Radut-hd Postat August 4, 2011 Partajează Postat August 4, 2011 Am un Disco 200 TDi '93, as vrea sa-i fac o inaltare cu 2". Spuneti-mi va rog, in afara chitului mai trebuie sa am ceva piese de schimbat(cardan, furtune, etc.) in calcul? Eventual sugestii. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
deadnoise Postat August 4, 2011 Partajează Postat August 4, 2011 Re: Inaltare cu 2" depinde ce anvelope o sa iti montezi dupa inaltare... Land Rover Discovery 2 TD5 '99 Land Rover Discovery 2 V8 2002 - In curs de dezmembrare Range Rover p38 2,5 - 1995 - Nume de cod: Game Over Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat August 4, 2011 Partajează Postat August 4, 2011 Re: Inaltare cu 2" Eu as zice invers. Iti alegi anvelopele si dupa aceea vezi inaltarea. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
deadnoise Postat August 4, 2011 Partajează Postat August 4, 2011 Re: Inaltare cu 2" uite aici cum sta treaba cu anvelopele http://members.shaw.ca/jbarge/tires.html Land Rover Discovery 2 TD5 '99 Land Rover Discovery 2 V8 2002 - In curs de dezmembrare Range Rover p38 2,5 - 1995 - Nume de cod: Game Over Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat August 4, 2011 Partajează Postat August 4, 2011 Re: Inaltare cu 2" Daca pui anvelope mai mari ,in limite rezonabile ( fara sa tai din aripi ) ar trebui sa schimbi racordul de frana de la puntea spate. Eu le-am schimbat pe toate cu unele mai bune - Goodridge ,anvelopele sunt 31x10,5 si am inaltat-o tot cu 2". LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radut-hd Postat August 4, 2011 Autor Partajează Postat August 4, 2011 Re: Inaltare cu 2" Acum am pe ea Pneus Tracker 235/70/16 si sunt momente(la treceri peste denivelari mai mari) cand ating anvelopele in aripi(spate). De aceea luam in calcul schimbarea. In ceea ce priveste anvelopele, dupa inaltare, ma intereseaza ceva rezonabil, masina fiind folosita preponderent la vanatoare si iesit cu familia, deci nu ceea ce se numeste Off-Road extrem. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
deadnoise Postat August 4, 2011 Partajează Postat August 4, 2011 Re: Inaltare cu 2" sigur la 235/70/R16 ating anvelopele?????? aceasta este dimensiunea stock..nu ar trebui sa atinga nicaieri in nici o situatie. Land Rover Discovery 2 TD5 '99 Land Rover Discovery 2 V8 2002 - In curs de dezmembrare Range Rover p38 2,5 - 1995 - Nume de cod: Game Over Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radut-hd Postat August 4, 2011 Autor Partajează Postat August 4, 2011 Re: Inaltare cu 2" Din pacate ating..insa ca sa fiu sincer cred ca e mai mult mult o pb legata de "oboseala" arcurilor si a telescoapelor ce din cate am vazut eu actele masinii sunt cele originale.. Asa ca daca tot e sa le schimb, ma gandesc ca n-ar strica sa pun unele care s-o inalte, chiar daca nu schimb anvelopele imediat, atat timp cat nu implica si alte modificari ce ar presupune complicatii majore si costuri prea ridicate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat August 7, 2011 Partajează Postat August 7, 2011 Re: Inaltare cu 2" Schimba doar arcuri si amortizoare 2'' atata.doar gasesti seturi sau kituri de asa ceva si aduse acasa direct din Anglia ,pe net eset pana in 200 lire si ai platesti 15 lire la 30 kg ..repet este mai ieftin decat orice curier rapud din romaniaca.....montaj il faci singur sau apelezi la un prieten in 4 ore ai inaltata masina ca nu ee compluicat. Lit Procomp e parca 173 lire TOATE 4 Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat August 7, 2011 Partajează Postat August 7, 2011 Re: Inaltare cu 2" Si eu am pus initial la Defender 90 (care are aceleasi piese ca si al tau) doar arcuri si telescoape +2" medium. Cica ar fi fost este suficient pt lift de 2". la prima iesire mi-au sarit arcurile de spate pt ca flectarea nu mai era controlata de brate/bucsi. Dupa aia am pus radius arm, trailing arms si conuri de relocare arcuri, + cele 4 tampoane marite ca sa nu mai dea caroseria pe punte. Mai bine ia telescoape si arcuri standard de tarie medie/heavy si poti incarca pe ea cat vrei. Eventual bumperele mici de cauciuc sa le iei mai mari si atunci nu mai da in aripa. VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat August 8, 2011 Partajează Postat August 8, 2011 Re: Inaltare cu 2" Pai hai sa delimitam un pic cu ce vrea sa faca cu masina ca poate omul vrea doar s-o inalte un pic asa s-a exprimat.....daca vrea offroad atunci ai nevoie de mai multe si netul sa zic asa eee lin de sfaturi de la conuri la furtune de frana bucsi castor si alte asemenea piese care ajuat la pastrarea aliniamentului puntiilor apoi mai ai nevoie dde cardan cruce dubla pe fata....poate te bate gandul apoi la pivot central de punte spate....si lista eee deschisa...daca faci doar iesiri de saptaman atunci nu ai ce ssa mai adaugi.Daca in schimbi vrei flexare si drumuri offroad atunci mai ai nevoie de piase.deopinde numai de tine ce vrei sa faci cu masina. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nae rx 4 Postat August 8, 2011 Partajează Postat August 8, 2011 Re: Inaltare cu 2" pe masina mea am pus un kit de arcuri +2... de la britpart si am urmat instructiunile celor de acolo adica amortizoare STANDARD ...fara bucsi castor fara cardane furtune de frana tampoane si altele ....arcurile sunt HD si amortizoarele sunt Monroe Adventure arcurile le am schimbat pt ca masina era lasata rau de spate ...cu ocazia schimbarii arcurilor am inlocuit si bucsaraia toata cu un kit de poliuretan deocamdata sunt multumit de ce a iesit singurul minus ar fi iarna suspensia e un pic prea rigida... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
papy25 Postat August 13, 2011 Partajează Postat August 13, 2011 Re: Inaltare cu 2" am pus BF A/& 265/75/16, am inaltat-o cu 2", arcuri+suspensii si a mers perfect, fara nici o alta modif.Am avut insa Insa Turbo, 275 si atingeau la viraje, f putin dar atingeau. Sa fim toleranti si ingaduitori cu cei ce gresesc, doar asa putem ajunge la o viata mai buna! DISCOVERY II-TD5-1999 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radut-hd Postat August 23, 2011 Autor Partajează Postat August 23, 2011 Re: Inaltare cu 2" Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Momentan, am "maritat" Disco-ul pe care-l aveam iar luna viitoare merg dupa un altul, pe care l-as dori in 4 usi(mai comod pentru iesirile cu familia). Asa ca aman putin toata povestea si urmeaza sa vad si in ce stare e suspensia celui nou, insa ma gandesc ca cei 2" ar putea prinde bine si in cazul lui. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iasicatred Postat Aprilie 21, 2012 Partajează Postat Aprilie 21, 2012 Re: Inaltare cu 2" ai mai luat disco? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate