stiam de acele radare fixe si am aflat abia mai tarziu. problema mea nu este amenda dar pt ca am avut acele amenzi consecutive adica in aceeasi zi mi-au cam redus nr de puncte :hm . viteza nu a fost mare ci doar aceea de reducere a vitezei la intrarea in localitati mai exact sub 70 dar tot mi-au scris . o sa am mai mult timp de :x :ha: :cr

i have a pajero , don't be jealous :)

Samurai '88 >Suzi Quatro.

Link spre comentariu

Re: radar sebes- sibiu

Pt Sese

Azi am auzit ca cineva a contestat procesul verbal si a castigat la Tribunalul din Turda cu motivul ca radarele respective

1. Nu sunt montate de politie ci de o firma privata care incaseaza 59% din amenziile incasate de politie

2.Nu sunt legal montate ca nu exista avizul Agentiei Nationale de Drumuri nationale si Autostrazi

3. Nu au aviz metrologic

4.Sunt probleme formale cu poza pe care iti trimite

Daca n-au trecut 15 zile de cand ai primit amenda cere anularea proceselor in instanta

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu

Re:

dai in p...a mea de gozeri ca fac pe dracu in patru sa iti ia bani, intre cluj si turda ee un fel de autostrada ff misto, si baietii astea buni or bagat radar in fiecare kkt de catun si tre sa mergi cu 50, ca si ochiu mortului, dupa care si-au dat seama ca 50 totusi e prea putin pt un drum european si au marit limita la 70.

eu cred ca ar trebui sa mergem intr-o noapte si sa dam cu sprei negru pe "veiozele" alea de kkt . :hm

am furat-o la copaceni/cluj...dupa turda,astept sa imi vina acasa plicu'...ca la firma avenit..:(

deci atententie cei care aveti drum pe acolo.

Link spre comentariu

Re:

cica asa ar arata...

Da, aztec, asta e radarul. Pentru cei care vin dinspreSibiu e bine de stiut ca acesta e situat pe partea stanga dinspre sibiu spre Alba Iulia, si se afla la iesirea din localitatea Sacel. Are capacitetea de a filma si inregistra mai multe masini care trec in acelasi moment prin raza lui de actiune. In general detectoarele de radar nu il pot depista. Asa ca pe o portiune de 2 km inainte si dupa e be sa fiti in legalitate. Va spun aceasta pt ca sunt in cunostinta de cauza. :h5

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

DN 7 Arad-Deva va fi monitorizat, de astazi, de Politia Rutiera

de Alina Neagu HotNews.ro

Luni, 16 iunie 2008, 21:33 Ultima ora

Drumul National 7 Arad-Deva va fi monitorizat, de astazi, de Politia Rutiera, in cadrul unei actiuni de prevenire a accidentelor, anunta Rador.

Acest tronson de 150 de kilometri de drum national este traversat zilnic de 25.000 de masini si este cunoscut drept "soseaua mortii", fiind in topul arterelor cu cele mai multe accidente din tara.

De la intrarea in tara la Nadlac si pana la Zam, la limita judetului Hunedoara, vor fi montate patru aparate radar, care vor functiona permanent: unul intre Nadlac Vama si Pecica, doua in zona Varadia de Mures - Odvos - Barzava - Conop si un al patrulea pe tronsonul Arad - Lipova. Radarele vor fi regasite in special in zonele unde au fost inregistrate accidente rutiere grave.

Totodata, numarul politistilor rutieri in trafic va fi mult mai mare. Tronsonul de drum amintit va fi, de asemenea, monitorizat de "fratele cel mare", Big Brother, cum este botezat de soferi, adica videocamere montate la Savarsin, Varadia de Mures, Barzava si Conop. Monitorizarea va fi extinsa si pe tronsonul Pecica - nadlac, iar apoi pe alte drumuri nationale, care strabat judetul.

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

de vreo cateva zile a innebunit si Politia si RAR-ul si ARR-ul...pur si simplu nu mai ai loc de ei pe DN1...pe centura brasovului...la Chichis la Feldioara...puncte de control fixe si mobile....asa ca aveti grija cand veniti prin zona...sau urechea mare la canalul 22 :grin: :grin: :grin:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare