Max Postat Iulie 2, 2011 Partajează Postat Iulie 2, 2011 (editat) Stiam de ceva vreme ca sasiul de la una din Toyotele mele este gaurit in partea din interior unde incepe pasajul rotilor spate. Nu am dat importanta prea mare deoarece stiam ca acolo e doar o tabla mai subtire de inchidere a sasiului. M-am apucat totusi de curatat si am observat ca sasiul are grave probleme in sensul ca este gaurita si partea exterioara a lui care este is partea de rezistenta. Desi sunt in febra pregatirilor pentru MMOF, am decis ca nu pot risca in felul acesta si m-am apucat de reparatia sasiului. Cauza pentru care sasiul s-a deteriorat atat de tare a fost noroiul ud care, in urma a multi ani de mers in teren si a faptului ca imi lipseau niste dopuri care astupa gaurile laterale din sasiu, s-a adunat si a stat in sasiu, provocand corodarea agresiva a acestuia din interior. Acum am "decojit" masina, adica am dat jos caroseria ca sa pot lucra mai bine la sasiu. Am taiat portiunile afectate de rugina si am curatat interiorul sasiului. Urmeaza ca sa fac sabloane la placile metalice pe care le voi suda pentru a inchide sasiul iar luni le duc la taiat CNC. In locul traversei care era prinsa exact in zona afectata, voi construi o alta traversa heavy duty pe care se vor prinde ulterior si suportii pentru bratele viitoarei suspensii 4 link, pe elicoidale. Sfatul meu este ca sasiul sa aiba toate dopurile necesare pentru a nu lasa noroiul sa patrunda in el. E o solutie simpla si putin costisitoare care, daca nu am aplicat-o, ma va costa mai mult acum. :sr Se vede in film cat de gros era stratul de noroi amestecat cu rugina. Nu puteam nicicum sa il scot fara sa tai sasiul. Editat Iulie 2, 2011 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 2, 2011 Partajează Postat Iulie 2, 2011 Re: Probleme sasiu Poate gasesti alt sasiu, mai intreg, mai putin ruginit si sa-l aranjezi pe ala mai bine ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 2, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2011 Re: Probleme sasiu Poate gasesti alt sasiu, mai intreg, mai putin ruginit si sa-l aranjezi pe ala mai bine ! Am alt sasiu dar, in acest moment, nu am timp fizic necesar ca sa il schimb. Trebuie sa termin repede masina ca sa pot continua lucru la trasee. Mai mult decat atat, acest sasiu are si modificari substantiala la partea din spate adica este scurtat, are sudata placa de troliu spate, suport pentru un alt rezervor, suport pentru amortizoare, suport pentru baterii, structura si suport pentru capacul din spate etc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Iulie 2, 2011 Partajează Postat Iulie 2, 2011 Re: Probleme sasiu din pacate e o problema destul de intalnita la toyota culmea nesimtirii: daca la samurai rugineste in ultimul hal caroseria -sasiul nu are nici pe dracu la toyota caroseria se comporta relativ bine cu rugina in timp ce sasiul la majoritatea toyotelor are de suferit eu la toyota am tratat cu inhibitor de rugina partile afectate si am sudat peste profil sau cornier , dupa caz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 2, 2011 Partajează Postat Iulie 2, 2011 Re: Probleme sasiu pe mine ma bate capul sa dau doua trei gauri in partea de jos a sasiului ptr scurgerea apei ...ca si ptr o circulatie mai buna a aerului prin sasiu......plus tratement cu ulei la fiecare iesire mai umeda in teren.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 2, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2011 Re: Probleme sasiu din pacate e o problema destul de intalnita la toyota ... Nu cred ca e o regula. Am alte Toyote care au dopurile de protectie pe gaurile tehnologice din sasiu iar cu acestea nu am nici o problema. Eventual rugina exterioara superficiala. La asta nu am dat importanta dopurilor, este prima mea Toyota si este cea de care am abuzat cel mai mult in cele mai grele conditii si, spre rusinea mea, cu o intretinere deficitara. Am mai bagat din cand in cand spalatorul cu presiune si in sasiu dar nu a fost suficient. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Iulie 3, 2011 Partajează Postat Iulie 3, 2011 Re: Probleme sasiu pe mine ma bate capul sa dau doua trei gauri in partea de jos a sasiului ptr scurgerea apei ... E o idee foarte buna! Pajero I are din fabrica date gauri in partea de jos. Ochiometric - burghiu de 6. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Iulie 3, 2011 Partajează Postat Iulie 3, 2011 Re: Probleme sasiu nu e vorba de gauri sau dopuri si toyotele au gauri de scurgere totul se rezuma la materialul folosit sau tratamentul lui pe pirate de ex daca o sa va uitati la proiectele de acolo, majoritatea toyotelor se confrunta cu problema sasiului ruginit grav in special partea din spate Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Iulie 3, 2011 Partajează Postat Iulie 3, 2011 Re: Probleme sasiu Buna ziua ! @Max: Cu gauri tehnologice sau nu, nu iei in considerare sa-ti construiesti lonjeroane noi, de la zero ? Se poate chiar din inox, daca tii neaparat. Si orice firma de constructii metalice ar trebui sa fie in stare sa faca asa ceva, odata ce le-ai adus profilul. Iar dupa realizarea lonjeroanelor, indiferent din ce material vor fi, acestea se pot pulveriza in plastic (sau chiar zincate)si astfel nici mizeria nu adera asa puternic, putand fi mai usor eliminata cu jet de apa, mai ales daca virgula capetele lonjeroane lor sunt deschise. Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 4, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2011 Re: Probleme sasiu Buna ziua ! @Max: Cu gauri tehnologice sau nu, nu iei in considerare sa-ti construiesti lonjeroane noi, de la zero ? Se poate chiar din inox, daca tii neaparat. Si orice firma de constructii metalice ar trebui sa fie in stare sa faca asa ceva, odata ce le-ai adus profilul. Iar dupa realizarea lonjeroanelor, indiferent din ce material vor fi, acestea se pot pulveriza in plastic (sau chiar zincate)si astfel nici mizeria nu adera asa puternic, putand fi mai usor eliminata cu jet de apa, mai ales daca virgula capetele lonjeroane lor sunt deschise. Stima, Dragos Salut Dragos, Asa cum am spus, acum nu am timpul fizic necesar pentru a face lucrari de mare anvergura. In cateva zile trebuie sa fac masina functionala pentru ca am nevoie de ea. Dupa MMOF voi reconstrui masina pe un sasiu de Landcruiser HDJ80 cu elicoidale si alte bunatati. :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Iulie 6, 2011 Partajează Postat Iulie 6, 2011 Re: Probleme sasiu Eu zic ca problema este alta. Nu prea obisnuim sa ne spalam sasiele pe la interior. Nu stiu daca este o regula dar am vazut ca in general sasiele au gauri de scurgere a apei. nu trebuie sa fie sub forma unei gauri efectiv, poate fi o indoitura, sau un spatiu lasat intre foile de tabla. Aceste zone de scurgere se gasesc nu numai la sasiu ci la toate bridele si prinderile de sasiu unde se formeaza spatii inchise. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate