nissan4x4 Postat Iunie 29, 2011 Partajează Postat Iunie 29, 2011 citat MAX: Iar legat de treaba cu principiile, ca sa fac analogia voastra de mai sus cu mersul la curve, ce principii ai tu cand te duci la bordel cu 10 lei, primesti bineinteles de banii aia o curva grasa si urata iar dupa aceea faci scandal ca de ce nu ai primit-o pe Paula Anderson? :g:g:g:g:g:g:g:g:g:g:g Foarte tare. Intru totul de acord. Si ca sa ne mai descretim fruntile, io propun, de aia 10 lei propun sa i-o traga un negru in dos ...........ca sa invete omul valoarea banului !:banana ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Iunie 29, 2011 Partajează Postat Iunie 29, 2011 Re: Aprecieri- Plangeri; Vanzatori-Cumparatori citat MAX: Iar legat de treaba cu principiile, ca sa fac analogia voastra de mai sus cu mersul la curve, ce principii ai tu cand te duci la bordel cu 10 lei, primesti bineinteles de banii aia o curva grasa si urata iar dupa aceea faci scandal ca de ce nu ai primit-o pe Paula Anderson? :g:g:g:g:g:g:g:g:g:g:g Foarte tare. Intru totul de acord. Si ca sa ne mai descretim fruntile, io propun, de aia 10 lei propun sa i-o traga un negru in dos ...........ca sa invete omul valoarea banului !:banana Perfect de acord. Parerea mea este ca problema se pune in momentul in care `matroana` ti-o arata pe Paula, iti spune ca pretul ei este 10 lei, incaseaza banii si apoi striga la negru din spate pentru prestari servicii!!! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 29, 2011 Partajează Postat Iunie 29, 2011 Re: Aprecieri- Plangeri; Vanzatori-Cumparatori S-a plecat de la o masina si s-a ajuns la "tras in dos" ... :ha::uameni consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cormosilviu Postat Iunie 29, 2011 Partajează Postat Iunie 29, 2011 Re: Aprecieri- Plangeri; Vanzatori-Cumparatori cine-i paula ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iunie 29, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2011 Re: Aprecieri- Plangeri; Vanzatori-Cumparatori baga 10 lei si ti-o aratam pe Paula ! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Iunie 29, 2011 Partajează Postat Iunie 29, 2011 Re: Aprecieri- Plangeri; Vanzatori-Cumparatori cine-i paula ? eu sunt....:ha: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Iunie 29, 2011 Partajează Postat Iunie 29, 2011 Re: Aprecieri- Plangeri; Vanzatori-Cumparatori Buna ziua ! Paula Anderson nu cunosc, dar Pamela Anderson imi spune cate ceva si ma face sa simt chestii deosebite... La fel ca si Jenna Jameson, Hannah Harper, Brianna Banks si alte colege de munca, binenteles. Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Iunie 29, 2011 Partajează Postat Iunie 29, 2011 Re: Aprecieri- Plangeri; Vanzatori-Cumparatori din ciclul "cum omori un topic":ha: uite asa.... pun pariu ca pana diseara nu mai gasim nici paule, nici pamele pe aici :ha: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iunie 29, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2011 Re: Aprecieri- Plangeri; Vanzatori-Cumparatori din ciclul "cum omori un topic":ha: uite asa.... pun pariu ca pana diseara nu mai gasim nici paule, nici pamele pe aici :ha: trebuie "sa ne radem" din cand in cand colegule.............. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Iunie 29, 2011 Partajează Postat Iunie 29, 2011 Re: Aprecieri- Plangeri; Vanzatori-Cumparatori trebuie "sa ne radem" din cand in cand colegule.............. coane, eu am ras cu lacrimi... astept intrebarea......cine-i negrul? :ha::ha::ha: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 29, 2011 Partajează Postat Iunie 29, 2011 Re: Aprecieri- Plangeri; Vanzatori-Cumparatori batrane....s-au dus pe...copca vremurile alea bune acum au mare cautare telenovelele....barfele...certurile....samd....doar rubrica asta de diverse e cea mai frecventata :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 29, 2011 Partajează Postat Iunie 29, 2011 Re: Aprecieri- Plangeri; Vanzatori-Cumparatori cine-i paula ? Bai da' ce repede sesizati cand e vorba de curve! :uameni Ati si vazut ca am scris gresit numele Pamelei Anderson. :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 29, 2011 Partajează Postat Iunie 29, 2011 Re: Aprecieri- Plangeri; Vanzatori-Cumparatori batrane....s-au dus pe...copca vremurile alea bune acum au mare cautare telenovelele....barfele...certurile....samd....doar rubrica asta de diverse e cea mai frecventata :grin: Marius, gresesti. De cand ma stiu eu pe forumuri, discutiile diverse, barfele, scandalurile si alte chestii de genul asta INCLUSIV Pamela Anderson au facut si vor face audiente maxime. Crede-ma ca am studiat treaba asta. Noua romanilor ne place can-can-ul si asta nu va schimba nimeni niciodata. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate