Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Problema abs nissan terrano II 1997 2.7 tdi

andutzu2005

Postări Recomandate

buna ziua sunt din galati. am achizitionat si eu un nissan terrano II din 97. am schimbat burdufele de la planetare si pivotul de dreapta, si mi s-a aprins abs-ul in bord. mai precis clipeste o data si apoi ramane aprin . are cineva idee ce inseamna asta/ care senzor e defect e vreun cod ceva? sau daca stie cineva unde ma pot duce in GALATI la cineva care cunoaste. Va multumesc
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: ajutor abs nissan terrano II 1997 2.7 tdi

Foarte probabil ai un fir intrerupt undeva pe langa mufa. Firele acolo sunt cam `coapte` si cedeaza repede. Incerca sa bagi un tester pe ia si vezi pe ce parte este. Un senzor acum doi ani costa la reprezentanta 400e...

Link spre comentariu

Re: ajutor abs nissan terrano II 1997 2.7 tdi

1. cauta un dealer local de Nissan

2. mergi la dansii ca sa-ti bage testerul de reprezentanta Nissan Consult pe masina (operatiune de max 150 lei ) si sa intre pe sist ABS sa zica ce o doare.

3. daca nu te descurci pe acolo ..... va trebui sa bati un drum pana la Bucuresti, ca sa te descurcam.

Nu ar fi rau sa mai verifici, inainte de a bate drumurile::old

- cuplarea si starea de curatenie si intrgritate a mufei de conexiune a traductorului ABS de la rotile unde ai umblat

- prezenta sectorului dintat pe planetara , sa nu se fi deteriorat ca urmare a reparatiilor survenite.

- starea capului traductorului ( sa nu prezinte urme de lovituri, fisuri, polizari)

- rezistenta intrinseca a traductorului ( o masori cu un AVO-metru) si capacitatea de impuls a acestuia ( tot cu AVO-metru).

pt alte nelamuriri, exista telefon:h5

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare