Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

probleme schimbre reductor jimmy cu samurai

offrod

Postări Recomandate

sunt posesorul unui samy pe elicoidal din 99... problema se puneastfel ... cand am schimbat reductorul esra de jimmy acum vreau sa pun de samy si aar 2 problema :

1 plasel nu se nimeresc cele de samurai fiind mai mici si nici nu poti pune flansele de pe reductorul de jimmy ....deoarece are alt pas axul de la reductii

2. cred ca cardanul de iese din cutia de vitze nu o sa se mainimereasca deoarece reductrul de samy este cu 6-7 cm mai gros in acea zona

daca ma poate ajuta cineva cu un sfat ??? o sa pun si poze

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: probleme schimbre reductor jimmy cu samurai

diferenta dintre reductoare este de aprosimativ 7 cm diferenta fiind la grosimea reductoarelor la axul de vine din cutie sa-l puna in miscare mai explicite sunt pozele

1359796348_reductor1.thumb.jpg.70ec3949eb9b69d0ec2fb97db72bdaed.jpg

1694808983_reductor2.thumb.jpg.f14dda49b151848c70c5cdae176e31af.jpg

1890838487_reductor3.thumb.jpg.fdf03361e731d9ac3e80f7598df5a934.jpg

Link spre comentariu

Nu inteleg o chestie...reductorul de jimy era pe masina cand ai cumparto? De ce vrei sa ii pui din nou de sami....ce te nemultumea la cel de jimi?

Si mai ales ce roti ai pe masina, pentru ca sincer sper sa gresesc dar reductoarele stoc de jimy si de samy ar cam trebui sa aiba acelasi raport - sau daca sa nu difere cu mult. Sa nu muncesti degeaba si sa nu ai rezultatul dorit. Ai numarat sa vezi ce rapoarte au?

Am vazut ca in alt topic intrebai de lungimea cardanului de fata...daca nu te ajuta nimeni in 1-2 zile ar trebui sa ajung la garaj si ti-as putea da dimensiunile ca mai am unul.

Dar sincer cred ca ar trebui sa elaborezi un pic ideea, cu ce ce vrei sa faci cu masina, de ce ii schimbi reductorul si ce cauciucuri ai .

Link spre comentariu

mi-am luat rapoarte de 4.9 de samy ... reductorul de jimny era pe masina cand am luat-o cred ca este o corcitura intre samurai si jimny ... fiind un samy din 99 pe elicoidale ... singura problema este cardanul dintre cutie si reductor dupa ce am calculat si recalculat ... si cred ca o sa mai am la prindere dar este innisifianta aceea ... deoarece fac alti suporti .

pe masina am silverstone 31x10.5

Link spre comentariu

deci sa inteleg ca in punti ai raport de 4,9? nu stiam ca au fost din astea pe samy..celel originale sunt de 3,7. Oricum pentru roti de 31 iti trebie un raport in punti de la 4,6 in sus...deci e ok daca esti sigur ca ai acest raport.

eu te intrebam de rapoartele din reductoare...nu cumva sunt la fel? pentru ca atunci daca cel de pe masina e bun, ce sens mai are sa il schimbi?

Link spre comentariu

deci sa inteleg ca in punti ai raport de 4,9? nu stiam ca au fost din astea pe samy..celel originale sunt de 3,7. Oricum pentru roti de 31 iti trebie un raport in punti de la 4,6 in sus...deci e ok daca esti sigur ca ai acest raport.

eu te intrebam de rapoartele din reductoare...nu cumva sunt la fel? pentru ca atunci daca cel de pe masina e bun, ce sens mai are sa il schimbi?

Vrea sa spuna ca a comandat kit de reductii (pt reductor nu punte) pentru reductorul de samurai....cel de Jimny chiar daca are aceleasi rapoarte are distributia din reductor pe lant....de aici nevoia de a schimba reductorul de jimny cu unul de samurai!

Ps: pt conversie ai nevoie de modificari la cardane.(poti face asta la Rune)

Link spre comentariu

exact ... reductiile din reductorul de samy le-am comandat .... in punti nu stiu ce raport am .... astept sa termine cu chituitul si dupa hop cu ea sus ... sa vad ce pot face si cum

Link spre comentariu

aha...

maine cred ca ajung pe la garaj si pot sa iti zic lungimea la cardan....

oricum sa ai in calcul ca la roti de 31 iti trebuie si alte rapoarte in punti...de la 4,6 in sus...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare