constantinescuv Postat August 4, 2011 Partajează Postat August 4, 2011 Am observat mai demult ca bara antirului e putin deplasata din bucsa. Mi-a spus un mecanic ca ar trebui schimbata si bara, ca daca s-a deplasat, nu e suficient sa schimbi bucsele. Asa e sau e suficient sa schimb doar bucsele ? Multumesc 2001 Freelander TD4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat August 4, 2011 Partajează Postat August 4, 2011 Re: Bara antiruliu In mod normal nu ar trebui schimbata si bara, e doar o uzura foarte marea bucsilor. Doar daca si bara prezinta urme de uzura unde sunt bucsile. Incearca si la alt mecanic, daca si ala iti spune sa schimbi si bara, probabil ca asa este. De ce nu te duci pina la Ciolpani? Acolo macar sunt mecanici specializati pe Land Rover. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
constantinescuv Postat August 4, 2011 Autor Partajează Postat August 4, 2011 Re: Bara antiruliu O sa trec si prin Ciolpani. Momentan am comandat doua bucsi, sa vedem daca se rezolva ceva 2001 Freelander TD4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emil notar Postat August 9, 2011 Partajează Postat August 9, 2011 Re: Bara antiruliu Salutare! Aceeasi problema o am si eu la bara stabilizatoare, am schimbat bieletele antiruliu si bucsile de bara stabilizatoare si mecanicul nu a mai reusit nicicum sa puna bara stabilizatoare pe pozitie, a zis ca e indoita. La scurt timp dupa reparatie a inceput sa se auda o bataie ca de bucsa, am ajuns la alt mecanic care a reusit sa o puna pe pozitie dar a constatat ca sunt rupte opritoarele de pe bara stabilizaoare intre care se fixeaza bucsa, dupa surt timp iar a inceput sa se auda, imi bate bara in amortizor, dar foarte rar, la gropi mai mari. Intru-un final a ramas sa-mi sudeze pe bara alte opritoare la bucsa, cand avem timp, sper sa se rezolve asa problema. LandRover Freelander TD4 2001:dr1 "Sunt milioane de insi care tanjesc dupa nemurire, dar care nu stiu ce sa faca intr-o dupa-amaiaza de duminica ploioasa." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
constantinescuv Postat Septembrie 13, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2011 Re: Bara antiruliu Pana la urma m-am hotarat sa iau o noua bara antiruliu. Am vazut ca trebuie schimbate si suruburile ce leaga "front subframe to body". Are cineva idee ce coduri au respectivele suruburi ca sa le pot comanda ? Eventual si unde sunt pe masina :) ? Merci 2001 Freelander TD4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Septembrie 13, 2011 Partajează Postat Septembrie 13, 2011 Re: Bara antiruliu Citeste cu atentie asta pana la capat http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56810-In-atentia-proaspetilor-posesori-de-land-rover apoi vei gasi tot ce-ti trebuie NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
constantinescuv Postat Septembrie 13, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2011 Re: Bara antiruliu Am uitat sa precizez ca m-am uitat pe microcat si nu am reusit sa identific surubul. Exista si o versiunea online : http://lrparts.ru/engl/ 2001 Freelander TD4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Septembrie 13, 2011 Partajează Postat Septembrie 13, 2011 Re: Bara antiruliu Am uitat sa precizez ca m-am uitat pe microcat si nu am reusit sa identific surubul. Exista si o versiunea online : http://lrparts.ru/engl/ pai atunci cauta in microcatul online(care e amintit si-n articolul meu dealtfel:wink:)> Freelander 1996-2006 > "Body and chassis" > C02.035 FRONT & REAR SUBFRAMES ...sunt acolo trei feluri de suruburi, tu stii care-ti trebuie(sau nu am inteles eu bine si de fapt nu stii care din alea trei?) NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
constantinescuv Postat Septembrie 13, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2011 Re: Bara antiruliu Scuze, nu-l vazusem in articolul tau; desi nu e imposibil ca de acolo sa-i stiu :). Cat despre suruburi, nu .. nu stiu care dintre ele trebuie. Nu stiu nici macar daca e vreunul dintre alea. In rave spun asa : Remove and discard 2 bolts securing front subframe to body. M-am uitat si pe partea cu bara antirului din microcat si tot nu m-am prins despre care suruburi e vorba 2001 Freelander TD4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Septembrie 13, 2011 Partajează Postat Septembrie 13, 2011 Re: Bara antiruliu sigur e unul din alea trei....coroboreaza "repairs"-ul din RAVE cu microcat, poate ajuta, vezi ca-ti arata dimensiunile in microcat si sunt metrice, deci din astea gasesti la orice magazin pe bani de seminte....si in plus nu trebuie sa iei de bun chiar TOT ce scrie in RAVE, si astia vor sa umfle buzunarele reprezentantelor... daca ai mecanici priceputi isi dau ei seama...sau daca nu sunt batai/jocuri poti sa le lasi in pace.... poate vre-un "freelanderist" experimentat te mai ajuta.... ca eu sunt mai calat pe D2... hai noroc NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Septembrie 13, 2011 Partajează Postat Septembrie 13, 2011 Re: Bara antiruliu Orice mecanic mai istet poate sa spuna ce suruburi trebuiesc schimbate, ce dimensiuni au si pe unde poti gasi. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate