catagsm Postat Februarie 11, 2008 Partajează Postat Februarie 11, 2008 stie cineva daca pe terrano II benzina 2400 alternatorul este la fel cu terrano II diesel Terrano II 2,4 benzina 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Februarie 11, 2008 Partajează Postat Februarie 11, 2008 nu stiu cum e la terrano, dar in general la diesel alternatoarele sint mai mari, ca si bateriile dealtfel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Februarie 12, 2008 Partajează Postat Februarie 12, 2008 ideea era ca nu gaseam decat de diesel si daca se potrivea la sistemul de prindere. Lenea era prea mare ca sa le desfacem pe ambele masini ca sa le comparam ( e si frig afara ) Am gasit pe ebay alternator de benzen.(sh, dar pretul e bun si putem face din doua unu ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat Februarie 12, 2008 Partajează Postat Februarie 12, 2008 Tie care iti trebuie de diesel sau de benzina? Ca si sistem de prindere sunt la fel dar cel de diesel mai are nu intamplator si o pompa de vacuum exact in dosul lui, deci axul rotor la cel diesel este mai lung ca sa actioneze pompa.... dar totusi ce motor ai diesel sau benzen? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Februarie 12, 2008 Partajează Postat Februarie 12, 2008 ne trebia de benzen. avem doua terranuri unu diesel si unu benzina. vacuumul putea sa ramana si in aer . problema era ca la diesel este in stanga sus pozitionat si il vaz usor cum arata , la benzina este in dreapta jos pe sub niste tevi de la admisia de aer PS am fost si m-am uitat la cel diesel nu are vacuum pe alternator ca nu vaz tevile .din tulumba sevofranei se duce teava la draq_in_calti pe langa compresoru de clima si mai departe..... nu am ochelarii la mine :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate