mobile Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 De ceva vreme caut informati despre 'dube' 4x4 si nu prea gasesc nici chiar aici, sa fie chiar asa de rare sau nu sunt posesori pe forum? In afara de vw, iveco, mercedes ce alte marci mai au asemenea modele?Ma refer la 'dube' cu care poti face un off road cat de cat decent, gen vw t3 syncro. Ce parere aveti de iveco turbo daily4x4, are cineva de pe aici asa ceva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaila Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 Re: si cu 'duba' 4x4 cum ramane? http://forum.club4x4.ro/showthread.php?59683-Mitsubishi-Delica-Space-Gear-exceed-4x4&highlight=delica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 (editat) Re: si cu 'duba' 4x4 cum ramane? De ceva vreme caut informati despre 'dube' 4x4 si nu prea gasesc nici chiar aici, sa fie chiar asa de rare sau nu sunt posesori pe forum? In afara de vw, iveco, mercedes ce alte marci mai au asemenea modele?Ma refer la 'dube' cu care poti face un off road cat de cat decent, gen vw t3 syncro. Ce parere aveti de iveco turbo daily4x4, are cineva de pe aici asa ceva? Transmisia de pe turbo daily ...e acum pe Iveco Masiff doar ca mult mai modificata si plina de electronica ... Din punctul meu de vedere ...dintre dubele 4x4 ...cea mai fiabile sunt cele din gama VW in special cele mai vechi care sunt lipsite de electronica. La un moment dat prin natura meseriei ...cochetam cu ideea achizitie unui Mercedes Sprinter 4x4 ... doar ca am abandonat ideea din cauza pretului f mare de achizitie ... [video=youtube ; EwvDsZSfrMM] Sunt niste "dementi" care au modificat un Sprinter (906) ... http://www.4x4offroads.com/mercedes-benz-sprinter-44-inch.html Costul final al proiectului cu totul s-a dus spre 80.000 de euro ... :uameni Editat Iulie 7, 2011 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 Re: si cu 'duba' 4x4 cum ramane? Ca posesor de 2 pajero, singura "duba" pe care as lua-o, mai ales pt expeditii, ar fi Mitsubishi Delica. Este 2,8 TD, ieftina, pe dedesubt este pajero total, cu scaunele poti sa faci ce vrei, usor de intretinut. Cu un bodylift si niste roti mari cu et negativ o sa iasa o nebunie... ti-e frica sa te uiti la ea :ha: Multe au blocant, daca nu au ii poti pune o punte de pajero care are. Cauta pe net... poate te indragostesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 Re: si cu 'duba' 4x4 cum ramane? Salut. Cred ca "dementii" sunt cei de la Arctic Trucks Islanda(cei care au modificat Hilux-urile folosite de cei de la Top Gear in expeditia de la Polul Nord) si care imbunatatesc autovehicule 4x4 pentru conditiile grele din tara lor si expeditii facute in locuri precum Antarctica. O alta duba 4x4 cu reductor in 2 trepte stiu ca faceau cei de la Hyundai, H-1 respectiv. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mobile Postat Iulie 7, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2011 Re: si cu 'duba' 4x4 cum ramane? Transmisia de pe turbo daily ...e acum pe Iveco Masiff doar ca mult mai modificata si plina de electronica ... Din punctul meu de vedere ...dintre dubele 4x4 ...cea mai fiabile sunt cele din gama VW in special cele mai vechi care sunt lipsite de electronica. La un moment dat prin natura meseriei ...cochetam cu ideea achizitie unui Mercedes Sprinter 4x4 ... doar ca am abandonat ideea din cauza pretului f mare de achizitie ... [video=youtube ; EwvDsZSfrMM] Sunt niste "dementi" care au modificat un Sprinter (906) ... http://www.4x4offroads.com/mercedes-benz-sprinter-44-inch.html Costul final al proiectului cu totul s-a dus spre 80.000 de euro ... :uameni da, am vazut sprinterul ala...ce sa zic, un pic (cam mult) exagerat si eu am cautat o vreme un sprinter, doar ca am vazut ca stau destul de prost la tabla...din 2006 prin de rugina (a perforat) un t3 syncro cred ca ar fi o alegere buna pentru ce vreau eu de la o 'duba' sau asta, glumesc http://image.trucktrend.com/f/modified-vehicles/ebay-find-custom-1966-chevrolet-van-based-agent-orange/33524502/1966-chevrolet-van-custom.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 Re: si cu 'duba' 4x4 cum ramane? Din cate stiu eu mai avea nea Luigi un VW LT 4x4... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?58258-schimb-VW-LT4x4-Kamper-cu-camion-transport-automobile Si astea sunt fara de moarte ... :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mobile Postat Iulie 7, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2011 Re: si cu 'duba' 4x4 cum ramane? Chevy Van 4x4 de masina asta ce se aude?.......exista si cu motorizare mai 'crestineasca' diesel? adica sub 3000cmc, din ce stiu eu nu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacosul Postat Iulie 12, 2011 Partajează Postat Iulie 12, 2011 Re: si cu 'duba' 4x4 cum ramane? Crezi ca face un Sprinter sau o Delica asa ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Iulie 12, 2011 Partajează Postat Iulie 12, 2011 Re: si cu 'duba' 4x4 cum ramane? nu insa un lt,un iveco sau un renault 90 sau 110 (singurele dube europene cu punti rigide fata-spate) te baga in jeb... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
didone Postat Iulie 12, 2011 Partajează Postat Iulie 12, 2011 Re: si cu 'duba' 4x4 cum ramane? si eu am un mitsu l300 in curs de reconditionare,motor de 2400,benzinar 4x4 cat de curand o sa-i pun si poze,acum sunt in cautare de a adapta un diesel caut compatibilitati:grin: Nissan Patrol Rally-raid, 4.2, benzina Nissan Patrol Pick-up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mobile Postat Iulie 13, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2011 Re: si cu 'duba' 4x4 cum ramane? [ATTACH=CONFIG]111223[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]111222[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]111221[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]111220[/ATTACH]Crezi ca face un Sprinter sau o Delica asa ? mai cunosti si alti posesori de syncro????? eventual chiar pe acest forum? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Iulie 13, 2011 Partajează Postat Iulie 13, 2011 Re: si cu 'duba' 4x4 cum ramane? Uitam de TV... care totusi are sasiu foarte robust, motor diesel puternic, reductor, punti rigide fata-spate, arcuri pe foi si unghiuri foarte bune. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mobile Postat Iulie 13, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2011 Re: si cu 'duba' 4x4 cum ramane? si de 'tata' tv-ului UAZ 452 si mai exista un model de la mercedes cu punti rigide fata- spate Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Iulie 13, 2011 Partajează Postat Iulie 13, 2011 Re: si cu 'duba' 4x4 cum ramane? TVul nu a fost inspirat dupa UAZ poate doar ca si concept de autoutilitara 4x4... insa tehnic nu au similitudini. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mobile Postat Iulie 13, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2011 Re: si cu 'duba' 4x4 cum ramane? TVul nu a fost inspirat dupa UAZ poate doar ca si concept de autoutilitara 4x4... insa tehnic nu au similitudini. ai vazut 'live' un uaz452? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Iulie 13, 2011 Partajează Postat Iulie 13, 2011 Re: si cu 'duba' 4x4 cum ramane? Dap. Nu au nici o piesa comuna. Conceptual sunt similare, sasiu separat, punti, etc... dar asa conceptual multe masini sunt similare... Rusii au folosit puntile pe care le aveau la indemana, noi initial pe cele de IMS, ulterior punti de TV dedicate (mai groase), motorizarile sunt fiecare cu ale lui, cutiile de viteza la fel, etc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate