Max Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 Au aparut niste mesaje pe email chipurile de la Okazii.ro si care suna asa: Important: Informatii Okazii.ro Recent am determinat ca login-ul in contul dumneavoastra s-a realizat de pe diferite computere si au fost incercate o gama larga de parole pentru logare.Drept urmare contul dumneavoastra a fost blocat. Pentru a evita stergerea contului de Okazii.ro va rugam sa va confirmatii datele!: Apasati link-ul de mai jos pentru a va confirma contul Okazii.ro. http://www.okazii.ro/cont/verificare/verifica-info/?cod=22b6530ba2& Va multumim , Echipa Okazii Nu faceti clik pe link-ul din mesaj pentru ca e o tzeapa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 Re: Atentie la email Eu l-am sters instantaneu fara sa-l deschid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 Re: Atentie la email Eu l-am sters instantaneu fara sa-l deschid. Era mai bine sa-l bagi la SPAM....... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate