Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Gaz 69 ex army

mihai ionescu

Postări Recomandate

Re: Gaz 69 ex army

Foarte frumoasa masina ... nu ne arati mai mult din ea ? :br

De parada este excelenta! Daca ai de gand s-o noroiesti putin, cred ca i-ar prinde bine putin lift la suspensie, ca sa eviti atingerea anvelopelor in aripi.

Gaz 69 este avantajat oarecum de faptul ca sasiul nu-i drept, ca la M461...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Masina este doar de plimbare

Pozitia de condus este foarte ok asa cum ai spus , din cauza sasiului coborat cu ceva la mijloc

Desi seamana cu Aro m461 nu se potriveste nimic de la o masina la alta

Exista si o varianta cu 2 usi care e usor de confundat cu IMS ul

Editat de mihai ionescu
Link spre comentariu

Cunosc varianta cu 2 usi ... am avut si eu una acum ceva timp, modificata radical, deoarece cand am cumparat masina ... am cumparat doar un sasiu si o bucata din caroserie. Eu ii implantasem mecanica de Nissan Patrol K160.

Daca nu te deranjaza offtopic-ul, imi permit sa postez doua poze ... before & after.

http://www.forum.whitewolves.ro/index.php?action=dlattach;topic=336.0;attach=1572;image

http://www.forum.whitewolves.ro/index.php?action=dlattach;topic=336.0;attach=1577;image

Oricum, varianta "comand car" pe care o ai tu (cea cu 4 usi) e si mai interesanta! Ar fi ideal daca ai gasi mecanica originala, dar ai avea ceva mai mult de lucru ...

Tine-ne la curent cu evolutia si incanta-ne cu poze! :br

Link spre comentariu

masina a fost 100 % originala inclusiv prelata, dar am renuntat la motorul original si c.v. cea in 3 trepte din cauza ca nu erau deloc performante ( motor f slab si c.v. cu 3 trepte nesincronizate care caraiau non stop de cate ori schimbam viteza )

cu dieselul de 2.3 (pe mare) demareaza mai bine ca o Dacie 1310 si merge lejer cu 120 km/h :grin:

Link spre comentariu

nu pot sa nu imi exprim parerea despre aceasta masina...si posesor

sa facut o struto-camila, o porcarie demna de a merge cu ea la mol sa "vada dujmanii ce am eu"...lucru care il caracterizeaza pe posesor direct

masina odata ce a fost 100% originala si i sa schimbat motorul si cutia de viteze... nu poate decat sa fi pierdut (mult) din punct de vedere al valorii ei, pentru ca odata modificata... ea este modificata, chiar daca se face revenirea ulterior

ma mahneste ca unii au sansa sa "prinda" asemenea masini (si au fost multi care, cu pile pe la armata luau pe nimic ceea ce altii visau cu inima mare....iar masinile ajungeau la fier vechi pentru ca nu a reusit modificarea), in timp ce "fraierii" ( ca si mine dealtfel) au cumparat de unde au putut cate un M de care sa tras o viata pe la piete, modificat si rasmodificat, pentru ca sa isi bage banii sa il readuca la starea initiala....

pacat si imi pare sincer rau ce ai facut cu masina...

e a ta, ai facu ce ai vrut, dar ai postat pe forum asteptand pareri despre "opera"...asta e una din acele pareri

:no1

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

PRIETENE (nenea moderatoru) ai dreptul sa ti exprimi parerea despre masina nu si despre posesor si ale sale raiduri de typ cocalaresc pe la MALL (ca de alimentat alimintez de la Petrom nu de la mol ) . K

S ar fi nteles care iti e parerea frustrarea si mahnirea ....si din finalul compuneri cu titlul Caracterizarea Posesorului :banana

mai usor cu caracterizarea posesorului ca ma silesti sa ti fac portretu robot K

nu vad de unde atata rautate:grin:

masina este restaurata de 8 ani si am dat jos motorul si cutia pentru ca dupa vreo 5000 km a cedat prima cutie nici a doua nu s a dovedit foarte fiabila iar cuplarea reductorului dura ceva timp deoarece cam caraia

si apropo o data modificata tin sa te anunt ca poate redeveni originala pentru ca nu s a lucrat cu barosul

exista intradevar critici de arta ca tine care conduc vechituri gen gaz 69 in traficul de azi , care nu ar trece troscoleta de pe tamburi pe discuri pentru ca sa aibe frane eficiente la prima pedala sa nu si piarda masina valoarea offf...

eu nu am de gand sa merg cu o asemenea masina la intruniri unde sa ma laud ca am si aerul din roti si benzina cu petrol in rezervor din toamna anului 1963

apropo mai am o canistra

Editat de mihai ionescu
Link spre comentariu

Pacat ca se ajunge la asemenea mesaje..

Sunt total necunoscator al marcii, dar imi place masina... mi se pare foarte frumoasa.

Dar nu ai reconditionat decat fata... alte poze nu mai pui??

Link spre comentariu

Pana la urma, in topic era vorba de masina, nu de posesor ... hai sa ramana asa ca-i mai bine, zic eu!

Fiecare intelege plimbarile offroad in felul sau si isi pregateste masina dupa bunul plac. Sa nu dramatizam. Gaz 69 a fost totusi o masina produsa pe scara larga si nu vreo marca exotica pe care e un sacrilegiu s-o modifici.

Daca modificarile sunt reversibile, e cu atat mai bine, daca nu-s ... e masina omului si el merge cu ea (unde vrea, chiar si la Mall ... :h5).

Revenind ontopic, ce profil au anvelopele?

Link spre comentariu

sunt niste cauciucuri agricole (nu sunt cele originale:grin:) 33x12.5x15 fabricate in state.

1236916126_101020101181.thumb.jpg.7b5163d412449c90347790ac9a6d53b2.jpg in afara de swamper si dimensiune nu se mai intelege nimic am cautat sa le iau noi pentru BALAUROVER dar nu stie nimeni nimic de acest profil.

poate le identifica cineva:wink:

Link spre comentariu

pentru BALAUR am luat niste jante cromate subliniez NOI 8x15 et-20cu BF AT de mers la MALL dar ma gandesc sa i pun un set de roti de Duminica SPINNING WHEELS pe 22" sa se oftice cocalarii

:ha:

nu am pozale in calculatorul asta dar o sa postez si restul pozelor in cele facute din fata se vede profilul este in W dar e destul de sters

nu le am avut de noi dar am tras mult de ele

Editat de mihai ionescu
Link spre comentariu

Felicitari si din partea mea pentru reusita de a fi unul dintre cei care au fost in stare de a face o masina in mintile iei dintru-o gramada de fiare ruginite.

Din partea mea un deosebit respect pentru asta.:br

In privinta gusturilor acestea nu se discuta dar personal pot sa remarc urmatoarele: vopseaua e bine facuta cel putin asa se vede in poze ,lucratura la caroserie tinichigereala e facuta cu talent nu cum am mai vazut parca facute la ciob si shituirea pare asemnea facuta cu simt de raspundere.Interiorul e refacut complet si arata bine.

Acum ce nu imi place (repet e gustul meu) goarnele alea de tir cromate pe stanga sunt oribile :grin: asemenea si proiectoarele alea din colturi dac anu ar fi fost cromate era mai bine spun eu.

nu te supara pe mine cu ceea ce am afirmat, si eu sunt un posesor de istorica :grin: am un M59 B din 1963 cu un M207 si stiu ce inseamna masina la stadiul original din '63. asa ma bate gandul sa fac si eu una ca a ta dar nu am unde sa lucrez momentan la ea :alpoate in viitorul apropiat o sa iasa cele ce mi-le-am propus. :)

Link spre comentariu

Ca vehicol de Mall, arata excelent....caroseria, vopseaua arata perfect..detaliile sunt acceptabile.... arata bine!

Ca vehicol ,dupa denumire, ca valoare istorica... zic ca e un mare chix...daca era sa fie perfectate detaliile tehnice, mecanice asa cum s-au aranjat detaliile estetice ziceam jos palaria...si cu siguranta functiona fara a schimba motoare sau transmisii...

Cind poti spune ca le sti pe toate......te trezesti, ca te-ai dus de mult.....
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

PRIETENE (nenea moderatoru) ai dreptul sa ti exprimi parerea despre masina nu si despre posesor si ale sale raiduri de typ cocalaresc pe la MALL (ca de alimentat alimintez de la Petrom nu de la mol ) . K

S ar fi nteles care iti e parerea frustrarea si mahnirea ....si din finalul compuneri cu titlul Caracterizarea Posesorului :banana

mai usor cu caracterizarea posesorului ca ma silesti sa ti fac portretu robot K

nu vad de unde atata rautate:grin:

masina este restaurata de 8 ani si am dat jos motorul si cutia pentru ca dupa vreo 5000 km a cedat prima cutie nici a doua nu s a dovedit foarte fiabila iar cuplarea reductorului dura ceva timp deoarece cam caraia

si apropo o data modificata tin sa te anunt ca poate redeveni originala pentru ca nu s a lucrat cu barosul

exista intradevar critici de arta ca tine care conduc vechituri gen gaz 69 in traficul de azi , care nu ar trece troscoleta de pe tamburi pe discuri pentru ca sa aibe frane eficiente la prima pedala sa nu si piarda masina valoarea offf...

eu nu am de gand sa merg cu o asemenea masina la intruniri unde sa ma laud ca am si aerul din roti si benzina cu petrol in rezervor din toamna anului 1963

apropo mai am o canistra

:g:br........

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare