Mate Andrei Vlad M.D. Postat Iulie 20, 2011 Partajează Postat Iulie 20, 2011 dau si mai multe si multumesc tuturor pentru ajutor !:2dr:2dr :tk:tk:tk:x:x:x:x si acuma poze cu masina : http://img688.imageshack.us/img688/1254/img0471ck.jpg http://img683.imageshack.us/img683/883/img0470sk.jpg deocamdata am vazut cu ea o padure vreo 4-5 ore si totul e oki suberba masina !:n1 Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian S. Postat Iulie 20, 2011 Partajează Postat Iulie 20, 2011 Re: Sfat achizitie Freelander - masina zguduie la plecarea de pe loc! Frumoasa,sa o stapanesti sanatos. Cred ca ar trebui modificat si titlul topicului acum si asa nu sa discutat despre ce contine. Captiva 4x4 2.0 VCDI Freelander 2.0 DIESEL Logan Pickup 1.5 DCI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Iulie 20, 2011 Partajează Postat Iulie 20, 2011 Re: Sfat achizitie Freelander - masina zguduie la plecarea de pe loc! dau si mai multe si multumesc tuturor pentru ajutor !:2dr:2dr :tk:tk:tk:x:x:x:x si acuma poze cu masina : http://img688.imageshack.us/img688/1254/img0471ck.jpg http://img683.imageshack.us/img683/883/img0470sk.jpg deocamdata am vazut cu ea o padure vreo 4-5 ore si totul e oki suberba masina !:n1 Sa-i faci o proba si sa dai hardtop-ul jos. Asa poti sa verifici chederul daca este ok si daca elementele de fixare nu sunt ruginite. Trapele metalice se pot da si ele jos, daca vreodata vrei chestia asta. Uita-te in manualul utilizatorului. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mate Andrei Vlad M.D. Postat Iulie 22, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2011 Re: Sfat achizitie Freelander - masina zguduie la plecarea de pe loc! am dat tot jos e in regula ;) chederele sunt impecabile masina a fost foarte ingrijita ! acum i-am pus anvelope noi pe ea si mai am la AC de schimbat filtru si incarcare cu freon de asemenea tevile nu sunt corodate ! Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Iulie 22, 2011 Partajează Postat Iulie 22, 2011 (editat) Re: Sfat achizitie Freelander - masina zguduie la plecarea de pe loc! Bun asa!:h5 Sa nu-i dai motorina de la Lukoil ca nu-i place. Stii cumva si un istoric al masinii? Daca, si ce s-a schimbat pe ea? Editat Iulie 22, 2011 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mate Andrei Vlad M.D. Postat Iulie 22, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2011 Re: Sfat achizitie Freelander - masina zguduie la plecarea de pe loc! Bine ca ai zis de motorina ca eu numai de la lukoil bagam! :tk :old am carte service pana la intrarea ei in romania si apoi am facturi la ce s-a schimbat :) multe nu sunt schimbate si restul nu stiu ca e scris in germana oricum nu scrie mult. Masina a fost adusa din germania in 2008 a fost 10000 euro atunci fostul ei proprietar era un batranel care din pacate a decedat si masina a fost scoasa la licitatie(dovedia povestea cu un act in care scria cum s-a intrat in posesie) , la intrarea in tara avea 120.000 km am cumparat-o cu 145000 de la propritarul ei din Romania care inafara de ulei si placute de frana nu a pus nimic pe ea! Masina a stat mai mult decat sa mearga avand parte de ingrijire (curatat si etc.) pretul de achizitie a fost 6900 euro! cam atat stiu !:):h5 P.S rog un moderator sa modifice titlul astfel incat sa fim on topic ca eu nu ma pricep si posibil sa nu pot face asta! Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Iulie 22, 2011 Partajează Postat Iulie 22, 2011 (editat) Re: Sfat achizitie Freelander - masina zguduie la plecarea de pe loc! Scoate-o la un drum lung s-o alergi putin, s-o mai dezmortesti. Are cam putini km facuti, doar 25000 in 4 ani. ! acum i-am pus anvelope noi pe ea Ai pus si pe rezerva? Editat Iulie 22, 2011 de Astral Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mate Andrei Vlad M.D. Postat Iulie 22, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2011 Re: Sfat achizitie Freelander - masina zguduie la plecarea de pe loc! rezerva arata super bine dar am luat 4 cauciucuri la fel cu rezerva am vrut sa pun 5 dar cei de acolo au zis ca rezerva e ca si cele noi si ca nu are rost! km are de 3 zile cam 500 deja ca toata ziua am fost cu ea ba prin paduri ba pe drum am fost si la pescuit cu ea nu de alta da sa vad daa ini incap toate culmea mai ramane loc!:grin: Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sir. Kid Postat Iulie 23, 2011 Partajează Postat Iulie 23, 2011 Re: Un Freelander mult dorit ! frumoasa! sa o stapanesti sanatos! :) poze cu interiorul? Fuck em, I don't care! Pop the cheap champagne, I'm going down in flames, hey! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian S. Postat Iulie 23, 2011 Partajează Postat Iulie 23, 2011 Re: Un Freelander mult dorit ! Ce cauciucuri ai pus pe masina? Captiva 4x4 2.0 VCDI Freelander 2.0 DIESEL Logan Pickup 1.5 DCI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mate Andrei Vlad M.D. Postat Iulie 24, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2011 Re: Un Freelander mult dorit ! cauciucuri am luat de la michelin de sosea M+S nu mai stiu exact modelulapoi o sa iau si ceva jenti de tabla si o sa pun niste AT uri pe ele deocamdata cam depasesc bugetul din pacate .Poze din interior am sa pun de indata ce am sa fac dar deocamdata nu pt ca am plecat de acasa:h5!:cl P.S:wink: acum se potriveste titlul :banana:tk Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin1 Postat Iulie 24, 2011 Partajează Postat Iulie 24, 2011 Re: Un Freelander mult dorit ! Citeva impresii din padure referitor la tractiune .Ti-a fost teama ca ramii cu ea in padure ?(glumesc).Sa o stapinesti sanatos si la multe noroaie . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mate Andrei Vlad M.D. Postat Iulie 24, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2011 Re: Un Freelander mult dorit ! trage nu se joaca si nu ii sunt adormiti caii nici o problema la tractiune functioneaza perfect,iar cu anvelopele cele vechi (slikuri) s-a descurcat onorabil si in putin noroi ! multumesc frumos:x Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MirceaMS Postat Iulie 25, 2011 Partajează Postat Iulie 25, 2011 Re: Un Freelander mult dorit ! cauciucuri am luat de la michelin de sosea M+S nu mai stiu exact modelulapoi o sa iau si ceva jenti de tabla si o sa pun niste AT uri pe ele deocamdata cam depasesc bugetul din pacate .Poze din interior am sa pun de indata ce am sa fac dar deocamdata nu pt ca am plecat de acasa:h5!:cl P.S:wink: acum se potriveste titlul :banana:tk Daca tot o sa-ti mai iei un set de jenti sa pui pe ele obligatoriu MT-uri nu AT-uri. Eu asa am si sunt foarte multumit. Intre M+S-uri si AT-uri nu e mare diferenta. LAND ROVER FREELANDER 2,0 TD4 - de toata ziua. TOYOTA LANDCRUISER 95 3.0 D-4D - de ture. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Iulie 25, 2011 Partajează Postat Iulie 25, 2011 Re: Sfat achizitie Freelander - masina zguduie la plecarea de pe loc! Bine ca ai zis de motorina ca eu numai de la lukoil bagam! Lukoil lucreaza cu flotele logistice, adica motorina pentru TIR-uri. Si uneori (mai des) este "diluata". De fiecare data cand am bagat de la Lukoil, in ambele masini, au facut nazuri. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gu_5473 Postat Iulie 27, 2011 Partajează Postat Iulie 27, 2011 Re: Un Freelander mult dorit ! Da...frumoasa...si diesel.Eu am una la fel dar pe benzina ,de 1,8.S-o stapanesti sanatos. Land Rover Freelander TD4 2005 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mate Andrei Vlad M.D. Postat August 27, 2011 Autor Partajează Postat August 27, 2011 Re: Un Freelander mult dorit ! back home nu am uitat de poze am sa pun de indata, azi ma apuc sa curat interiorul si pun ;) numai ca a aparut o problema dupa cateva excursii nu tocmai pe asfalt:grin: a aparut o bataia asa ca de bucsa pe partea soferului ,ciudat e ca de afara nu se aude bataia cand rulezi ci doar inauntru si nu tot timpul mai precis se aude cand treci peste pietre sau denivelari ....se mai aude si cand accelerez puternic in curbe dar nu tot timpul ... daca aveti vreo idee la ceea ce ar putea fi,v-as fi foarte recunoscator sa imi spuneti ,pentru ca na stiti cum e cu mecanicii din ziua de azi daca nu ai putin habar te golesc de bani :uameni Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat August 27, 2011 Partajează Postat August 27, 2011 Re: Un Freelander mult dorit ! Aceasi bataie am avut-o eu pe la roata dreapta spate.....suet metalic dar se auzea si de afara.....acum nu mai bate :)) o fi fost bantuita :grin: Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat August 27, 2011 Partajează Postat August 27, 2011 Re: Un Freelander mult dorit ! back home nu am uitat de poze am sa pun de indata, azi ma apuc sa curat interiorul si pun ;) numai ca a aparut o problema dupa cateva excursii nu tocmai pe asfalt:grin: a aparut o bataia asa ca de bucsa pe partea soferului ,ciudat e ca de afara nu se aude bataia cand rulezi ci doar inauntru si nu tot timpul mai precis se aude cand treci peste pietre sau denivelari ....se mai aude si cand accelerez puternic in curbe dar nu tot timpul ... daca aveti vreo idee la ceea ce ar putea fi,v-as fi foarte recunoscator sa imi spuneti ,pentru ca na stiti cum e cu mecanicii din ziua de azi daca nu ai putin habar te golesc de bani :uameni Posibile cauze : pivotul inferior de la roata, bucsa mica de la bascula sau capul de bara cu uzura mare. Mergi la un service sa-ti verifice toata bucsaraia. @SilenceDJ: verifica in zona tamburului sau amortizorul. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sir. Kid Postat August 28, 2011 Partajează Postat August 28, 2011 Re: Un Freelander mult dorit ! Posibile cauze : pivotul inferior de la roata, bucsa mica de la bascula sau capul de bara cu uzura mare. Mergi la un service sa-ti verifice toata bucsaraia. @SilenceDJ: verifica in zona tamburului sau amortizorul. sau bieletele! :D Fuck em, I don't care! Pop the cheap champagne, I'm going down in flames, hey! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mate Andrei Vlad M.D. Postat August 30, 2011 Autor Partajează Postat August 30, 2011 Re: Un Freelander mult dorit ! :hl:hl:hl am fost la mecanic diagnostic cap de bara stg ! am schimbat si spre surprinderea mea acea bataie ascundea si un alt sunet ! Am iesit cu masina la drum si surpriza cand accelerez se aude un carait asa ca de planetara dupa un timp la franare la fel ... nu stiu ce sa fac oare o fi planetara? eu nu sunt acasa acuma sunt in cj si na vreau sa stiu daca aceasta problema a fost intalnita de careva si daca e cat de cat oki sa circul cu masina asa pana o sa adun niste bani de service..... Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat August 30, 2011 Partajează Postat August 30, 2011 Re: Un Freelander mult dorit ! In ce stare sunt placutele de frana? Daca sunt prea uzate sau le-au sarit sigurantele intra ABS-ul mai devreme in functiune ca sa suplimenteze sau se "agata" de discuri la plecarea de pe loc. Verifica intai placutele de frana si pivotul de pe bascula pina sa dai vina pe planetare. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mate Andrei Vlad M.D. Postat Septembrie 1, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Re: Un Freelander mult dorit ! placutele sunt bune si oki acuma astept sa ajung iarasi acasa si o sa fac niste controale si modificari majore... deocamdata e cam de speriat ca zgomotul ,la franare apare dupa un drum lung si cel de la demarare exista si la inceput se manifesta in special in urcare ..... ramane de vazut deja sunt curios si eu ! Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate