Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

masina 4x4

larry

Postări Recomandate

In prezent sunt pe atv, 4x4, detin un suzuki king quad 700 ...si doresc sa fac trecerea la o masina 4x4, doar ca nu ma prea pricep. Nu am stiut unde sa scriu si am ales aceasta sectiune. Ce masina sub 2.000 cmc , diesel, 4x4, dif bloc , an fabricatie minim 1994 as gasii ? As dori sa fie si fiabila ca sa nu stau sa bag piese in ea... si bineinteles in raport pret/calitate mai ieftina :)

Eu unul am pus ochii pe aceasta masina, voi ce altceva imi puteti recomanda ?

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?61107-Vand-Kia-Sportage

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: masina 4x4

Ce masina sub 2.000 cmc , diesel, 4x4,

Dacia Duster. Si e si 1500 cmc :wink:

Acuma serios. Daca vrei sa faci offroad si nu plimbare pe terenul de fotbal, ia o masina facuta din metal, cu motor mare si galagios care sa invarta rotile. Faci econimie de 5 litri% cu un motor mic, dar la padure te chinui de-ti vine-a f**e.

In aceeasi idee, e ca si atv-ul tau. Diferenta intre un Linhai si Suzuky.

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

multumesc, dar as dorii ceva sub 4.500 euro daca se poate si nu doresc sa fac off road.. doresc doar sa merg pe drum de tara, sa pot trece prin unele noroaie care imi sunt in cale si sa pot urca si o panta la o inclinatie relativ ok pentru o masina ;)

Sincer pentru mine motorul de 700 cmc este unul destul de mare ! Il folosesc in acelasi scop !

Link spre comentariu

Multam crivo, e marfa masina, dar nu ma incadrez in buget, cred..

PS: poti sa-mi trimiti un PM cu id-ul tau de YM ? Vad ca stam relativ aproape, ne desparte cam 40-45 km :)

Editat de larry
Link spre comentariu

la kia te vei lovi de problema pieselor si a costului acestora

la freelander la banii aia (seria 1) te vei lovi de fiabilitate

mai este tata cu motor 2,0 insa ....nu stiu daca merita

eu zic ca ai de ales doar intre vitara si samurai 1,9 d

Link spre comentariu

am inteles, chiar ma uitam dupa land rover freelander 2.000 diesel. Si cele cu motor de BMW sunt slabe la fiabilitate ? Vitara si Samurai diesel nu prea sunt. Bugetul disponibil ar fi toti bani de pe atv, aproximativ 5.000-5.500 euro. Pe aceasta cale, daca sunt doritori de schimb cu king quad 700 ...

Link spre comentariu

Si eu am facut aceeasi schimbare, am vandut ATV-ul, Suzuki KQ700 si pe aceeasi bani am luat Nissan Patrol Y60 scurt destul de echipat pentru off road sunt foarte multumit, dar eu faceam off-road si cu ATV-ul si fac si cu Patrolul nu plimbari pe drum de tara, pentru asta era bun si Linhai.

TODAY IS A GIFT
Link spre comentariu

@Max se referea probabil la faptul ca ai uitat sa "treci" si pe la topicul de prezentare a membrilor.

In alta ordine de idei:

Masina+4x4+ motor diesel de maxim 2.0+ fiabila+intretinere ieftina+buget 5000-5500 euro!

Toate criteriile( sper ca n-am uitat vreunul) adunate nu-ti lasa prea multe optiuni. eu m-as gandi in primul rand la un Suzuki sau un Freelander, dar, cum se mai spunea pe aici, cumpararea unei masini tine foarte mult si de noroc: daca nu-l ai, dai peste un acaret care-ti scoate peri albi si multi bani din portofel pana il pui la punct cum trebuie. Cel mai bine ar fi daca ai reanaliza nitel criteriile tale si renunti eventual la ceva( ma gandesc ca poate mai cresti limita cilindreei si suplimentezi un pic bugetul; pana la 2,5 ai mult mai multe optiuni si nici taxele nu sunt chiar atat de mari).

Bafta la cumparaturi!

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Ms teddy... o sa trec si pe la prezentarea membrilor indata ce imi achizitionez masina, asa cred eu ca este cel mai ok. Bugetul nu se poate suplimenta, deloc, cat costa taxa pentru un 2.500 cmc, asa informativ.. . Am gasit cateva modele de freelander pe diferite site-uri.. astept sa vand atv-ul sau ..sa fac schimb :).

Link spre comentariu

... cat costa taxa pentru un 2.500 cmc, asa informativ.. . ...

Taxa pt 2500 este 920 lei, asigurarea, eu am platit vreo 620 lei pe un an. Iar daca masina nu e inmatriculata, mai adaugi si taxa aferenta care difera de la caz la caz.

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Gata am facut si prezentarea, cam scurta, poate o voi lungi cand imi voi cumpara masina. Am inteles, cam mult dupa parerea mea! Sa speram ca voi gasii ceva bun la 2.000 cmc. Docamdata cum nu am prea gasit ceva vitara diesel si sa arate si bine, merg tot pe varianta freelander.

PS: Cine doreste un schimb cu un atv Suzuki King Quad 700 2600 km, 180 ore functionare... poate sa-mi trimita PM sa-i dau poze si mai multe detalii.

Link spre comentariu

Poti sa te gandesti si la varianta "autoutilitara" sau "bulgaroaica", sa mai maresti putin cilindreea. Sa nu ajungi dupa 6 luni sa vrei ceva mai mare si sa o iei de la capat.

1995 Nissan Patrol 2.8

Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii.

Link spre comentariu

Florine, nu , imi ajunge 2.000 cmc !!! Bulgaroaice, nu prea as vrea.. am inteles ca nu prea mai e veritabila ideea de a o inmatricula pe Bulgaria. Sii.. da, posibil o autoutilitara :). Intai sa vand atv-ul si pe urma ma hotarasc, docamdata sunt incantat de un Land Rover Freelander !:bannana:bannana

Link spre comentariu

Florine, nu , imi ajunge 2.000 cmc !!! Bulgaroaice, nu prea as vrea.. am inteles ca nu prea mai e veritabila ideea de a o inmatricula pe Bulgaria. Sii.. da, posibil o autoutilitara :). Intai sa vand atv-ul si pe urma ma hotarasc, docamdata sunt incantat de un Land Rover Freelander !:bannana:bannana

:grin: Si mie mi-a ajuns la Vitara....... vre-un an :old

Ai timp sa gandesti de 2 ori si sa faci odata:h5

1995 Nissan Patrol 2.8

Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii.

Link spre comentariu

n-as vrea sa-i supar pe fanii Freelander, dar daca nu vrei sa bagi tone de bani si sa stai mai mult pe tusa, nu cumpara masina aia. nici macar la ultimul model n-au rezolvat problemele de fiabilitate, am niste clienti cu unul nou in dotare si deja s-au plictisit de service. macar il rezolva pe garantie, dar dupa ce expira, au pus-o. probabil o sa-l vanda unui fan Freelander :grin:

daca tot vrei un SUV mic, vezi si la Honda, au masini extrem de fiabile, motoare pe benzina dar foarte bune, taxe mici, etc. sau la Suzuki. vezi si Mitsubishi Pajero Pinin, are Super Select, motor de 2.0 de preferat, foarte fiabila si buna la offroad, mai putin ca are garda mica (205mm), dar oricum mai mare decat la multe alte SUV-uri nemodificate.

Link spre comentariu

Cu reductorul au in special probleme freelanderele din cate am auzit. Se cam rup pinoanele prin el:roll:

Ai putea sa te uiti cum au zis si colegii mai sus, vitara lwb, grand vitara, cherokee ar mai fi , dar modelul cu motor de 2400 de renault, Lada Niva diesel de 1900cmc, carora le gasesti piese usor la vecinii din vest

Off-Road in Waldland

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare