mms Postat Februarie 15, 2008 Partajează Postat Februarie 15, 2008 Masina in cauza un Pajero din 94 lung cu motor 3.5 V6, bloc spart, cutie automata. Intrebarea este: daca am gasit un bloc cu totul cu pistoane cu tot adica fara chiuloase, de 3000 V6, merge sa il pun pe masina cu chiuloasele de 3.5? adica blocul de 3000 cu chiuloasele de 3.5 ? merge la distributie la restul? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mms Postat Februarie 15, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2008 FRATILOR, am nevoie de pareri si raspunsuri URGENT ca masina e in service..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Februarie 15, 2008 Partajează Postat Februarie 15, 2008 Da-i un telefon lui pepi si intreaba-l. 0723340538 sau 0788418436 El stie cu Mitsu Bafta Sau poti sa intrebi si pe Kato Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mms Postat Februarie 15, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2008 am vb cu el merci, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 15, 2008 Partajează Postat Februarie 15, 2008 Nu sunt sanse sa potriveasca. Mai bine cauti alt motor complet. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
evgheny Postat Februarie 15, 2008 Partajează Postat Februarie 15, 2008 Re: Intrebare Mitsubishi???PLS aviz cunoscatorilor Masina in cauza un Pajero din 94 lung cu motor 3.5 V6, bloc spart, cutie automata. Intrebarea este: daca am gasit un bloc cu totul cu pistoane cu tot adica fara chiuloase, de 3000 V6, merge sa il pun pe masina cu chiuloasele de 3.5? adica blocul de 3000 cu chiuloasele de 3.5 ? merge la distributie la restul? sigur NU se potriveste fiind alta cilindree nu mai cade chiuloasa pe gaurile din bloc Club 4x4 Bucuresti http://www.club4x4bucuresti.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Februarie 16, 2008 Partajează Postat Februarie 16, 2008 Re: Intrebare Mitsubishi???PLS aviz cunoscatorilor Masina in cauza un Pajero din 94 lung cu motor 3.5 V6, bloc spart, cutie automata. Intrebarea este: daca am gasit un bloc cu totul cu pistoane cu tot adica fara chiuloase, de 3000 V6, merge sa il pun pe masina cu chiuloasele de 3.5? adica blocul de 3000 cu chiuloasele de 3.5 ? merge la distributie la restul? sigur NU se potriveste fiind alta cilindree nu mai cade chiuloasa pe gaurile din bloc CHIULASA!!!!!!!!!!!! :hm http://forum.maxoffroad.ro/viewtopic.php?t=899 :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mms Postat Februarie 20, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2008 Re: Intrebare Mitsubishi???PLS aviz cunoscatorilor Masina in cauza un Pajero din 94 lung cu motor 3.5 V6, bloc spart, cutie automata. Intrebarea este: daca am gasit un bloc cu totul cu pistoane cu tot adica fara chiuloase, de 3000 V6, merge sa il pun pe masina cu chiuloasele de 3.5? adica blocul de 3000 cu chiuloasele de 3.5 ? merge la distributie la restul? sigur NU se potriveste fiind alta cilindree nu mai cade chiuloasa pe gaurile din bloc CHIULASA!!!!!!!!!!!! :hm http://forum.maxoffroad.ro/viewtopic.php?t=899 nu va suparati asta este cumva un forum de analiza limbi si gramaticii limbi romane???? sa moara masa cand arde carnea pe cate unul si chiar are nevoie de niste informatii lumea face corecturi de gramatica in loc sa ajute cu ce poate..... in fine...scuze dar chiar speram in sfaturile atator cunoscatori pe aici, dar...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Februarie 20, 2008 Partajează Postat Februarie 20, 2008 Re: Intrebare Mitsubishi???PLS aviz cunoscatorilor mai degraba corecturi de cultura tehnica .... nu prea are de-a face cu gramatica si eu o mai dau de gard cu exprimarea ... da chiar ii apreciez pe aia de ma trag de maneca legat strict de subiect .... a primit raspuns ... nu se potriveste Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 21, 2008 Partajează Postat Februarie 21, 2008 Re: Intrebare Mitsubishi???PLS aviz cunoscatorilor ...nu va suparati asta este cumva un forum de analiza limbi si gramaticii limbi romane???? sa moara masa cand arde carnea pe cate unul si chiar are nevoie de niste informatii lumea face corecturi de gramatica in loc sa ajute cu ce poate..... in fine...scuze dar chiar speram in sfaturile atator cunoscatori pe aici, dar...... Bre da' sensibil mai esti... Ai primit informatia de care aveai nevoie plus inca una bonus de la Magnum :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mms Postat Februarie 23, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2008 Re: Intrebare Mitsubishi???PLS aviz cunoscatorilor scuze pt sensibilitati...multumesc de informatie !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate