Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Intrebare Mitsubishi???PLS aviz cunoscatorilor

mms

Postări Recomandate

Masina in cauza un Pajero din 94 lung cu motor 3.5 V6, bloc spart, cutie automata.

Intrebarea este: daca am gasit un bloc cu totul cu pistoane cu tot adica fara chiuloase, de 3000 V6, merge sa il pun pe masina cu chiuloasele de 3.5? adica blocul de 3000 cu chiuloasele de 3.5 ? merge la distributie la restul?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Intrebare Mitsubishi???PLS aviz cunoscatorilor

Masina in cauza un Pajero din 94 lung cu motor 3.5 V6, bloc spart, cutie automata.

Intrebarea este: daca am gasit un bloc cu totul cu pistoane cu tot adica fara chiuloase, de 3000 V6, merge sa il pun pe masina cu chiuloasele de 3.5? adica blocul de 3000 cu chiuloasele de 3.5 ? merge la distributie la restul?

sigur NU se potriveste

fiind alta cilindree nu mai cade chiuloasa pe gaurile din bloc

Link spre comentariu

sigur NU se potriveste

CHIULASA!!!!!!!!!!!! :hm

http://forum.maxoffroad.ro/viewtopic.php?t=899

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu

sigur NU se potriveste

CHIULASA!!!!!!!!!!!! :hm

http://forum.maxoffroad.ro/viewtopic.php?t=899

nu va suparati asta este cumva un forum de analiza limbi si gramaticii limbi romane???? sa moara masa cand arde carnea pe cate unul si chiar are nevoie de niste informatii lumea face corecturi de gramatica in loc sa ajute cu ce poate.....

in fine...scuze dar chiar speram in sfaturile atator cunoscatori pe aici, dar......

Link spre comentariu

mai degraba corecturi de cultura tehnica .... nu prea are de-a face cu gramatica

si eu o mai dau de gard cu exprimarea ... da chiar ii apreciez pe aia de ma trag de maneca

legat strict de subiect .... a primit raspuns ... nu se potriveste

Link spre comentariu

...nu va suparati asta este cumva un forum de analiza limbi si gramaticii limbi romane???? sa moara masa cand arde carnea pe cate unul si chiar are nevoie de niste informatii lumea face corecturi de gramatica in loc sa ajute cu ce poate.....

in fine...scuze dar chiar speram in sfaturile atator cunoscatori pe aici, dar......

Bre da' sensibil mai esti...

Ai primit informatia de care aveai nevoie plus inca una bonus de la Magnum :grin:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare