bogthebat Postat Iulie 31, 2011 Partajează Postat Iulie 31, 2011 Asa cum i-am promis lui @atar, iata si topicul cu idei de montare a statiilor CB in configuratia bordurilor Disco 2.... "+" - nu ocupa bordul - nu atrage privirea "-" - incomoda in folosinta - extrem de complicat de montat (cca 4 H ) - daca microfonul nu sta "dat peste cap", nu vezi nimic in oglinda din dreapta.... "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat August 1, 2011 Partajează Postat August 1, 2011 Re: Idei pentru montare statie CB in DIsco2 Bogdane , antena aia nu cred ca sta prea bine acoolo......o sa-ti juleasca spicul vopseaua la franari. Nu te-ai gandit sa o pozitionezi pe unul dintre suruburile de la roata de rezerva care binenteles va avea un surub antifurt? , Va lovi cel mult in cauciuc la franari si nu veii avea nici zgomot si nici julituri. :h5 Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat August 1, 2011 Partajează Postat August 1, 2011 Re: Idei pentru montare statie CB in DIsco2 Eu am asa ceva http://www.consoles.com.au/Rover_Land99_pods.htm Daca vrea cineva sa-si confectioneze poate lua masuri de la mine. Doar este o cutie de placaj capitonata cu piele. Gaurile le-am dat eu in functie de dimensiunile aparatelor atasate. Antena este pozitionata pe scara de pe usa spate. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat August 2, 2011 Autor Partajează Postat August 2, 2011 Re: Idei pentru montare statie CB in DIsco2 Bogdane , antena aia nu cred ca sta prea bine acoolo......o sa-ti juleasca spicul vopseaua la franari. Nu te-ai gandit sa o pozitionezi pe unul dintre suruburile de la roata de rezerva care binenteles va avea un surub antifurt? , Va lovi cel mult in cauciuc la franari si nu veii avea nici zgomot si nici julituri. :h5 Adi, am incercat sa o montez cat mai ferita si sa nu fie, totusi la mare inaltime. Acum e calibrata si e perfect.....N-o sa juleasca nimica, pentru ca LR nu prinde asa viteza , sa iaba de unde sa se lovesaca la frana...:ha: "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 Re: Idei pentru montare statie CB in DIsco2 Buna asta cu viteza :ha: Pe marginea aia poti pune un cheder de cauciuc si atunci vei scapa si de julituri si de zgomot :h5 Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate