Otto Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 Salutare! Stiti cumva de unde as putea cumpara piese pentru un Pajero Evolution? Camskill si Milneroffroad nu au ce-mi trebuie mie si anume niste simpli pivoti. Am incercat, printr-un prieten care are un magazin de piese, toti pivotii de la toate modele de pajero din 97 pana-n prezent. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unlimited Postat Iulie 20, 2011 Partajează Postat Iulie 20, 2011 Re: piese pajero evo daca vrei poti sa imi dai seria de la masina si caut pe unele situri :wink: Pajero 3.2 2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Otto Postat Iulie 22, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2011 Re: piese pajero evo V554402060 25.01.1999 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unlimited Postat Iulie 25, 2011 Partajează Postat Iulie 25, 2011 Re: piese pajero evo am incercat si o sa mai incerc ,dar se pare ca nu se fabrica piese pt evo :hl eu cred ca modelul sa fabricat special pt raliu si chesti dastea si masinile care au ramas au fost vandute :uameni Pajero 3.2 2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaiceanu marian Postat Iulie 25, 2011 Partajează Postat Iulie 25, 2011 Re: piese pajero evo am incercat si o sa mai incerc ,dar se pare ca nu se fabrica piese pt evo :hl eu cred ca modelul sa fabricat special pt raliu si chesti dastea si masinile care au ramas au fost vandute :uameni Cauta pt seria de caroserie V55...... modelul este MK2 fabricat pana 1999 inclusiv 3500MIVEC/SHORT WAGON[V55W] Acestea sunt datele de identificare! N-are nici o legatura raliul cu masinile vandute! De altfel a gasit ce piese ii trebuie! Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unlimited Postat Iulie 26, 2011 Partajează Postat Iulie 26, 2011 Re: piese pajero evo Eu unu nu al gasit , am cautat si in programul de la mitsubishi pt piese si nu arata nici un v55 aklo (arata v10-40 v60-70 v80-90 ) Daca a gasit foarte bine , daca nu poate la dez deocamdata sa incerce Pajero 3.2 2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Iulie 27, 2011 Partajează Postat Iulie 27, 2011 Re: piese pajero evo Nu incercati in reteaua comerciala sa gasiti piese pt EVO,nu o sa gasiti nimic. A fost o serie scurta si speciala pentru omologare FIA ca sa poata merge in Dakar. Mecanica nu are legatura cu nici un Pajero,Shogun,Montero. Brate AL fata-spate,fuzete usoare,planetare lungi ETC. Piese specifice mai gasesti in Japonia (depinde de reper) sau stocuri vechi la preparatorii de EVO din anii 2000 , Rally-Art de exemplu. Este o supermasina,totul din AL si materiale usoare. Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Otto Postat Iulie 28, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2011 Re: piese pajero evo Am comandat piesele de care aveam nevoie la reprezentanta Mitsubishi insa inca nu au venit. Cei de acolo mi-au dat asigurari ca se vor potrivi! Sper sa aiba dreptate! Numai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate