crysst Postat Iulie 8, 2011 Partajează Postat Iulie 8, 2011 Problema sta in felul urmator: am 2 baterii pe o barca, bateriile astea se incarca separat si se folosesc separat, una dintre ele fiind de fapt de backup. Cum fac sa le incarc pe rand respectiv sa le folosesc pe rand fara a muta papucii de la una la alta? Exista vre-un swich ceva care sa faca asta? adica intr-o pozitie una dintre baterii sa fie incarcata si folosita in cealalta pozitie a swich-ului sa intre in paine cealalta baterie. Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Iulie 8, 2011 Partajează Postat Iulie 8, 2011 Re: intrebare pt cunoscatori Uite rezolvarea problemei tale aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?43737-A-doua-baterie-quot-Designed-amp-Handmade-by-Vio-quot Hella are fix "scula" care-ti trebuie tie. Spor la surubareala :h5 Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Iulie 8, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2011 Re: intrebare pt cunoscatori hella nu stiu de unde sa iau, dar am gasit asta http://www.marine-shop.ro/31858.p.html banuiesc ca e buna Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Iulie 9, 2011 Partajează Postat Iulie 9, 2011 Re: intrebare pt cunoscatori E fix ce-ti trebuie. Legaturile sunt simplu de executat. Ai grija de ce consumatori ai, la sectiunile cablurilor. Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bratu romeo Postat Iulie 10, 2011 Partajează Postat Iulie 10, 2011 Re: intrebare pt cunoscatori Problema sta in felul urmator: am 2 baterii pe o barca, bateriile astea se incarca separat si se folosesc separat, una dintre ele fiind de fapt de backup. Cum fac sa le incarc pe rand respectiv sa le folosesc pe rand fara a muta papucii de la una la alta? Exista vre-un swich ceva care sa faca asta? adica intr-o pozitie una dintre baterii sa fie incarcata si folosita in cealalta pozitie a swich-ului sa intre in paine cealalta baterie. Din cate inteleg un singur alternator incarca doua baterii, separat. Solutia unui comutator cu contacti de rupere de minim 10 amp este corecta. Se pot face si comutatoare electronice care sa comute sarcina alternativ in functie de tensiunea maxima de incarcare sau dupa un interval de timp stabilit de catre utilizator. Ar fi totusi util un indicator optic sau sonor pentru a semnaliza incarcarea/ descarcarea bateriei asta in cazul cand cele doau baterii au capacitati diferite. Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate