Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Povestea unui "incepator" dornic de namoale si 4x4.... inceputa cu stangul - as dori un sfat va rog

mariaci

Postări Recomandate

Salutare,

Acum ceva timp mi-am luat un 4x4 din mai multe considerente fiind si ajutat de conjunctura momentului. Si am inceput sa citesc, ce modificari se pot face, ce e bine, ce nu, ce inseamna un concurs .... si asa mai departe. In aproximativ 2-3 luni m-am hotarat sa fac si eu cateva modificari, nu pentru performanta ci pentru a imbunatatii capabilitatile masini in vederea iesirilor de weekend, concedii, ma gandeam ca reusesc sa vin si eu la cateva dintre expeditiile voastre... si asa mai departe. Deci practic un off-road mediu.

Mai departe nu o sa dau nume, pentru ca nu as vrea sa fac reclama proasta ci as avea nevoie de un sfat.

Am primit o recomandare de la un amic (care este si el pe forum pe-aici) sa ma duc la tipul X, ca nu e scump, ca e foarte priceput si ma rezolva.

Am sunat am vorbit de mai multe lucruri concretizandu-se in prima faza doar urmatoarele:

- suspensiile (4 amortizoare + 2 arcuri) - plus rulmenti ca asa am fost sfatuit de X-ulescu

- diferential eaton LSD + blocabil 100% pe spate

- urmand ulterior dupa ce terminam tot, sa fac si barele fata spate cu suport pt troliu, si LSD pentru fata.

Am dat 2800 Ron avans la suspensii si mesterul X mi-a spus ca dureaza 7 zile. In urmatoarele zile am vorbit si de diferential. Tot X a zis ca-mi face o favoare si-mi comanda, dar ca el de obicei are nevoie de avans inainte sa comande. Am zis ok, uite cum facem, peste 7 zile cand vin suspensiile iti dau 1000 euro avans pentru diferential.

Si acum incepe partea frumoasa.... A trecut 1 luna si jumatate si X-ulescu ba nu-mi raspundea la telefon, ba ma mintea ca s-au ratacit pachetele, ba ca l-au furat, ba nu stiu ce accident a avut. Am zis, hai sa-l inteleg, poate nu o fi magar si unele dintre problemele spuse de el chiar sunt reale.

A mai trecut ceva timp si cred ca dupa vre-o doua luni si ceva m-am dus sa montez suspensiile. La Terracan-ul meu rulementii spate se scot foarte greu (am inteles ca trebuie presa de 20 tone presiune). Am stat o zi pe-acolo mi-a inlocuit suspensiile vechi dar nu a reusit sa-mi scoata rulmentii pentru ca nu avea scule (i s-au furat). A zis ca face el nu stiu ce improvizatie si ma cheama in 2 zile, moment in care eu l-am rugat sa nu se prelungeasca astea 2 zile pentru ca aveam o problema la unul din rulmenti spate si facea urat.

Normal a mai trecut o saptamana si ceva pana m-a chemat (cu tot felul de telefoane intre timp).

M-am dus si am mai stat o zi pe-acolo. A facut niste suduri s-a chinuit o zi si intr-un final a reusit. Eu nu sunt de specialitate, si n-am nici o treaba cu mecanica, deci nu stiam ce se va intampla daca sta cu autogenul pe planetara (ca sa incalzeasca rulmentul si sa iasa de pe planetara sub actiunea presei de 5 tone).

Povestea se complica acum ....

Am plecat pe la 12 noaptea de la el, moment in care ABS-ul imi intra la fiecare apasare de frana, oricat de usor as fi apasat, apoi rotile spate scoteau tot felul de sunete.... Am ajuns acasa plin de nervi si speriat ca ma lasa toata puntea spate si o sa ajung in sant... si mai mult ca prin vis de obosit ce eram.

L-am sunat pe X-ulescu a doua zi si a zis ca nu poate sa-mi puna un diagnostic prin telefon, sa ma duc luni. Bineinteles s-a mai prelungit cam o saptamana parca, nici nu mai stiu, apoi m-am dus la el.

X-ulescu a angajat un om sau este colaborator cu el, care mi s-a parut foarte priceput (chiar mai priceput decat mesterul X), dar poate ma insel pentru ca nu sunt de meserie. Acesta s-a ocupat in ziua aia de masina. Dupa ce i-am povestit care-i problema, mi-a spus din prima, fara nici macar sa se uite la masina ca este planetara de vina (fierul s-a calit la autogen, si cand am pus-o pe drum sa indoit). A desfacut tot bratul dreapta spate si intr-adevar asta era problema.

In momentul respectiv m-am inegrit de nervi, am iesit afara am fumat o tigara, m-am calmat un pic si am decis asa:

- sa dau dovada de intelegere, ca omul a vrut sa ma ajute (chiar daca era treaba lui sa prevada ce se va intampla)

- sa nu-l pun sa-mi plateasca planetara si ambii rotori ABS spate pentru ca nici ABS-ul nu mai functiona.

Asa ca l-am rugat sa ma ajute sa gasesc o planetara cat mai repede. X-ulescu a zis ca imi aduce el de la dezmembrari (din afara tarii) in 4-5 zile si rezolvam totul.

Si de-atunci a mai trecut o luna si ceva si n-am vazut nici planetara nici diferential (pentru care am dat avansul de 4000Ron)! Ba nu-mi raspunde la telefoane, ba ma minte ca a ajuns diferentialul si este la el, ba ca nu este de fapt la el, ci la Sibiu... dar nu are planetara. Am incercat sa-i explic acum o saptamana la telefon ca:

- nu este normal ce face

- ca nu are nici o scuza sa ma tina cu masina stricata si nici produsele sa nu mi le aduca

- ca aproape de la inceputul anului ma tot duce cu vorbe

- l-am rugat sa faca ceva ca nu mai sunt dispus sa astept atat dupa toate "problemele" pe care le are el.

Normal nici saptamana asta nu a mai raspuns la telefon.

Nu am contract, factura nimic nimic... Am in schimb ultimile 7 convorbiri telefonice inregistrate. De asemenea, am vorbit cu niste preieteni de la politia economica si garda si ma astepta sa-i sun sa le spun daca nici sapt asta nu rezolv nimic. Deja nu ma mai tin nervii sa accept toate prostiile lui X.

Povestea ar fi mult mai lunga si mai siropoasa dar as umple prea multe pagini, de aceea am decis sa scurtez.

Spuneti si voi, sunt eu exagerat ? astept prea multe de la oameni in general ? Merita sa-mi folosesc toate relatiile si cunostintele sa-l ruinez pe tipul asta ? Voi ce ati face in locul meu ?

Multumesc anticipat, si sper sa ajung si eu in ceva expeditii cu voi... numai sa reusesc sa rezolv problemele la troaca asta a mea.

Terracanus semipreparatus
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Povestea unui "incepator" dornic de namoale si 4x4.... inceputa cu stangul - as dori un sfat va rog

@mariaci

Povestea ta e urata ...DAR intre randurile scrise de tine ma regasesc si eu cumva ...prin prisma unor intamplari pe care le-am trait si eu ...si ptr. care unii oameni m-au catalogat ...drept nebun.

Ar fi bine sa dai nume ...nu ptr ca altfel tot ce ai scris aici e in van.

In mecanica e ca in medicina ... uneori pacientul mai moare pe masa de operatie ... chiar daca inainte de operatie era sanatos tun ...

Sfaturile mele meu ptr viitor:

-documenteaza-te mai bine ...masina pe care inteleg ca ai aleso nu e tocmai potrivita ptr offroad

-incearca sa aprofundezi orice detaliu tehnic (gasesti pe net orice informatie daca stii sa o cauti) in asa fel incat cand un mecanic spune ca face "aia" sa stii despre ce e vorba si cam care ar fi riscurile ...

In ceea ce-l priveste mister X:

-recupereaza banii de la el ...exista atatea metode ...

-uita aceasta experienta cat mai repede ca nu o sa-ti faci decat sange rau vorbind despre ea si incearca sa schimbi tot ce se poate schimba ...prin fortele proprii sau prin "mesteri" recomandati.

Chiar daca drumul e lung si greu, ai cazut ... ridicate, scuturate de praf si MERGI INAINTE! "Juliturile" si "vanataile" se vor vindeca ... si timpul, timpul le va rezolva pe toate ...:wink:

Bafta!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Re: Povestea unui "incepator" dornic de namoale si 4x4.... inceputa cu stangul - as dori un sfat va rog

Sa sti ca fara sa stim cine este in spatele lui `X` postul tau nu are nici o valoare...

Partile mecanice se pot intampla oricui, chiar si daca omul este foarte `meserias` Partea nasoala este cu avansul platit si ca nu mai raspunde la telefon!

Succes!

Link spre comentariu

Salut,

daca nu reusesti sa recuperezi banii pe cale amiabila atunci fa bine si apeleaza la prietenii tai, nu merita sa te macini in continuare si te rog fa bine si spune-ne cine e X-lescu sa stim de cine sa ne ferim :grin:.

Toyota Hilux Vigo 2.5

Can Am 800 LTD

Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare

Link spre comentariu

Tare buna era rubrica aia de aprecieri vinzatori cumparatori care s-a inchis (cred ca am pus si eu umarul la asta :ha::ha:)ca povestea de mai sus seamana izbitor cu o faza de acolo si cu banuiesc acelasi meserias "x" in rol principal.In fine nu comentez ca nu stiu exact faza dar totusi ma mir:cind o sa intelegeti fratilor sa nu dati banii in avans ca la curve?Chiar si cu factura te trezesti ca ti-o trag diversi apai si fara acte om te fac.In fine sper sa reusesti sa iti recuperezi banii macar ca de platit ce a stricat nu cred ca o sa reusesti.Apropo mecanicii de genul asta sunt cirpaci nu meseriasi iar concluzia trista la care am ajuns e ca,cu cit se lauda mai mult cu atit mai slab pregatiti sunt.

Link spre comentariu

@grandvitara

Rubrica aceea s-a inchis ptr ca ati abuzat de ea. :wink: Si asta ptr ca nu ati inteles ca forumul de fapt ...nu e nici pe departe "politistul" care ar trebui sa va faca dreptate ... :wink:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

... sa nu dati banii in avans ca la curve?

Am mai auzit odata chestia asta penibila acum cativa ani in alt context.

Daca tu si altii ati luat teapa nu inseamna ca toti mecanicii, comerciantii etc , sunt tepari.

Daca tu vrei o piesa care se aduce din state sau din australia sau din oriunde altundeva, trebuie sa dai un avans care sa garanteze ca iei piesa aceea nu ramane pe capul vanzatorului care nu mai are ce sa faca cu ea si poate ca, la un moment dat, o vinde (daca are noroc) si la jumate de pret numai ca sa scape de ea.

Si eu am marfa pe care am adus-o la mofturile unor clienti iar acestia nu au mai venit dupa ea. Am vandut din ea la jumatate din pretul meu de achizitie sau le-am dat cadou numai ca sa scap de ea. Si acum mai am din ea.

Deci, asta e metoda corecta, platesti un avans si diferenta la livrare. Ca nu toti sunt seriosi si ca exista tzepari este un fapt cert dar nu trebuie sa fie afectati oamenii cinstiti pentru asta.

Concluzia este: NU GENERALIZATI.

@mariaci, daca ai parghiile necesare ca sa iti recuperezi banii, nu ezita ca sa le folosesti. Informeaza-l oficial pe "meserias" ca vei actiona si da-i drumul.

Banuiesc si eu despre cine e vorba si ma gandesc ca omul nu vrea sa fie tzepar dar problemele financiare il imping ca sa faca tampenii de genul asta, sa promita mai mult decat are posibilitatea ca sa faca etc...

Avem un exemplu si aici in Baia Mare care ia o gramada de lucrari si de fapt, nu poate ca sa faca mai nimic pt a nu are oameni, scule si utilaje. Important pentru el este ca sa fie curtea plina. Deranjant e pt clientii care pun botul pt ca vad atatea masini in curte si a caror masini stau luni de zile in service. Li se mai schimba doar pozitia lor prin curte. :grin:

Link spre comentariu

Am mai auzit odata chestia asta penibila acum cativa ani in alt context.

Daca tu si altii ati luat teapa nu inseamna ca toti mecanicii, comerciantii etc , sunt tepari.

Din pacate pentru cei care se ocupa cu astfel de" lucruri' sunt prea destept pt ei si nu am m-am incurcat niciodata cu asa ceva ,pt ca ,cum fac ei comenzi pot face si eu ca pina la urma limba engleza,franceza,germana nu e proprietate personala iar pt cei de afara e tot una cui ii vind atit timp cit ai bani pe card.

Doar comentam patania omului atit si nimic mai mult ,nu generalizam si in nici un caz nu am folosit cuvintul"teapa" pe care vad ca tu il folosesti.

Link spre comentariu

cred ca stiu cine e persoana

si mie mi-a comandat ceva... si nu aveam habar ca de la localitate cu sediu fun pana la el mai sunt 60 km...

problema a fost ca NU a ridicat coletul...si am platit eu 60x2 plus drumul x2...

ca banuiesc ca nu s-au furat sculele la toate serviceurile de pe forum :old

recupereaza banii, cauta alt service, toti o patim cu mecanicii

si eu am patit-o mai saptamana trecuta, ca la un coleg de forum si prieten, am decis sa schimb semerigurile fata la patrol... si discurie...ca tot le aveam de 2 ani pregatite

problema e ca dupa ce am luat masina...mergea cam greu, si spre casa mirosea a ferodou

cand am ajuns acasa am ridicat rotil fata sa vad ce si cum

dreapta BLOCATA BETON stanga putin

mam dus a doua zi la el, a deblocat culisa de la etrier care era SUDATA ... si a zis ca nu are nimic ca discul de frana e ALBASTRU

problema e ca... 1 am constatat joc la rulmenti pe dreapta (cu pricina)

2. semeringul curge tot ca inainte (pribabil prajit)

3. MRL ul sa stricat subit si fara sa se rupa nimic, doar nu mai cupleaza neam

toaote pe dreapta... uite asa, la 2 saptamani de cand am platit 100 ron sa imi schimbe semeringurile si discurile "un prieten" cu service

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Buna seara !

@mariaci:

Ala care pune flacara oxi pe planetara ca sa dea afara un rulment, nu este deloc meserias, si nici nu are ce cauta sa lucreze pe masini.

Iar daca iei in considerare si aburelile ulterioare, amanari, nu raspunde la telefon, asa-zise furturi de scule & Co., accidente, etc., e clar ca e pus facut bani, dar nu si pe muncit.

Si eu as vrea sa stiu cine e capabilu' asta... Imi pare rau de pierderea suferita, dar fa cumva sa piarda si el ceva...

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

Nu stiu cine esti si in ce domeniu activezi, dar iti admir rabdarea.

Eu il calcam pe cap de mult! Cam de la faza cu oxi.

@Max, cu totii dam si cerem avans. Insa cerem/dam factura pt avans si incheiem contracte. Ai fi uimit pt ce sume cer acum avans+contract si aici nu ma refer la sume mari, ci din contra.

Cei ce cer avans pe "ochi frumosi" ar trebui sa li se scoata!

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

Rabdare fratilor, eu sarbatoresc deja un an de service cu X, iar daca colegul doreste putem chiar sa impartasim opinii in scuzele intervenite. Pe mine chiar nu ma deranjaza sa ii dau numele , ba chiar intentionam sa o fac la acea rubrica, asa ca daca nu incalc vre un regulament o fac fara menajamente.

Asa ca domnilor ...viata e nasoala...dar alti contribuie din ce in ce mai mult la ea.:uameni

S-auzim de bine

:cl 4x4 fun for all :h5

RR Classic 1986 - 200Tdi

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Cei cu vechime au locuri mai in fata ca de sunt mai tampi. Sa-l ia naiba de cost de oportunitate si de moment cand luam decizii, ca tare mai e bun zidul ala de dat cu capu'.

S-auzim de bine

:cl 4x4 fun for all :h5

RR Classic 1986 - 200Tdi

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Salut,

N-am reusit sa mai postez, scuze.

Vad ca toata lumea stie cine este.... ultimul link fiind edificator.

In primul rand in momentul de fata situatia este asa:

- am vorbit ieri la telefon cu el, mi-a spus ca ajung ieri coletele, apoi nu a mai raspuns

- l-am sunat azi, mi-a spus ca vin alte colete azi si ca ma suna... vedem ce s-o intampla, oricum daca nu se rezolva pana la sfaristul sapt. o sa dau mai departe sa rezolve altii problema.

Din punctul meu de vedere, asta este a doua greseala si ultima pe care o fac cu cineva de genul asta.

Data trecuta a fost cam asa: asteptam de trei luni si ceva, am vb la pol. ec. azi, maine m-a sunat respectiva persoana, si-a cerut scuze vre-o 20 de minute si zicand ca promite sa mai faca in veci asa, ca n-a vrut ... etc, doar ca ma roaga sa nu se mearga mai departe cu actiunea si ca o sa vina a doua zi dimineata cu marfa (valoare de vre-o 10000 Ron) ... si asa a fost :)

Eu nu as vrea sa trec la masuri aspre, pentru ca o data incepute o sa-l cam distruga, mai ales in situatia in care este el. Din principiu, eu nu vreau sa fac rau, dar vreau sa mi se raspunda in acelasi fel in care as face-o si eu.

Voi aveti dreptate cu totii, intr-adevar e normal sa ceara un avans, exista dupa cum spuneti riscul sa se razgandeasca clientul, pentru ca exista atat clienti cat si mecanici de joasa speta. Il inteleg si pe el, pentru ca stiu ca in ultima vreme a patit o gramada (dar asta este numai vina lui si a felului lui de a fi). Este adevarat ca in mecanica, medicina si alte domenii se pot intampla diverse, tocmai de-aia nici nu m-am certat cu el pe faza cu rulementii/planetara, desi dupa mine a fost o greseala flagranta si trebuia sa-mi spuna ca nu face asa ceva. Il inteleg ca lucreaza cu niste furnizori de rahat si ca nu are alte posibilitati. Deci toti aveti dreptate.

Ce ma exaspereaza pe mine este faptul ca nu raspunde la telefon, ca minte, pentru ca au fost cazuri de genul asta (chiar daca el sustine contrariul, s-a contrazis de foarte multe ori), ca este foarte delasator si ca este imposibil sa dureze cateva luni aducere unei piese (in cazul meu aducerea fiecarei piese).

De asemenea imi spune ca nu sunt singurul cu care pateste asa - pai in cazul asta eu pot sa-l asigur ca nu prea mai are nici un viitor... pentru ca vorba se duce si clientii la fel.

@Yonutz, sunt de acord cu tine, intr-adevar masina pe care o am, nu este tocmai potrivita pentru off-road (si in nici un caz extrem), desi prin Australia unde a prins masina asta foarte bine, am vazut tot felul posturi si oameni care au modificat-o pt off-road si sunt multumiti, probabil si din cauza asta am gasit multe piese prin zona aia :(, exemplu:

http://forum.australia4wd.com/index.php?/topic/10011-solid-axle-swap-in-my-terry/

Insa ti-am spus, a fost conjunctura momentului (plus ca am luat masina printr-un prieten bun in care am incredere si stiam care-i istoricul ei) La momentul respectiv inca nu stiam f multe legat de 4x4, de-abia dupa ce am luat-o am inceput sa citesc si sa invat diverse, m-am inscris si eu pe form... etc.

De asemenea, eu ma documentez si intr-adevar exista multe informatii pe net (nu mi-e greu sa le gasesc, lucrez in IT) problema este ca aceste informatii sunt mai mult sau mai putin veridice, unele se contrazic... etc. Este destul de greu ca un profan in mecanica (adica eu) sa inteleaga pe deplin sau sa extraga in 90% din cazuri informatia foarte corect dpdv tehnic. Mie nici prin cap nu-mi trecea sa citesc ceva despre calitatile aliajului din care este facuta planetara ca sa aflu ce se poate intampla daca pui autogenul pe ea.

@cristeaandm, daca vrei sa vorbim, da-mi un mesaj pe privat si-ti dau numarul meu de telefon.

Multumesc mult pentru raspunsuri si o sa va tin la curent.

Link spre comentariu

Nu. Era insa in plan ca dupa ce termin cu tot sa fac si barele fata/spate. Am inteles insa ca a mai facut un Terrcan, de curand (nu stiu insa ce a facut la el).

Link spre comentariu

La indicatia mea un coleg dupa forum a apelat la serviciile acestui domn.....

L-a amanat vre-o 2 luni si pe urma a inceput sa dea vina pe hoti pe paznici pe faptul ca o parte din scule au ramas la vechea locatie ....etc.

In final pagubitul s-a dus la Politia din Peris si intr-o saptamana s-a rezolvat problema!

Pt cine vrea alte detalii respectiv tel. celui ce a avut de-a face cu meseriasul respectiv contactati-ma pe pm.

Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein-

Link spre comentariu

Cred ca putem sa facem un club :hw

ma inscriu si eu in club:al...sau pot fi si eu membru fondator?pe scurt, doua masini , acelasi service, (adica prost dar perseverent) la ambele platit peste 1000 euro si niciuna nu functioneaza...asa ca ii rog pe colegii mai vechi de pe forum sa initieze o discutie pe tema teparilor cu service...nu de alta dar daca nu spunem niciunul nimic, acesti meseriasi o vor duce bine in continuare , pe banii , dar mai ales pe nervii nostri

@mariaci fa-l sa plateasca pe nenorocit....nu toti avem , din pacate , parghiile de care dispui tu ..asa ca fa-l sa platesca

Patrol Y60 '97

Mistubishi L200 ' 09

:jp1

Link spre comentariu

Eu unul nu cred ca are acele "parghii".

Daca le avea le folosea demult...Probabil ca a vrut sa-l sperie pe acel Maurizio prin acest topic, doar-doar ii va rezolva problema.

Era o vorba : "prostia si domnia se platesc"

Daca s-au facut lucrari, banuiesc ca exista o factura nu ? Sau asa ar fi trebuit macar. Atunci se poate merge pe calea legala, pana la judecata.

Iar daca nu exista factura, atunci e iar valabil proverbul de mai sus.

Si mai e unul : "prost e ala care da, nu ala care cere..."

Oricum, gandacii de genul maurizio trebuiesc striviti rau , dar tare imi e ca isi va strange jucariile si va disparea bine-mersi cu tot cu banii clientilor.

Link spre comentariu

Buna ziua,

raspund acum pt ca dupa parerea mea sa trecut limita!!

NU AM VRUT SA RAPUND INAINTE PT CA NU EXISTE APARARA MAI BUNA CA FAPTELE si asta priveste mine si clientilor cu care am "problemele"

o chestia este in orice caz sigura:

nu aveti drept sa ma jignit!

daca cineva are ceva de spus poate, este o tara aproape libera si aveti drept

FARA INJURATURI SAU MINCIUNI!

In un timp relativ scurt ma sa spart atelirul de 3 ori, 3 ori!!! HOTI ROMANI!!!!

si nu mam permis sa comentez ca toti romani sunt hoti, nu mam permis sa comentez nimic de firma care a profitat de acesta situatia.

am ramas fara bani pt ca am despagubit clientilor la care li sa furat piese pt sau din masina.

DA AM RAMAS FARA BANI, dar ,muncesc in continuare , am multi clienti mutumiti care vine la mine in continuare, am o gramada din clienti datornici SI NU MAM PERMIS SA LE POSTEZ NUME!!!!! am cateva clienti care le au trimis marfa prin courier si nu l au ridicata SI NU MAM PERMIS SA POSTEZ NUME...... am cateva clienti care sunt in urma cu platile si nu mam permis se le postez nume.

am dat bani si la clienti care nu mai avea iei sa ma platesca sold ( sunt atat de prost ca nu le am ars avansul ... le am dat eu bani inapoi)

daca cineva re ceva de spus si de comentat este liber DAR IN LIMITE BUN SIMT SI SA NU DEPASESCA LIMITE pt ca si rabdare mea de prost ca sunt are un limite!!!!

am vazut ca daca postez un anunt fara o poza IMEDIAT SE COMENTAZE

DAR DACA MA SA INJURA NU !!!!!! sunt vreu 2 cantari ????

are cineva de castigat sa ma strice renume????

d cand sunt in peris am facut aprox 90 de masine cu cateva sunt probleme datorita ce sa intemplat la mine.... nu am vrut ( CHIAR DACA AM CUM) sa comentez pt ca este vorba de un raport intra clienti si mine.. dar acum sa depasit limita!!!! NU PERMIT SA MA SA INJURE SI ORICINE AR FACE ASA ESTE TINUT SA RASPUNDA.

nu ma ascund, nu fug, si raspund de toate probleme daca sunt, daca dureaze mai mult din lipsa banilor NU ESTE DIN VOINTA MEA!!

am de incasat de la o singura firma 863 de milioni vechi..... trebuie sa comentez aici ????? astept ca sa intorca 3 colete pt care platesc tur si retur, trebuie sa comentez aici???

am cateva clienti din forum DATORNICI CRONICI,trebuie sa comentez aici???

TOATE PROBLEME CARE AU EXISTAT SAU EXISTA LA MONT ACTUALE , indifernte de cine este responsabile, sunt in fase de solutionare trebuie sa comentez aici???

unde sunt scule mele si piese de off road furate??? unele semnalate de mine la un moderator ( dar nu public) trebuie comentate aici??

daca cineva are de castigat cu rahat asta sa se pregateasca.

maurizio

tel. 0785 366 599 (mauri)

dreamservice2005@yahoo.com

Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar

ESTOTE PARATI

Link spre comentariu

Eu unul nu cred ca are acele "parghii".

Daca le avea le folosea demult...Probabil ca a vrut sa-l sperie pe acel Maurizio prin acest topic, doar-doar ii va rezolva problema.

Era o vorba : "prostia si domnia se platesc"

Daca s-au facut lucrari, banuiesc ca exista o factura nu ? Sau asa ar fi trebuit macar. Atunci se poate merge pe calea legala, pana la judecata.

Iar daca nu exista factura, atunci e iar valabil proverbul de mai sus.

Si mai e unul : "prost e ala care da, nu ala care cere..."

Oricum, gandacii de genul maurizio trebuiesc striviti rau , dar tare imi e ca isi va strange jucariile si va disparea bine-mersi cu tot cu banii clientilor.

Nu ne cunostem, Vorbiti numai pt ca aveti gura, nu aveti dovezile sau nici vati interesat dece este vorba... DAR VA PERMITETI SA MA INJURATI???

adresa la aveti veniti aici si spunetimi in fata ca sunt un gandac care trebuie strivit. VA ASTEPT .... VA ASTEPT, SI PUTETI SA VENITI SI CO O GASCA DE PRIETENI CA ASA PROCEDATI VOI LASI!!!

Unde au fost comentarile dumnevoastra cand mau furat scule?? decer nu ati injurati pe hotilor???

si daca tare va este ca mi string jacariile si ca dispar TREBUIE SA STITI ca jucariile NU MAI AM PT CA MA LAU FURATE TOATE !!!!

ASA CA SA VA FIE BINE IN CONTINUARE SI SA NU SA VA MAI INTEMPLA CE SA INTEMPLAT MIE!!!!

ESTOTE PARATI

Link spre comentariu

ma inscriu si eu in club:al...sau pot fi si eu membru fondator?pe scurt, doua masini , acelasi service, (adica prost dar perseverent) la ambele platit peste 1000 euro si niciuna nu functioneaza...asa ca ii rog pe colegii mai vechi de pe forum sa initieze o discutie pe tema teparilor cu service...nu de alta dar daca nu spunem niciunul nimic, acesti meseriasi o vor duce bine in continuare , pe banii , dar mai ales pe nervii nostri

@mariaci fa-l sa plateasca pe nenorocit....nu toti avem , din pacate , parghiile de care dispui tu ..asa ca fa-l sa platesca

Buna ziua,

inainte de tot nenorocit poti sal spuni la cine vrei tu dar nu mie!!

daca vrei te astept la mine, nu fug eu, si ma spuni in fata!!!

si as dori sa vorbiti mai inclar care sunt masinile si ce probleme pt ca nu stiu dece este vorba. nu am fost anuntat ca sunteti cliente meu si aveti 2 probleme de 1000 de euro cu mine CHIAR NU STIU DECE ESTE VORBA!!

am un singul clientye din cluj si este foarte multumit de modifcarile facute.

ESTOTE PARATI

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare