Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

J90-pompa servodirectie

romeo

Postări Recomandate

Dragilor, va rog invatati-ma si pe mine ce sa fac.

Toyota mea LC, J90, diesel turbo de 3000, din 2001, omoara 2 pompe servodirectie pe an de doi ani incoace.

Ultima e de asta-primavara si a inceput sa dea aceleasi semne ca cele dinainte - vibratie auzibila si care se simte in volan pe loc si la turatie mica. Pompa asta e after-market dar acelasi lucru l-am patit in 2009 cu o pompa originala noua - s-a stricat din toamna pana in primavara. Am mai avut in ultimii doi ani inca una after-market si inca una toyota second hand (asta mergea dar pierdea lichid intr-un mare hal, deci am schimbat-o).

Sigur, m-am tot gandit ca-s proaste pompele dar deja nu mai stiu daca n-o fi altceva care le face sa se defecteze.

Va rog dati-mi idei / sfaturi ce sa verific, ce sa fac...

multumesc,

romeo

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: J90-pompa servodirectie

Nu sunt rotile prea mari.

Scuze, am uitat sa precizez: E in starea "stock". La un moment dat a avut roti de noroi si m-am dat cu ea, dar si acele roti erau doar vag mai mari (275 fata de 265 originale). Apoi a revenit la starea de strada.

Ma intreb daca oare e ceva defect in alta parte la sistemul de directie....

Link spre comentariu

asigura-te ca este instalata si aerisita exact ca la carte.

cauta procedura pe net, respecta intocmai instructiunile si foloseste intotdeauna lichidul de servodirectie recomandat de toyota.

succes.

Link spre comentariu

Este ciudata problema, la 90 nu prea am auzit de pompe servo cu probleme. Problema mai mare era la 80.

Exista kit de reparatie pentru pompa.

corect. mie mi-a trebuit sa schimb 3 pompe ca sa mi se para ciudat si acum sa ma gandesc la restul directiei.

oare n-o fi ceva de la caseta ?

romeo

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare