dan03 Postat Iulie 14, 2011 Partajează Postat Iulie 14, 2011 stie cineva pe unde este siguranta pentru spalatorul de parbriz/luneta? stergatoarele functioneaza ... dar fara apa PS: am verificat, am lichid de spalare in rezervor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad.ioan Postat Iulie 14, 2011 Partajează Postat Iulie 14, 2011 Re: Siguranta spalator masoara toate sigurantele de sub bord, la rand, nu stiu care e. daca tot nu merge, verifica cumva pompita de apa In prezent: Suzuki Escudo LWB 1.6 16v 101 cp, 1993, RHD In trecut: Vitara SWB 1.6 8v 80 cp, 1993, cabrio, injectie - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Iulie 15, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2011 Re: Siguranta spalator Trebuie sa caut intai tabloul de sigurante parca am 2 pompe separate fata/spate, nu cred ca s-au ars amandoua odata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Iulie 15, 2011 Partajează Postat Iulie 15, 2011 Re: Siguranta spalator de obicei scrie pe verso la capacul de sigurante toate pozitiile si sunt indicate prin semne distinctive.Daca nu e din sigurante poate sa fie un papuc sarit ... Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Iulie 16, 2011 Partajează Postat Iulie 16, 2011 Re: Siguranta spalator Scoate pompa de apa si invarte axul cu mana. S-ar putea sa fie gripat si sa schimbi la sigurante fara numar. Am intalnit la multe japoneze trecute de prima tinerete... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Iulie 21, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2011 Re: Siguranta spalator am inspectat vizual sigurantele ... par OK exista cumva si un releu in circuit? sau mai bine, are cineva o schema electrica? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate