Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Alt fan LR

mariusg

Postări Recomandate

• 9 luni mai târziu...

Re: Alt fan LR

In sfarsit!!!! Dupa un an de asteptare am reusit sa intru in posesia acestei masinute 4x4. (Multumesc Teddy si Radu).

Este super in offroad dar pacat ca nu o tin bateriile decit o jumatate de ora de forja.

O poza.

28112008633-2.jpg.1cc15dbbb7fafcfe29e397944ca9d62b.jpg

Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor

Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix

www.lroc.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Foarte misto gusteru!

in ultimul rand, al doilea din stanga (S 3 verde) de ce producator este facut si la ce scara este?

e nemtesc, s3 2,6L 6cil.capota usile din fata si portbagajul se deschid si ai toate detliile de interior si motor.scara nu scrie dar considerind ca cel galben de linga e 1:24 ar trebui sa fie in jur de 1:20. l-am gasit inr-un magazin de jucarii pa pretul de 7,5€.

Link spre comentariu

cea albastra e un hardtop cu 3 usi,a fost primul model scara 1:1 care l-am avut. cel rosu echipat e station wagon (5 usi) si e modelul care il m acum scara 1:1 , culoarea difera, e verde. cind aveam vreo 5 ani am gasit o poza cu cel rosu in revista PIF (o am si acum laminata) si am ramas cu bruma de creier ce-o aveam (nu ca acu am mai mult) fixat la el.a durat ceva pina am gasit si originelele

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Tot respectul.. asa colectie si impatimit mai rar.

Si eu am ajuns la o colectie impresionanta...3 rafturi de vitrina din toata gama de masini.. 80% 4x4... peste 200 bucati.. poze maine ca acum e tarziu.

Mai am de adunat, dar e din ce in ce mai greu din cauza ca am cam luat ce este uzual pe piata noastra.. si mi-e frica sa nu bag bani in dubluri/..

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare