Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfat jeep cherokee 1997

alex95lr

Postări Recomandate

Buna ziua am gasit un anunt super pe autovit(parerea mea) si vreau sa aud cateva pareri despre aceasta masina . :wink:

Capture.JPG.28a6b17b966b599db7974f661282d348.JPG

Editat de Astral
Spune-ti STOP curselor pe strada!... Trece-ti la off road!:cl:bx
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Sfat jeep cherokee 1997

Salut,

Masina asta o fi inscrisa prima data in 1997 dar e fabricatie pre 1997. La standard nu poate avea mai mult de 180CP. Deci intreaba ce i s-a facut de zice ca are 220CP.

Sugestia mea e ca daca-ti place sa mergi sa o vezi si dupa aia iti poti face o parere... Dar pretul este cam mare pentru o masina cu volan pe dreapta, mai ales daca nu poti sa o lasi in continuare inscrisa in Anglia.

Daca e sa o iei gandeste-te ca va trebui sa ii faci schimb total la fluide si pentru ca e un motor mare sunt multi bani... ia si asta in considerare cand vorbesti cu proprietarul.

Verifica actele sa fie complete, daca vrei sa o treci pe numele tau in UK sa aiba toate paginile din cartea de UK (aici nu ma prea pricep bine dar gasesti informatii pe site-ul dvla http://www.dft.gov.uk/dvla/ )

Uita-te la directie sa nu aiba zgomote ciudate, in curbe sa nu-ti joace volanul, verifica toate treptele din reductor, verifica cum schimba cutia... etc.

Cherokee e o masina foarte capabila in offroad pentru un vehicul cu 5 locuri, destul de rezistenta mai ales cand s-au facut modificari la ea.

Oricum nu te arunca la banii aia pentru ca un jeep din 1996 are o valoare foarte mica in Europa si cu aceeasi bani ai putea sa-ti iei piese si sa ti-o faci singur... asta bineinteles, daca vrei si ai chef si timp.

Link spre comentariu

Buna seara !

Intr-adevar, masina este pre Face-Lift, adica modelul aflat in vanzare inainte de schimbarea look-ului.

Aia 220CP s-ar putea sa fie doar o inventie de-a vanzatorului, la fel ca si controlul tractiunii si parbrizul incalzit.

Diferential blocabil ? Trebuie stabilit daca aici se face referire la un LSD ridicat la acest rang, sau la un blocant real. In caz ca este real, ce tip este si in ce punte este montat ? Sau poate se face trimitere la pozitiile de 4x4 part-time ale cutiei de transfer ?

Considerand ca masina a fost liftata, are flanse la roti si anvelope de 33", asa zice ca pretul este corect.

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

Multumesc foarte mult pentru raspunsuri mi-am facut o parere ,(inca nu o pot cumpara din cauza varstei)dar iubesc acest model si va fi prima mea masina cu siguranta.:grin:

Spune-ti STOP curselor pe strada!... Trece-ti la off road!:cl:bx
Link spre comentariu

Buna seara !

De cumparat o poti cumpara fara probleme, odata ce ai CNP. In schimb, cu condusul va mai trebui sa astepti, chiar daca o cumpara altcineva pentru tine...

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

buna ziua.

as dorii si eu o lamurire de la cei mai priceputi.

vreau sa cumpar un xj 2.5td an 1996(modelul cu geamul lateral fata din 2 bucati) aceasta va fi masina donatoare de piese si vreau sa stiu daca cel putin la mecanica(motor,cv,punti,reductor,cardane) este la fel cu cele de dupa 1996 pina in 2000.

precizez ca masina mea este din 1998 in acte si 1999 in VIN

multumesc anticipat

• Like 1
Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu

Buna ziua !

Motoarele VM 2.5TD de pe Jeep-uri au cel putin doua tipuri de chiulase, deci, daca ai in plan si chestii legate de motor, casca ochii si la el, vezi pozitia bujiilor incandescente.

In mare, legat de punti si reductor, lucrurile stau cam asa:

- doua tipuri de punti fata D30 (ar putea fi cu Vacuum Disconnect la modelul pre-FL, adica inainte de 1997). In plus, acestea pot fi high pinion (ring and pinion reverse cut) sau low pinion (ring and pinion standard/regular/straight cut). Si chiar daca vorbim de aceeasi punte, exista doua tipuri de cruci la planetare, sau chiar cu articulatii CV.

- trei tipuri de punti spate. D35, Chrysler 8.25 sau Dana 44 (foarte rar). La anii la care te referi tu, cu exceptia a D44, toate sunt cu C-Clip (din pacate...). Si pot veni cu ABS sau fara.

- reductoare au fost NP231 si NP242. Prima varianta este doar part time 4x4 type, a doua ofera si optiunea de full time 4x4. Ca idee, la a doua, levierul de comanda are cinci pozitii, la prima doar patru.

In concluzie, ochii mari inainte de cumparare.

Stima,

Dragos

Editat de Heavy D.
Link spre comentariu

Salut, este la dezmembrari undeva in Ilfov un cherokee din 1997 (modelul facelift) culoarea bordo. Poate vrei sa-l vezi si pe ala, e cu volan pe dreapta. Masina e aproape completa, din cate stiu eu are motorul complet. Am si un nr de telefon notat pe undeva, ti-l dau pe privat daca doresti.

• Like 1
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare