LorDeko Postat Iulie 27, 2011 Partajează Postat Iulie 27, 2011 Si-a schimbat cineva capetele de planetare la jimny??? Aveti idee unde gasesc?? Eu cel putin n-am gasit pe nicaieri.... ori gasesti cu planetare cu tot. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iulie 27, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2011 Re: CV joints Done! Am gasit!!!!!!!:banana:banana http://www.camskill.co.uk/m30b0s2946p41362/BLUEPRINT_ADK_PART_NUMBERS_OUTER_CV_JOINT_-_ADK88915B_ Pt 19 splines pe interior; 26 exterior Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shoricelu Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 Re: CV joints cu multumiri, ca si eu caut sa-mi pun de-o parte :))) Sa ne zici cat a fost transportul... Adica daca ramane 21 sau a fost mai mult :) Jimny "moapsa" M13A Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat August 4, 2011 Autor Partajează Postat August 4, 2011 Re: CV joints in total a fost 119.08 lire pt ambele CV-uri . Cum i-am tranferat banii prin banca a2a zi mi-a si pus coletul. Acum astept sa-mi vina acasa. Mi-am mai comandat ceva de pe jimnybits.co.uk iar in 5zile mi-a sosit acasa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat August 10, 2011 Autor Partajează Postat August 10, 2011 Re: CV joints mi-au sosit CV-urile azi. Foarte multumit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdd70 Postat Septembrie 27, 2011 Partajează Postat Septembrie 27, 2011 Re: CV joints Le-ai schimbat pentru ca erau uzate sau doar pentru ca asa ai vrut? Daca crezi ca erau uzate, cum ti-ai dat seama de asta? Ce simptome avea masina? Merci. LR Discovery 2, an 2000, manual, Td5, HDC, ACE, SLS, TC, etc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Septembrie 27, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2011 Re: CV joints La inceput incepuse stanga sa cloncane la viraje maxime........ in timp se auzea si la viraje mai mici........ cand am desfacut...era ceva apa pe acolo si putina vaselina+jeg..... Daca tot am desfacut toate puntea am zis sa schimb tot pe acolo.........CV-urile, omocinetica+rulmentii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate