Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Idei pentru montare statie CB in DIsco2

bogthebat

Postări Recomandate

Asa cum i-am promis lui @atar, iata si topicul cu idei de montare a statiilor CB in configuratia bordurilor Disco 2....

"+" - nu ocupa bordul

- nu atrage privirea

"-" - incomoda in folosinta

- extrem de complicat de montat (cca 4 H )

- daca microfonul nu sta "dat peste cap", nu vezi nimic in oglinda din dreapta....

112533882_statie1.thumb.jpg.c31e02f082e416689a79188f1c0c8f36.jpgantena1.thumb.jpg.732426241c70565e956c47e1b5d3d696.jpg2015776326_statie2.thumb.jpg.05cca2d530409cf950153fc0505246d3.jpgpencil.png

"Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism"

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Idei pentru montare statie CB in DIsco2

Bogdane , antena aia nu cred ca sta prea bine acoolo......o sa-ti juleasca spicul vopseaua la franari. Nu te-ai gandit sa o pozitionezi pe unul dintre suruburile de la roata de rezerva care binenteles va avea un surub antifurt? , Va lovi cel mult in cauciuc la franari si nu veii avea nici zgomot si nici julituri. :h5

Never stop exploring
Link spre comentariu

Eu am asa ceva

http://www.consoles.com.au/Rover_Land99_pods.htm

Daca vrea cineva sa-si confectioneze poate lua masuri de la mine.

Doar este o cutie de placaj capitonata cu piele. Gaurile le-am dat eu in functie de dimensiunile aparatelor atasate.

Antena este pozitionata pe scara de pe usa spate.

Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor

Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Bogdane , antena aia nu cred ca sta prea bine acoolo......o sa-ti juleasca spicul vopseaua la franari. Nu te-ai gandit sa o pozitionezi pe unul dintre suruburile de la roata de rezerva care binenteles va avea un surub antifurt? , Va lovi cel mult in cauciuc la franari si nu veii avea nici zgomot si nici julituri. :h5

Adi, am incercat sa o montez cat mai ferita si sa nu fie, totusi la mare inaltime. Acum e calibrata si e perfect.....N-o sa juleasca nimica, pentru ca LR nu prinde asa viteza , sa iaba de unde sa se lovesaca la frana...:ha:

"Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism"

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

Buna asta cu viteza :ha:

Pe marginea aia poti pune un cheder de cauciuc si atunci vei scapa si de julituri si de zgomot :h5

Never stop exploring
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare