armand18us Postat Iulie 4, 2011 Partajează Postat Iulie 4, 2011 Salut, cine ma poate ajuta cu locul unde sunt inscriptionate seriile(sasiu si motor) la Jimny in perioada 1999-2002. Cand am avut samurai, seria de la motor parca era stantata pe bloc in stanga cum se lipeste de cutie... Multumesc anticipat:cl Pajero Sport 2004 2.5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 4, 2011 Partajează Postat Iulie 4, 2011 Re: Serie identificare (VIN) Jimny Daca nu ma inseala memoria ...in spatele rotii fata pe sasiu pe dreapta sau pe stanga ...nr de identificare si am mai vazut pe rama de la parbriz in interior si o eticheta parca pe tragarul pe care se inchide capota in zona centrala. Aia de motor nu stiu unde e... PS ...acolo imi amintesc ca am vazuto pe un S.J. Sper sa nu confund cu alt model. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
VAXXi Postat Iulie 5, 2011 Partajează Postat Iulie 5, 2011 Re: Serie identificare (VIN) Jimny Tocmai am fost la ITP; la Jimnyu' meu (2007) tablita cu VIN-ul, seria motorului si culoarea sunt sub capota, pe firewall (langa baterie) iar seria sasiului e pe partea dreapta, parca la roata spate. Suzuki Jimny 1.3 DOHC JLX 2007 = ProComp +2", body +1", flanşe, amortizor OME, scut, snorkel, BFG A/T 215/75R15, CB, StP, folie, xenon. Daewoo Espero 1.8 CD SOHC 1995 = aşteaptă anul 2027. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
COSTELINO Postat Iulie 5, 2011 Partajează Postat Iulie 5, 2011 Re: Serie identificare (VIN) Jimny Salut, cine ma poate ajuta cu locul unde sunt inscriptionate seriile(sasiu si motor) la Jimny in perioada 1999-2002. Cand am avut samurai, seria de la motor parca era stantata pe bloc in stanga cum se lipeste de cutie... Multumesc anticipat:cl sper sa te ajute "UNA DIN BUCURIILE PRIETENIEI ESTE DE A AVEA CUI SA-I INCREDINTEZI UN SECRET" HYUNDAI GALLOPER 2.5 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
armand18us Postat Iulie 5, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2011 Re: Serie identificare (VIN) Jimny Multumesc mult de info. Pajero Sport 2004 2.5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate