mariusg Postat Februarie 12, 2008 Partajează Postat Februarie 12, 2008 Am si eu citeva obiecte Land Rover. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Februarie 12, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2008 in continuare Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Februarie 12, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2008 in continuare Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Februarie 12, 2008 Partajează Postat Februarie 12, 2008 Minimodel Discovery (din ala verde) avea si Mugur dar mi l-a donat :al :ap In orice caz, bravo pt colectie si tie http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Noiembrie 28, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: Alt fan LR In sfarsit!!!! Dupa un an de asteptare am reusit sa intru in posesia acestei masinute 4x4. (Multumesc Teddy si Radu). Este super in offroad dar pacat ca nu o tin bateriile decit o jumatate de ora de forja. O poza. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: Alt fan LR m-am oprit din adunat acum vreo 3 ani. din poza lipsesc 2 scara 1:1 si bineinteles cani, tricouri ,chiloti, hanorace si alte chestii total inutile si numai bune sa umpli cutii de carton si sa le infunzi in garaj Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: Alt fan LR Felicitari pentru colectie !... :grin: :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Decembrie 2, 2008 Partajează Postat Decembrie 2, 2008 Re: Alt fan LR Foarte misto gusteru! in ultimul rand, al doilea din stanga (S 3 verde) de ce producator este facut si la ce scara este? http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Decembrie 2, 2008 Partajează Postat Decembrie 2, 2008 Re: Alt fan LR Foarte misto gusteru! in ultimul rand, al doilea din stanga (S 3 verde) de ce producator este facut si la ce scara este? e nemtesc, s3 2,6L 6cil.capota usile din fata si portbagajul se deschid si ai toate detliile de interior si motor.scara nu scrie dar considerind ca cel galben de linga e 1:24 ar trebui sa fie in jur de 1:20. l-am gasit inr-un magazin de jucarii pa pretul de 7,5€. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Decembrie 2, 2008 Partajează Postat Decembrie 2, 2008 Re: Alt fan LR E faina. Eu am Bburagourile: una albastra fara nimic, alta rosie cu accesorii. Vad ca si tu :) http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Decembrie 2, 2008 Partajează Postat Decembrie 2, 2008 Re: Alt fan LR cea albastra e un hardtop cu 3 usi,a fost primul model scara 1:1 care l-am avut. cel rosu echipat e station wagon (5 usi) si e modelul care il m acum scara 1:1 , culoarea difera, e verde. cind aveam vreo 5 ani am gasit o poza cu cel rosu in revista PIF (o am si acum laminata) si am ramas cu bruma de creier ce-o aveam (nu ca acu am mai mult) fixat la el.a durat ceva pina am gasit si originelele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Alt fan LR Pentru fanii Land Rover, doua fotografii sugestive :P Enjoy! Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john.helot Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Alt fan LR Frumoasa colectie :1 :bravo Toyota LandCruiser120 kamikaze offroad team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Alt fan LR Tot respectul.. asa colectie si impatimit mai rar. Si eu am ajuns la o colectie impresionanta...3 rafturi de vitrina din toata gama de masini.. 80% 4x4... peste 200 bucati.. poze maine ca acum e tarziu. Mai am de adunat, dar e din ce in ce mai greu din cauza ca am cam luat ce este uzual pe piata noastra.. si mi-e frica sa nu bag bani in dubluri/.. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator M715 Kaiser Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Alt fan LR salut marius. acelasi marius care scrie pe landrover academy forum? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Ianuarie 20, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: Alt fan LR Da. Salut Daddyjeep de pe landroveracademy forum. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate