romihd Postat Iulie 4, 2011 Partajează Postat Iulie 4, 2011 uitandu-ma pe net prin youtube am dat de ceva buggy de astea rele de mancau pamantu si nu alta :)) si normal ca mia intrat si mie ideea la cap daca se poate face asa ceva pe un sasiu de g ?? nu vreau ceva din spatiu dar ma-s gandi la ceva roti de 40 un motor benzina pe gaz ca sa aiba alimentare din toate directiile si o cusca ca sa ma pot rasturna cum trebe. deci baieti si fete, mecanici si mecanicosi ,se poate sau nu se poate ?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Iulie 4, 2011 Partajează Postat Iulie 4, 2011 Re: buggy pe sasiu de g Tehnic se poate orice, tu trebuie sa ai ceva maruntis pentru una alta ce se ivesc la constructia bugului. PS: Vezi ca este unul de vanzare :wink: Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Iulie 4, 2011 Partajează Postat Iulie 4, 2011 Re: buggy pe sasiu de g asta cam asa eeee marafetii sau chischirei ..hahahh ca restul meseriasi sunt ....se gasesc sa bate-ti palma.... de ce crezi ca e imposibil pe sasiu de G ..poate doar daca vorbesti sa pastrezi puntiile de G si nu prea se potrivesc rpti asa de mari la rapoarte aftermarchet. dar cu putine adaptari ....la punti sau schimbari ...gen unimog patrol.... si schimbari de motorizare .etc..restul e doar treaba de fiare ...... sudura ,presa de indoit...si rabdare. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
romihd Postat Iulie 4, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2011 Re: buggy pe sasiu de g eu unu am un g si dupa cate se pare in urmatoru timp mai capat un puch de armata luat direct de la ei,mai ramane sa vedem cine e mai tare la negociat :)) ideea mea e,adica intrebarea se merita un bugi pe sasiu de g sau mai bine unu cumparat sau mai bine construt pe alt sasiu iar acel buggi din timisoara la 15 mii este frumos tare si banuiesc ca si merge cum trebe doar ca e cam cu vreo 5mii de bani peste bugetu meu :( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Iulie 4, 2011 Partajează Postat Iulie 4, 2011 Re: buggy pe sasiu de g Asta e unealta despre care se vorbea mai sus. http://forum.club4x4.ro/showthread.php?64520-Vand-buggy-G-Wolf Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Iulie 4, 2011 Partajează Postat Iulie 4, 2011 Re: buggy pe sasiu de g Daca ai putere financiara, se merita. Mai ales ca il construiesti tu asa cum crezi de cuvinta. Eu daca as avea bani, mi-as construi eu unul decat sa iau unul gata facut care a fost bagat in teren...bine, nu e cazul G-ului de mai sus :h5. Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Iulie 4, 2011 Partajează Postat Iulie 4, 2011 Re: buggy pe sasiu de g DACA factorul timp este decisuv nu se meritasa cosntruiesti tu.....adica ai sa vezi ca realitatea din teren adica cu bucata de fier in fata nu se portiveste cu visele sau ciu calculelel tale. siii aici incep modificari care costa si bani si timp pe deasupra si daca vb de vreo etapa sau date fixe ca termene .....ma indoiesc ca relaizarea nu se face cu compromisuri....pe de alta parte cel de sus cred ca inglobeaza tehnica si piese care depasec cu multtttttttt pretul la cer etst vandut...... acum depinde de fiecare cum priveste sau de pe care parte a baricadei se afla. In fine solutii ai vazut ca exista exact pe platforma pe care o vrei tu.... Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
romihd Postat Iulie 4, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2011 Re: buggy pe sasiu de g daca stau si ma gandesc bine este un proiect de luni poate ani sau cine stie,oricum nu pusca niciodata plan de acasa cu cel din targ ,dar sudor fiind de meserie sper ca o sami fie mai usor deocamdata ma bucur pt fiecare informatie care o primesc din partea membrilor acestui club ca sami fac o idee oarecum de ce ma asteapta oricum la cat mi-am batut capu pana amu am o idee de terminare pana in vara carevine deci inca sunt in faza de proiectare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Iulie 4, 2011 Partajează Postat Iulie 4, 2011 Re: buggy pe sasiu de g Daca vrei sa-l faci tu e alta treaba. Cand stai dupa meseriasi e putin diferit. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Iulie 5, 2011 Partajează Postat Iulie 5, 2011 Re: buggy pe sasiu de g Hunedoara oras frumos ai acces la debitare cu jet de apa sau un ataelier de frezare strugarie...faci niste piese frumoase de prindere a suspensiei si a bratelor, apoi incet incet te decizi asupra transmisiei si a banilor care ii v-a inghtii aceasta.EU cred ca vei depasi cu mult 10000 euroi.poate ma insel poate ai toate aceste piese si ori sau mergi pe aceasi configuratie de G si este doar o problema de link-uri a suspensiei si o realizare de rollcage iar in cazul asta nu vad de ce sa dureze un AN. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Iulie 5, 2011 Partajează Postat Iulie 5, 2011 Re: buggy pe sasiu de g Asta e unealta despre care se vorbea mai sus. http://forum.club4x4.ro/showthread.php?64520-Vand-buggy-G-Wolf Nu vad unde scrie 15 mii asta poate cel vandut de MAX care are si directie spate.....cu motor de 7000cc eeeee cu totul alta poveste ala. Aici ee doar vb de un sasiu G sau ee construit pe platforma de G . Cel de la MAx e contruit pe sasiu tubular complct. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Iulie 5, 2011 Partajează Postat Iulie 5, 2011 Re: buggy pe sasiu de g Tehnic se poate orice, tu trebuie sa ai ceva maruntis pentru una alta ce se ivesc la constructia bugului. PS: Vezi ca este unul de vanzare :wink: Era raspunsul la mesajul asta. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate