Weeked Postat Iulie 17, 2011 Partajează Postat Iulie 17, 2011 Buna, tocmai am aflat dupa ce am schimbat sondele lambda ca de fapt problema este debitmetru de aer (turatie variabila, fum negru, miros benzina, fara putere..etc). Bineinteles ca un debitmetru nou aici costa 300 lire si am cumparat unul de la dezmembrari.Debitmetru cumparat este de pe un motor 1.6 16v din 1995 iar vitara mea e din 2001 tot 1.6 16v...piesa cumparata arata identic cu ce am eu(forma,mufa,scris in Japoneza.. :) ). Intrebarea mea este: credeti ca sunt compatibile ?? o sa functioneze corect?? Inca nu l-am montat. Multumesc frumos. Razvan. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 (editat) Re: Debitmetru GV 1600 Pai uitat=te la coduri daca sunt identice inseamna ca tot un drac sunt.In ce priveste un debitmetru nou cauta mai bine ca nu are cum sa fie 300 lire atit timp cit in Romania la a "n-spea" mina nu trece de 200 euro.Eventual fa o comanda in Germania de pe un site de profil. Daca imi dai pe pm seria de sasiu iti si spun intr-o zi cit costa in tara. Editat Iulie 18, 2011 de grandvitara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Weeked Postat Iulie 19, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2011 Re: Debitmetru GV 1600 Ideea e ca nu au nici un fel de cod pe ele...doar ceva scris in Japoneza (banuiesc). Arata identic. Miercuri o sa il montez. Pe unde am trimis cereri de oferta mi-au cerut poze cu cel de pe masina (ciudat) ...totusi ma gandesc ca au niste valori care difera de la un motor la altul ...pana acuma am avut masini pe motorina unde stiu ca era foarte important ca debitmetrul sa fie inlocuit cu unul identic sau echivalent. La benzina habar nu am. Am mai gasit ceva cica original in SUA si foarte ciudat scria acolo ca e bun pt. motoare de 1.6L;2L;2.7L intre '99 si '04; la 130 lire. Nu mai inteleg nimika! Deocamdata merg cu mufa scoasa(daca o bag face ca dracu...creste turatia pana la 2000 si apoi coboara brusc la 700-800..plus ca scoate fum negru si miroase a benzina...nu trage motorul...etc)..oare are ceva...singura chestie e ca relantiul e foarte jos...undeva la 400-500..in rest merge muult mai bine dacat cu mufa bagata. Oricum evit sa folosesc masina ...doar in cazuri urgente. Merci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Iulie 19, 2011 Partajează Postat Iulie 19, 2011 Re: Debitmetru GV 1600 Ideea e ca nu au nici un fel de cod pe ele...doar ceva scris in Japoneza (banuiesc). Arata identic. Miercuri o sa il montez. Pe unde am trimis cereri de oferta mi-au cerut poze cu cel de pe masina (ciudat) ...totusi ma gandesc ca au niste valori care difera de la un motor la altul ...pana acuma am avut masini pe motorina unde stiu ca era foarte important ca debitmetrul sa fie inlocuit cu unul identic sau echivalent. La benzina habar nu am. Am mai gasit ceva cica original in SUA si foarte ciudat scria acolo ca e bun pt. motoare de 1.6L;2L;2.7L intre '99 si '04; la 130 lire. Nu mai inteleg nimika! Deocamdata merg cu mufa scoasa(daca o bag face ca dracu...creste turatia pana la 2000 si apoi coboara brusc la 700-800..plus ca scoate fum negru si miroase a benzina...nu trage motorul...etc)..oare are ceva...singura chestie e ca relantiul e foarte jos...undeva la 400-500..in rest merge muult mai bine dacat cu mufa bagata. Oricum evit sa folosesc masina ...doar in cazuri urgente. Merci. La benzina e la fel ca la diesel.In primul rind trebuie sa vezi ce marca e al tau(bosch,siemens,delphi ori o chinazarie),De obicei cel ce face ecu-ul masinii i da si producatorul Maf-ului,adica daca ai injectie bosch tot bosch o sa fie si maf-ul,daca e siemens la injectie e si siemens la maf si tot asa. E normal sa mearga mult mai bine fara debitmetru daca acesta e defect fiindca atunci cind ii scoti mufa, calculatorul masinii trece la niste informatii memorate din fabrica pt a nu buli motorul. Mai simplu e sa vezi deci ce producator al injectiei ai si dupa aia sa cauti direct la ei pe site. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Weeked Postat Iulie 19, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2011 Re: Debitmetru GV 1600 Merci de info. Ti-am dat un mesaj privat cu detalii despre situatia actuala. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Weeked Postat Iulie 20, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2011 Re: Debitmetru GV 1600 Se pare ca functioneaza cu noul debitmetru....sta relantiul bine...trage foarte bine motorul...nu mai scoate fum....dar martorul de pe bord nu a disparut...probabil ca dupa ce revine in parametrii o sa dispara. Oricum o sa cumpar unu nou dupa ce mai fac restul de investitii. Am gasit niste amortizoare spate de la Monroe pe care vreau sa le montez (nu stiu cat sunt de bune dar ca pret sunt ok 50 lire perechea si 2 ani garantie).....nu stiu ce sa iau pe gaz sau pe ulei...ce imi recomandati? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate