manu-2lgp Postat Martie 6, 2014 Partajează Postat Martie 6, 2014 Re: Dezmembrari Opel Frontera.. Caut un proiector de ceata dreptunghiular de pe bara. Aveti cumva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
body Postat Martie 6, 2014 Partajează Postat Martie 6, 2014 Re: Dezmembrari Opel Frontera.. Nu mai am proiectoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
frontera_arad Postat Martie 7, 2014 Partajează Postat Martie 7, 2014 (editat) Re: Dezmembrari Opel Frontera.. Salutare,Luneta,parbriz,tampoane motor,tapiteria plafon frontera sport 94, la cati bani daca le mai ai?Scarite? Multam anticipat Editat Martie 7, 2014 de frontera_arad Opel frontera sport c20ne 1994 Viata am primit-o cadou,de aceea sa nu o lasam sa treaca degeaba. Enjoy THIS day because tomorrow don't exist and yesterday is the past Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
body Postat Martie 7, 2014 Partajează Postat Martie 7, 2014 Re: Dezmembrari Opel Frontera.. Salut,am doar luneta la 400 lei si scaritele metalice la 300 lei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
frontera_arad Postat Martie 7, 2014 Partajează Postat Martie 7, 2014 Re: Dezmembrari Opel Frontera.. Salutare,Luneta,parbriz,tampoane motor,tapiteria plafon frontera sport 94, la cati bani daca le mai ai?Scarite? Multam anticipat Luneta se potriveste la a mea? Daca da pretul este negociabil? Multam anticipat Opel frontera sport c20ne 1994 Viata am primit-o cadou,de aceea sa nu o lasam sa treaca degeaba. Enjoy THIS day because tomorrow don't exist and yesterday is the past Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
body Postat Martie 7, 2014 Partajează Postat Martie 7, 2014 Re: Dezmembrari Opel Frontera.. Se potriveste. daca vrei la pachet cu scaritele mai las 50 lei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Martie 10, 2014 Partajează Postat Martie 10, 2014 Re: Dezmembrari Opel Frontera.. o cutie automata de frontera B? motor 2.0 The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
body Postat Martie 10, 2014 Partajează Postat Martie 10, 2014 Re: Dezmembrari Opel Frontera.. Am doar manuala pentru frontera A 2.0 benzina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kriu Postat Martie 11, 2014 Partajează Postat Martie 11, 2014 Re: Dezmembrari Opel Frontera.. cutia de transfer o mai ai? pret? frontera A 2.0 sport - de off road :tr_____________:jp1 frontera B 2.2 16v sport - de plimbare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
body Postat Martie 11, 2014 Partajează Postat Martie 11, 2014 Re: Dezmembrari Opel Frontera.. Am cutia de transfer si o vand intreaga cu cutia de viteze la 500 lei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate